Şimdi Ara

W880i Kullanıcıları .: Fan Club :. (77 Kişi) Flash Temalar Eklendi !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
1
Favori
101.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada bu telefonda çok sevdiğim bir özelliğide geçen hafta öğrendim özelliklede laptoplar için inanılmaz derecede güzel bir özellik telefonum sayesinde laptop'ımı internete bağlayabildim turkcell hat kullanıyorum ve haftalık 25 kontöre 50 mb internet paketi satın alıyorum ve ortalama 2 saat msnde konuşarak ve bir kaç internet siteside gezinerek sadece 3 mb kotam gitti maddiyata dökersek en fazla 0.45 ytl'ye takabul ediyorki buda çok iyi bir rakam muhtemelen sizlerde mevcut bilgilerinizle bu eylemi gerçekleştirebilirsiniz zira yapamazsanız anlatabilirim saygılar...
  • valla tuş kilidinden başka çare olacağını sanmıyorum hı ben interneti zaten kullanmıyorum hata ile düğmeye bassam bile kontörüm gitmesin diorsan tercihli servis kullandığın hat olmasın
  • acustic atmalımıyı telimin sesi çızırtılı çoğu müzikte son sesteyken yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ggedik

acustic atmalımıyı telimin sesi çızırtılı çoğu müzikte son sesteyken yardım

Vallahi dostum ben atmaya çalıştım başım çok ağrıdı. Sanırım böyle kullanacağım. Bilmiyorum sen de istiyorsan bir dene. Sonra mutlaka sonucunu buraya yaz.
  • w880i için akustik atmayın belli olmuyor çünkü zaten orjinali en iyi ses kalitesine sahip. w810i ve türevlerinde akustik daha çok işe yarıyor. Tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: positroN

quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

Dostum konu hakkında sana bir ö.i attım. Bakarsan sevinirim...

setool yerine far manager daha iyi demiştim.sanırım sorunu düzeltmişsin zaten.

Nasıl kullanılacağını bilmiyorum far manager in. Yardımcı olabilir misin acaba bana?
  • aga benide ekleyin, telefonu alalı bir hafta olmadı gerçekten çok şık ama şarj bana max 3 gün yetiyor fakat bu süre artıcaktır çünkü tellle yeni olduğu için çok oynuyorum ekran kalitesi gerçekten harika kamerası da o kadar kötü değil orta halli.Ön kamerayı denemek isteyenler ajandadan video çağrısına girebilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir91

aga benide ekleyin, telefonu alalı bir hafta olmadı gerçekten çok şık ama şarj bana max 3 gün yetiyor fakat bu süre artıcaktır çünkü tellle yeni olduğu için çok oynuyorum ekran kalitesi gerçekten harika kamerası da o kadar kötü değil orta halli.Ön kamerayı denemek isteyenler ajandadan video çağrısına girebilirler.

Kardeşim aramıza hoşgeldin. Çk oynarsan 3 gün doğaldır. Ben pek karıştırmayınca rahat 5 gün gidiyor.
  • bende almayı düşünüyorum bu telefonu.inceliğine hayran kaldım ama aklıma takılan bişey var,Samsung WEP300 kulaklığı bu tel de kullanabilir miyiz?
  • kullanabilirsin arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: pembe benq

bende almayı düşünüyorum bu telefonu.inceliğine hayran kaldım ama aklıma takılan bişey var,Samsung WEP300 kulaklığı bu tel de kullanabilir miyiz?

Hiç bilgim yok hocam uyumluluk sorunu çıkarabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _-_

quote:

bende almayı düşünüyorum bu telefonu.inceliğine hayran kaldım ama aklıma takılan bişey var,Samsung WEP300 kulaklığı bu tel de kullanabilir miyiz?

Hiç bilgim yok hocam uyumluluk sorunu çıkarabilir.

3.5 mm jack girişi varsa kulaklığın bişi olmas
  • önemli not: flash tema veya acoustic yüklerken telefona yetki dışı müdehalede bulunmuş oluyorsunuz.far manager, setool gibi programlar sony ericssonun resmi desteğinden yoksundurlar.yapacağınız şey bir nevi minareye kılıf giydirmek oluyor.telefona da zarar gelebilir.aslında basit olmasına rağmen işlemler acemiler için kafa karıştırıcı duruma gelebilir.eğer olağan dışı bir sorunla karşılaşırsanız bu tamamen sizin çözmeniz gereken bir problem olacaktır yardımcı olamam.

far manager kullanmak için öncelikle aşağıdaki driverı indirip bilgisayara kurun

http://rapidshare.com/files/141912895/usb_flash_driver.rar.html

kurulumdan sonra telefonun bataryasını söküp tekrar takın ve 2 tuşuna basılı tutarak telefonu bilgisayara bağlayın.driver yüklenene kadar bağlantıyı kesmeyin.yükleme bitince tekrar bataryayı söküp takın.

farukkk nickli üyenin deposunda bulunan far manger ı aşağıdan indirin

http://www.4shared.com/account/file/46278581/35299434/full_far.html

rar dosyasından far.exe yi çalıştırarak programa giriş yapabilirsiniz.

şimdi alt+f1 tuşlarına basıp "sefp" seçeneğini seçin

W880i Kullanıcıları .: Fan Club :. (77 Kişi) Flash Temalar Eklendi !!!

sonrasında gelen ekranda ayarlar aşağıdaki gibi olmalı ve ardından "enter the matrix" butonuna basın, telefonu 2 tuşuna basılı tutarak bağlayın.(öncesinde batarya sökülüp yeniden takılmış olmalı)

ardından göreceğiniz ekran bu olmalı. "fs" i tıklayın.

şu ekrandan itibaren ifs/setting yolunu izleyin.karşınıza acoustic klasörü gelecek.ona sağ tıklayıp f8 e basın ve onay verin silinsin.

far managerda sağ tarafta görünen kısım bilgisayarın içeriğidir.iki nokta olan yerin geri gitme fonksiyonu vardır.indirdiğiniz acoustic klasörünü sağ taraftan bulun ve sağ tıklayarak f5 e basın.(soruya onay verin)

yükleme işlemi bittiyse far managerı kapatıp telefonun bataryasını söküp tekrar takarak açabilirsiniz.w800i w810i gibi telefonların driverlarını kesinlikle denemeyin.uyumsuzdur.

bu arada isterseniz far manager ile flash menüleri ve walkman skinlerini de yukarıdaki şekilde yükleyebilirsiniz.flash menüler de aşağıda mevcut.verilen dosyanın içindeki swf uzantılı dosyaları telefonun tpa/Preset/System/Desktop/Flash klasörüne boca edebilirsinz.flash temaların çalışmasını sağlayan thm uzantılı bilgidiğiniz tema dosyalarvı da verilen dosyada ar ve onları normal temalarda olduğu gibi hafıza kartına atmanız gerekiyor.

walkman skinlerini telefondaki TPA/SYSTEM/multimedia/MP/SKIN klasörüne atabilirsiniz.aşağıda walkman skin için verilen rar dosyasının içindeki klaörleri atmanız gerekyor.

at your own risk

düzeltme: cid 52 için olan far manager telefondan pc ye kopyalama yapamıyormuş.daha önce upload ettiğim dosyalar boşmuş.o yüzden düzgün dosyaları tekrar upload ettim işte burada

flash tema

http://rapidshare.com/files/147000310/flash_tema.rar.html

walkman skin

http://rapidshare.com/files/146603741/walkman_skin.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 21 Eylül 2008; 2:48:05 >

• quote:

kullanabilirsin.internette modelin ismiyle arama yapıldığında kulaklığın bluetooth 2.0 destekli tüm cep telefonlarında çalışabileği öğreniliyor.w880i de bluetooth 2.0 destekli dolayısıyla bir sorun olmaması gerekir.
  • Vay çok sağol @positroN Eline sağlık...
  • Positron eline sağlık hocam
  • w880ide çoğu kulaklık uyar ben wep180 ve sony ericcsonun 3 yıl önceki bi modelini kullandım oldu.
  • Resim ekleyin beyler canlandıralım şu topiği biraz
  • Arkadaşlar bişey soracam. super converter kullanıyorum. videolarda bitrateyi 300den fazla yapınca takılmalar oluyor. Acaba hangi ayarları kullanıyorsunuz? codec olarak mpeg4ü mü seçiyorsunuz? En iyi kaliteyi hangi ayarlarla alıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar telefonumda kullandığım bu iki temayı sizlerle paylaşmak istedim gerçekten hoş temalar
    ---vista blur---

http://cid-49d54790652b5343.skydrive.live.com/self.aspx/w880i%20temalar/Vista%20Blur.thm

Vista Xtreme Edition

http://cid-49d54790652b5343.skydrive.live.com/self.aspx/w880i%20temalar/Vista%20Xtreme%20Edition.thm

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.