Şimdi Ara

Waffle nedir? Nası yenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
15.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler hiç waffle yemedm. şimdi gitcem bi kaç arkadaşla da nası istenir bu waffle, karşımıza gelen şey nası bişeydir. görsellerde aattım bin türlü şey çıkıyo, siz koyun bi resim nedir nası bişedir. ve en önemlisi nasıl yenir? çatal bıçak mı el mi? bildiğiniz kara cahilim bu konuda

• Elle yenir, aslinda nerde yediginede bagli, luks yerlerde catal bicakla yemek daha dogrudur..

• Blue Waffle ye diyeceğim ama olmayacak. Sakın bu mesajla ilgili googleda arama yapma.
  • Bizde yemedik
  • Ben de yemedim ama resimlerde gördüğün gibi bişey elinle tutup ısırıyosun büyük ihtimal
  • Gidersin waffle'cıya orda malzemeler olur istediklerini seçersin koydurursun alır elinde yersin.
  • paket yaptırın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsun'da kebap nerede yenir?
    4 ay önce açıldı
    Horoz eti yenir mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • google amcaya blue waffle yaz ve şansımı denemek istioruma bas.işte waffle ın ta kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EINSTEIN BARAN

google amcaya blue waffle yaz ve şansımı denemek istioruma bas.işte waffle ın ta kendisi.

• Aynı konuyu bende açtım dalga geçmeyen kalmadı hocam

http://forum.donanimhaber.com/m_46998609/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47003206
  • Dayak nedir , niçin atılır ?
  • nasil hiç yemediniz ya :S yenimi ki o ???
  • bende hayatımda hiç yemedim, sağlıklı bir yiyecek olduğunu düşünmüyorum. yürüyüş yaptığım akşamlar, bebek'de waffle daima sıra görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: girl_6874

Elle yenir, aslinda nerde yediginede bagli, luks yerlerde catal bicakla yemek daha dogrudur..

şimdi bunu çikolatası çileği ıvır zıvır neyse artık onlar ayrıı geliyo? bunun üstüne mi koyuyyoruz, nedir yani olay,, o değil kızla gidicem hani kendim gitsem felan çzöerim olayı da

• git şimdi ye öğren saçmalayıp rezil olma
  •  Waffle nedir? Nası yenir?

Waffleda neymiş gaufre lan onun adı. Ayrıca gaufre sade ve sıcak yenir. İçindeki şekerler kıt kıt ederken hamurun ağzında erimesi kadar güzel bişey yoktur
  • blue waffle yi daha önce de duydum ama korkudan aratmadım ne çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

Blue Waffle ye diyeceğim ama olmayacak. Sakın bu mesajla ilgili googleda arama yapma.

Bunu yazmaya girmiştim
  • Tezgah açip bedava yapicam yemeyen kalmasin waffle diye :)))
  • Gideceksin Kadıköy Moda'ya Ali Usta'nınkini yiyeceksin

Edit:
    Sen yedin mi diye soracak olan liseliler Ali Usta'nınkini yemeyen yoktur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.