Şimdi Ara

!!!! W900 REVIEW BY REALGS-ÇEKTİĞİM RESİMLER VE VİDEO......!!!!!YENİ RESİMLER EKLENDİ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
537
Cevap
1
Favori
25.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • realgs öncelikle telefon hayırlı olsun. sana bi sorum olacak W900 ses çıkışta W550ye bakarak nasıl ? sesi W550den yüksekmi?
  • zaten w900i topicinde daha iyi olduğunu söylemiştibu topic bi n90 topici kadar ilgi görmüyor çünkü tek sakura realgsde(şu an) var bikaç alan çıksın topic ilerler
  • quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

zaten w900i topicinde daha iyi olduğunu söylemiştibu topic bi n90 topici kadar ilgi görmüyor çünkü tek sakura realgsde(şu an) var bikaç alan çıksın topic ilerler

Evet bencede

Yalnız bu iş biraz zaman alabilir

• Hocam peki kulaklığın telefonla olan bağlantı noktası W800 dekinin aynı mı? Yoksa 3.5mm nin yanında bir de kumanda girişi mi var?? (Sony CD Walkman lerdeki gibi)
  • realgs sorular yıgıldı hocam iyice müsait bi zamanında hallediver artık ee forumunda tek olmak kolay değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parietale -- 12 Ocak 2006 15:25:01 >
  • çalışma güsel ellerine sağlık.. fotoğraf kalitesii k750 / w800 den farksız oldugunu gördüm( yeterince kaliteli ).. açıkça söylemek gerekirse videoda daha iyi bir sonuç bekliyordum..yine dağılmalar , karelenmeler oluyor.. mpegable player da izledim videoyu ve tam ekran yapınca net olarak seyredilmiyor.. yani video kalitesi yine d600 le yarışamaz gibime geliyor.. bunların haricinde ses seviyesinin daha iyi olması çok güsel birşey.. zaten k750 / w800 / w550 diğer telefonlardan üstün ses özelliğine sahipti.. w900 da bunların babaları olmuş oldu .. telefonun hayırlı olsun allah eskitmesin

• ama video olayını beğenmedim yawdağılmaların olmaması lazımdı ama onun dışında güzel ama baktığında yine video da geri kaldı diğer telefonlara nazaran(şimdi 30 fpsyi de unutmayalım)
    quote:

Orjinalden alıntı: a_akarsu

çalışma güsel ellerine sağlık.. fotoğraf kalitesii k750 / w800 den farksız oldugunu gördüm( yeterince kaliteli ).. açıkça söylemek gerekirse videoda daha iyi bir sonuç bekliyordum..yine dağılmalar , karelenmeler oluyor.. mpegable player da izledim videoyu ve tam ekran yapınca net olarak seyredilmiyor.. yani video kalitesi yine d600 le yarışamaz gibime geliyor.. bunların haricinde ses seviyesinin daha iyi olması çok güsel birşey.. zaten k750 / w800 / w550 diğer telefonlardan üstün ses özelliğine sahipti.. w900 da bunların babaları olmuş oldu .. telefonun hayırlı olsun allah eskitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 12 Ocak 2006 15:30:59 >

• ????ne yazdın ne dedin bişi anlamadım yaww????
    quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

• Video olayı hakkaten bende de hayal kırıklıgı yarattı aslında fena degil ama N90 a yenildiğini kabul etmek gerekiyor
  • video kalitesi olarak yine sonyericsson son sırada yer alıcak d600 > n90 > w900 > k750 = w800 = w550... sıralama böyle olmalı sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: parietale

Video olayı hakkaten bende de hayal kırıklıgı yarattı aslında fena degil ama N90 a yenildiğini kabul etmek gerekiyor

• Güzel bir inceleme, hayırlı olsun..
  • hayır bence sıralamada küçük bi değişiklik olmalı d600>n90>w900>w800i=k750i>w550
    quote:

video kalitesi olarak yine sonyericsson son sırada yer alıcak d600 > n90 > w900 > k750 = w800 = w550... sıralama böyle olmalı sanırım
    quote:

Video olayı hakkaten bende de hayal kırıklıgı yarattı aslında fena degil ama N90 a yenildiğini kabul etmek gerekiyor

• W900i de Mp4 videolar tam ekranda nasıl? K750 ide tam ekranda mp4 kliplerde görüntü pul pul oluyor. n70 de mp4 videoları çok kaliteli oynatıyor mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erta77 -- 12 Ocak 2006 15:51:32 >
  • ama yinede ben tekrarlıyorum telefonda iyi göstermesi benim için yeterli pcde izlemeye gerek duymuyorum w800i nin de video kalitesi telefonda hiçte kötü değil buda benim için önemli bir + w900 inşallah en yakın zamanda çıkar (w800i nin ucuzlaması bakımından)
  • bi fark yokkibi renklerde biraz fark(kapalı ortamda biraz daha canlı çekiyor k750i ve w800i) var kalite aynı(ayrıca renkler tartışılmazboşwer)
    quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

hayır bence sıralamada küçük bi değişiklik olmalı d600>n90>w900>w800i=k750i>w550
    quote:

video kalitesi olarak yine sonyericsson son sırada yer alıcak d600 > n90 > w900 > k750 = w800 = w550... sıralama böyle olmalı sanırım
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 12 Ocak 2006 15:57:06 >

• quote:

????ne yazdın ne dedin bişi anlamadım yaww????
    quote:

sence bişe yazmaya gerek var mı ?
  • ama yinede aynı sıralama altında olmaması lazım sonuçta w800i ve k750i w550 den daha iyi telefonlar
  • quote:

quote:

????ne yazdın ne dedin bişi anlamadım yaww????
    quote:

sence bişe yazmaya gerek var mı ?

Kafam iyice karıştı ama

Bence video sıralaması şu şekilde olmalı

N90>N70>D600>W900>K750/W800>W550

Çünkü N90 videoda ses kaydını AAC formatında yapıyor, AMR değil.Ve de sessiz olsa bile bence yine de en iyi video N90'da

• W900 fotoğraf kalitesi ister inanın ister inanmatın K750'den daha kötü.Mobile rewievdaki karşılaştırmayı tarafsızca yorumlayın.W900'ün yaptığı ışık patlamaları, renk koyulaştırmalarını K750 yapmıyor.Yani hala fotoğrafta en iyi telefon bence K750.Bana göre W900 bu konuda K750'den geride
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.