Şimdi Ara

W900i de firmware update sonrasında Sim Card Yapılandırma hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar w900i mi önce wotan dan R5BC004 e update ettim sonra flash dosyalarini aciyormu diye denerken telefon bir daha acilmamak uzere kilitlendi..Acmaya calistiğimda beyaz ekran yanip sonuyordu belirli araliklarla...tekrar wotandan credi aliyim dedim adamlar parayi aldi credi gondermedi pesine dusemedim neyse...Olay boyle olunca bende ucretsiz olarak guncelliyim dedim nette bulduum fbn mbn bin dosyalariyla felan guncelledim ama telefonu actiimda sim card yapılandirma hatasi veriyor.Bu arastirgidim kadariyla custom dosyalarini atamamamdan kaynaklaniyormus (w900nin herhangi bi sürümü için customize.xml dosyasini bulamadim) bu konuda baska bi fikri olan varmi elinde w900i icin herhangi bir firmware nin emea 7 olani varmi...bir de topsony de dosya indirmek ucretli olmus orda R5BC004 ün EMEA7 si var acaba onu indirsem olucakmi topsony den dosya indiripte güncelleme yapmış olan birisi var mı? servise götürün demeyin,götürmüycem :) Telefonla şu anda gelen aramalara cevap verebiliyorum ama acilista görünen hata ekrani gecilmiyor,menüler kullanılamıyor.Tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yskmc -- 24 Haziran 2007; 22:27:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.