Şimdi Ara

w810i yazılım sorunu arkadaşlar acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar w 810 i telefonuma r4db005 yazılımını sorunsuz yükledim daha sonra flash tema atarken setul programı yarıda kaldı ve tel açılmaz oldu.tekrar r4db005 yazılımını yüklemeye çalıştım ama yazılılm başlıyor değişik yerlerde kesiliyor bunun sebebide pc nin kendi kendi usb generic disk olarak gören telefonu aygıt çıkarmış gibi görmemeye başlaması.tekrar tekrar 3-4 değişik pc de yüklemeye çalışmama rağmen usb den telefonu görüyor ama kendi kafasına göre aygıtı çıkarıyor.driveri değiştirmem mi gerekiyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: plexy

arkadaşlar w 810 i telefonuma r4db005 yazılımını sorunsuz yükledim daha sonra flash tema atarken setul programı yarıda kaldı ve tel açılmaz oldu.tekrar r4db005 yazılımını yüklemeye çalıştım ama yazılılm başlıyor değişik yerlerde kesiliyor bunun sebebide pc nin kendi kendi usb generic disk olarak gören telefonu aygıt çıkarmış gibi görmemeye başlaması.tekrar tekrar 3-4 değişik pc de yüklemeye çalışmama rağmen usb den telefonu görüyor ama kendi kafasına göre aygıtı çıkarıyor.driveri değiştirmem mi gerekiyor..

usb kablo ile telefonun soket girişi temassızlık yaparsa setol işlem yapamaz yarıda keser. benim telefonunda soket kısmında temassızlık var oluyor bazen bende de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.