Şimdi Ara

W995 alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alacağım 2 gün içerisinde w995 inşallah pişman olmam ilk sony ericsson deneyimim olacak...
  • bak arkadaşım sana bir tavsiyem olacak:
    TAhminimce bu yorumları yazanlar W995'i tam anlamıyla kullanmadılar. Belki de kullandılar fakat sadece müzik ve kamera için. Bu telefonu kullanmış biri olarak sana şunu söyleyebilirim: Ben açıkçası yazılımı beğenmedim. Evet, stabil çalışmakta fakat arayüz çok karışık. Adam gibi bir dosya yöneticisi bile bulamadım bu tlefonda. S500i kullanıyordum çoğu bilmez muhtemelen ama o da bir SE ve S500i düşük özelliklerine rağmen arayüz açısından daha iyiydi. Ama siz telefonu zaten müzik ve resim için alıyorsunuz o zaman fazla söze gerek yok. Çift Kelime: Sony Ericsson. W995 de özelliklerine göre ucuz bir telefon. Yalnız oyun oynıcam uygulama istiyorum diyorsanız şimdiden unutmanızı öneririm çünkü Java ve pek de işe yaramaz bence Java :) Şahsen ben o kadar şey denedim beğenmedim
  • bnm zaten oyunla filan işim olmaz müzik yönünden iyiyse bnm için cok iyi olur .......
  • Hocam SE bir başka hastalıktır az kullanıcısı vardır ama sağlamlığını bilen adamlardır.Bence kamerası kötü değildir. Benim 2 MP kamera var P990İ de o bile 3.2 lere taş çıkarır tabi bazı modellerde,bakalım alan arkadaşlardan yorum bekliyoruz
  • BAKACAĞIZ ARTIK BUGUN ALIORUM İNŞ
  • kamera müzik diyorsan arkadaslarında dedigi gibi SONY ERİCSSON
  • Hocam parayı bir bulsam alacağım da nakit yok kendi sistemi satıyorum bu cihazı almak için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

W995 alacağım arkadaşlar C905 sıfırı yok W995 çok araştırdım kamerası iyi gibi ama Xenon flash olmaması - bir durum,yine de 8 MP yazdığına göre 5 MP E72 den iyi olması gerekmez mi?

Günümüzde hala megapiksel'i= "direk kalite sanan" bilinçsiz, her duyduğuna inanan, kör kütük tüketiciler var.

Ne kadar çok mp o kadar kalite mantığından kurtulun artık. Gözünüzü açın da biraz elinizin altındaki interneti daha aktif kullanın ve doğru bilgiye ulaşın biçare...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 30 Ağustos 2010; 0:05:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensonic

quote:

Orijinalden alıntı: ali282

bu telefon gsmenera ses testinde sınıfta kalmış.sonyer.da en kalıtelı ses çıkışıda w595 ve c510 mukemel notuyla geçmış.

hocam bırakın o yorum telefonu eline alıp dinledinmi sesini bugün media markta inceledim ses kalitesi oldukca yeterlidi
    ayrıca modlama yaparak ses kalitesini inanılmaz derecede yükseltebilirsiniz

Hangi referans noktasını baz alıyor ve hangi teknik dataya dayanarak bu içi boş yorumu yapıyorsun merak ettim?
    Neye göre "yeterli" ses kaitesi gördün?

Yüksek elektronik mühendisi olarak t.h.d oranı, stereo crosstalk, intermodulasyon değeri, dinamik aralık gibi kavramlar sana hiç birşey ifade etmesede bana çok şey ifade ediyor. W995 in audio kalitesi ortalamanın üzerindedir ancak beklentinin aksine "mükemmel" değildir.

Yukarda bir arkadaşın dediği gibi C510 audio kalitesinde w995'ten üstün sonuçlara imza atmıştır.

Bu tarz değerlendirmeleri yaparken teknik ve bilimsel değerlerden uzak, subjektif, hiçbir bilimsel dayanak olmadan liseli sokak muhabbetiyle değil (orda burda dinledim ses süperdi vs) objektif, test edilmiş teknik değerleri baz alarak yorumlar yaparsan ifadelerin daha anlamlı, gerçekci ve inandırıcı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 30 Ağustos 2010; 0:13:26 >

• kardeş şimdi sen sesi yeterlı bulmuyomusun o zamn bu telefona nıe ödul vermısler..
  • Hocam o kadar dandik telefon olsa bu forum özellikle internette en bilgili forumlardan biri kimse tavsiye eder mi? En önemlisi koskoca ana konular var,gördüğüm tek şey 8 in hakkını vermemesi kamerası o da normal W serisi bu cihaz,
  • ben eldım cihaz harika swf özelliği hareket sensörü gps falan tam alınacak tel ayrıca cam mükemmel sony zaten laf yok. sonra ses kalitesi neden 2010 avrupa müzik telefonu seçildiğini gösteriyo.
    1. tercihim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orijinalden alıntı: sensonic

quote:

Orijinalden alıntı: ali282

bu telefon gsmenera ses testinde sınıfta kalmış.sonyer.da en kalıtelı ses çıkışıda w595 ve c510 mukemel notuyla geçmış.

hocam bırakın o yorum telefonu eline alıp dinledinmi sesini bugün media markta inceledim ses kalitesi oldukca yeterlidi
    ayrıca modlama yaparak ses kalitesini inanılmaz derecede yükseltebilirsiniz

Hangi referans noktasını baz alıyor ve hangi teknik dataya dayanarak bu içi boş yorumu yapıyorsun merak ettim?
    Neye göre "yeterli" ses kaitesi gördün?

Yüksek elektronik mühendisi olarak t.h.d oranı, stereo crosstalk, intermodulasyon değeri, dinamik aralık gibi kavramlar sana hiç birşey ifade etmesede bana çok şey ifade ediyor. W995 in audio kalitesi ortalamanın üzerindedir ancak beklentinin aksine "mükemmel" değildir.

Yukarda bir arkadaşın dediği gibi C510 audio kalitesinde w995'ten üstün sonuçlara imza atmıştır.

Bu tarz değerlendirmeleri yaparken teknik ve bilimsel değerlerden uzak, subjektif, hiçbir bilimsel dayanak olmadan liseli sokak muhabbetiyle değil (orda burda dinledim ses süperdi vs) objektif, test edilmiş teknik değerleri baz alarak yorumlar yaparsan ifadelerin daha anlamlı, gerçekci ve inandırıcı olur...

bazı noktalarda çok yanılıyorsun.
    1.si tabiki megapiksel kalite demek değil ama son teknoloji 8mp sony ericssonunda kamerasının yeterli olacağı aşikardır.
    2. olarak ben bugüne kadar birçok telefon kullandım ve bana göre müzik işini en iyi yapan firma sony ericsson.gsmarena ya bakarsan iphone daha iyi ama gel gör ki ne yazık ki durum öyle değil.100 kişi bu sokaktan çevir dinlet 2 telefonu iphone diyecek 10 adam bulamazsın.belki ses doğal değil diyebilirsin ama kullanıcıya verdiği etki olarak sony ericsson rakiplerinin önündedir...

sen de bundan sonra sadece sitelerde yapılan ölçümlere göre değil de kullanıcı yorumlarına kulak asarsın belki...

• adam bılimsellikten söz ediyor sen kullanıcı yorumlarına dikkat et diyorsun.dogru olanıda kabul edin artık.zıtlığın anlamı yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.