Bildirim
Waffle nedir? Nası yenir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Elle yenir, aslinda nerde yediginede bagli, luks yerlerde catal bicakla yemek daha dogrudur..
-
Blue Waffle ye diyeceğim ama olmayacak. Sakın bu mesajla ilgili googleda arama yapma. -
Bizde yemedik -
Ben de yemedim ama resimlerde gördüğün gibi bişey elinle tutup ısırıyosun büyük ihtimal -
Gidersin waffle'cıya orda malzemeler olur istediklerini seçersin koydurursun alır elinde yersin. -
paket yaptırın.. -
google amcaya blue waffle yaz ve şansımı denemek istioruma bas.işte waffle ın ta kendisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: EINSTEIN BARAN
google amcaya blue waffle yaz ve şansımı denemek istioruma bas.işte waffle ın ta kendisi.
-
Aynı konuyu bende açtım dalga geçmeyen kalmadı hocam
http://forum.donanimhaber.com/m_46998609/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47003206 -
Dayak nedir , niçin atılır ? -
nasil hiç yemediniz ya :S yenimi ki o ???
-
bende hayatımda hiç yemedim, sağlıklı bir yiyecek olduğunu düşünmüyorum. yürüyüş yaptığım akşamlar, bebek'de waffle daima sıra görüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: girl_6874
Elle yenir, aslinda nerde yediginede bagli, luks yerlerde catal bicakla yemek daha dogrudur..
şimdi bunu çikolatası çileği ıvır zıvır neyse artık onlar ayrıı geliyo? bunun üstüne mi koyuyyoruz, nedir yani olay,, o değil kızla gidicem hani kendim gitsem felan çzöerim olayı da
-
git şimdi ye öğren saçmalayıp rezil olma -
Waffleda neymiş gaufre lan onun adı. Ayrıca gaufre sade ve sıcak yenir. İçindeki şekerler kıt kıt ederken hamurun ağzında erimesi kadar güzel bişey yoktur -
blue waffle yi daha önce de duydum ama korkudan aratmadım ne çıkıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyapponzashi
Blue Waffle ye diyeceğim ama olmayacak. Sakın bu mesajla ilgili googleda arama yapma.
Bunu yazmaya girmiştim -
Tezgah açip bedava yapicam yemeyen kalmasin waffle diye :)))
-
Gideceksin Kadıköy Moda'ya Ali Usta'nınkini yiyeceksin
Edit:
Sen yedin mi diye soracak olan liseliler Ali Usta'nınkini yemeyen yoktur
Benzer içerikler
- en iyi biber gazı markaları
- selectra 150 mg
- cinsiyet rolü testi
- en iyi hazır et döner markası
- arkadaşa borç verdim alamıyorum ne yapmalıyım
- en ilginç rekorlar
- havadan su üreten cihaz
- yeşil nasim
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X