W995 alacağım arkadaşlar C905 sıfırı yok W995 çok araştırdım kamerası iyi gibi ama Xenon flash olmaması - bir durum,yine de 8 MP yazdığına göre 5 MP E72 den iyi olması gerekmez mi?
daha iyidir tabiki 3.5 mm kulaklık girişi çift sterio hoparlörler wifi claer bass 8mp kamera 3g karizmatik bi tel oluşu ile alınabilecek bir model
bu telefon gsmenera ses testinde sınıfta kalmış.sonyer.da en kalıtelı ses çıkışıda w595 ve c510 mukemel notuyla geçmış.
quote:
Orijinalden alıntı: ali282
bu telefon gsmenera ses testinde sınıfta kalmış.sonyer.da en kalıtelı ses çıkışıda w595 ve c510 mukemel notuyla geçmış.
hocam bırakın o yorum telefonu eline alıp dinledinmi sesini bugün media markta inceledim ses kalitesi oldukca yeterlidi ayrıca modlama yaparak ses kalitesini inanılmaz derecede yükseltebilirsiniz
gsm arenaya kalırsa
SE W995 Super Bir Telefon.2009'un En İyi Müzik Telefonu Secildi.Kamerasida Guzel 8.1 MP.Daha Ne Olsun , Al Senin Olsun.
gerçekleri kabulenmek her zaman zor olmuştur.adamlar 100 lerce telefonu test edyrlar.mukemek dedıkleri gerçektden oyledır.
Valla Kamerası tatminkar mı kullanan arkadaşlardan bir cevap alsak ona göre alacağım ??
Fİyatı çok uçuk ama :)
Hocam katılıyorum fiyat hakkı değil,ikinci eli bile hakkı değil adam ikinci el telefon 2 aylık diyip 700 TL yazanlar var ve bir çok hemde bizim site de değil düşmüyor da fiyatı bakıyorum hep.
arkadaşlar w995 alacam yardımcı olurmusunuz. ses kalitası n73 ten iyimidir..
kulaklık sesi daha iyi fakat hoparlör sesi bakımından n73 daha iyidir
hm teşekkürler
bide kamerası nasıl özellikleri sesi ile alınabilecek telefon mu müzik yönünden nasıl cevaplarsanız sevinirim...
müzik yönünden seni fazlasıyla tatmin eder kamerasında otofokuslu iyi ceker
teşekkürler
Sesten memnunluk oranı baya yüksek kamera da boru değil 8 mp 2 den iyi çeker herhalde
normal 5 megabixel camera gibi çeksin de yeter.. zatn kamera önemlı değil bnm için ses önemli..
Kamerası kötü,bulanık çekiyor,hele ev içindeki resim çekimleri berbat sinir olursun
8.1 megapixel niye yazıolarsa artık öle dediğine göre..