Şimdi Ara

W995 alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W995 alacağım arkadaşlar C905 sıfırı yok W995 çok araştırdım kamerası iyi gibi ama Xenon flash olmaması - bir durum,yine de 8 MP yazdığına göre 5 MP E72 den iyi olması gerekmez mi?

• daha iyidir tabiki
    3.5 mm kulaklık girişi
    çift sterio hoparlörler
    wifi
    claer bass
    8mp kamera
    3g
    karizmatik bi tel oluşu ile alınabilecek bir model
  • bu telefon gsmenera ses testinde sınıfta kalmış.sonyer.da en kalıtelı ses çıkışıda w595 ve c510 mukemel notuyla geçmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

bu telefon gsmenera ses testinde sınıfta kalmış.sonyer.da en kalıtelı ses çıkışıda w595 ve c510 mukemel notuyla geçmış.

hocam bırakın o yorum telefonu eline alıp dinledinmi sesini bugün media markta inceledim ses kalitesi oldukca yeterlidi
    ayrıca modlama yaparak ses kalitesini inanılmaz derecede yükseltebilirsiniz
  • gsm arenaya kalırsa
  • SE W995 Super Bir Telefon.2009'un En İyi Müzik Telefonu Secildi.Kamerasida Guzel 8.1 MP.Daha Ne Olsun , Al Senin Olsun.
  • gerçekleri kabulenmek her zaman zor olmuştur.adamlar 100 lerce telefonu test edyrlar.mukemek dedıkleri gerçektden oyledır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Kodak Alınır Mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Bu cihaz alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla Kamerası tatminkar mı kullanan arkadaşlardan bir cevap alsak ona göre alacağım ??
  • Fİyatı çok uçuk ama :)
  • Hocam katılıyorum fiyat hakkı değil,ikinci eli bile hakkı değil adam ikinci el telefon 2 aylık diyip 700 TL yazanlar var ve bir çok hemde bizim site de değil düşmüyor da fiyatı bakıyorum hep.
  • arkadaşlar w995 alacam yardımcı olurmusunuz. ses kalitası n73 ten iyimidir..
  • kulaklık sesi daha iyi fakat hoparlör sesi bakımından n73 daha iyidir
  • hm teşekkürler
  • bide kamerası nasıl özellikleri sesi ile alınabilecek telefon mu müzik yönünden nasıl cevaplarsanız sevinirim...
  • müzik yönünden seni fazlasıyla tatmin eder kamerasında otofokuslu iyi ceker
  • teşekkürler
  • Sesten memnunluk oranı baya yüksek kamera da boru değil 8 mp 2 den iyi çeker herhalde
  • normal 5 megabixel camera gibi çeksin de yeter.. zatn kamera önemlı değil bnm için ses önemli..
  • Kamerası kötü,bulanık çekiyor,hele ev içindeki resim çekimleri berbat sinir olursun
  • 8.1 megapixel niye yazıolarsa artık öle dediğine göre..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.