Şimdi Ara

----W810i----VS----w850i-----

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben SonyEricsson hastayı biriyim ve mart ayında SE telefon alıcam kafamda iki tane model var w850i ve w810i modelleri.

W850i Fiyatları

KVK= 456 EURO /843,60 YTL/(KDV Dahil)

Genpa= 488 EURO/902.80 YTL/(KDV Dahil)

W810i Fiyatlar

KVK=297 EURO/549,45 YTL/(KDV Dahil)

Genpa=316 EURO/584.60 YTL/(KDV Dahil)

w850i sanırsam cıkalı 2-2,5 ay kadar oldu ve fiyatı 1.000 YTL den 850 YTL ye kadar düştü bu düşüş marta kadar devam edermi ?_?_ yok sa sabit kalırmı w810i fiyatıı nasıl kalır inermi cikarmı ??? yardım edin

W850i Mİ ??? W810i ???

• eft bu konuda bende yaRDIM ISTIYOM CUNKU BIRAS W810İ ALMAYA GIDICEM BIRAS DA BEKLESEM FIYATTA BI DUSUS OLUR MU ACABA
  • dün w850i yi bimeks te gördüm ve inceledim.tasarımı güzel ve resimdeki gibi büyük değil.kamerası ise w810i kadar iyi değil.

3g nin türkiye bir işe yaramadığını biliyorsun.
    w850i nin artısı ekranı ve tasarımı.ışıklı mışıklı bir de walkman player 2 var.onun dışında bir fark yok.ufak tefek ayrıntıları saymazsak.

martta büyük ihtimal w850i nin fiyatı düşer.

buna göre karar ver.

edit:dün değil evvelsi gündü karıştırmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 29 Ocak 2007; 13:00:52 >
  • orta ışığı cok kotu yaa kapatılıo sonuçta ama guzel bi goruntu diil karhane telefonu gbi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

orta ışığı cok kotu yaa kapatılıo sonuçta ama guzel bi goruntu diil karhane telefonu gbi

strafer bildiğim kadarıyla Turkcell seneye 3G ye geçiçek diye duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YgtBrk -- 29 Ocak 2007; 13:16:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RX

quote:

orta ışığı cok kotu yaa kapatılıo sonuçta ama guzel bi goruntu diil karhane telefonu gbi

2008 de mi.gprs tarifesi 6 kb bir kontör.eskiden 60 kb 1 kontördü.bunu müştreri hizmetleri doğruladı.3 g ile video görüşme yapmanın tarifesini hayal bile edemiyorum.ayrıca sen bu telefonu aldın diyelim kaç kişide var ki 3g destekli telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 29 Ocak 2007; 13:28:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

quote:

2008 de mi.gprs tarifesi 6 kb bir kontör.eskiden 60 kb 1 kontördü.bunu müştreri hizmetleri doğruladı.3 g ile video görüşme yapmanın tarifesi hayal bile edemiyorum.ayrıca sen bu telefonu aldın diyelim kaç kişide var ki 3g destekli telefon.

haklısın orda +1 katar w850 ye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3g telefonlar şuan için gereksiz gibi duruyor.biz geçen gün arkadaşa aldık w850i ben şahsen çok beğendim gayet güzel duruyor.özelliklei de iyi ama w810 u bilmediğim karşılaştırma yapamıyacağım
  • quote:

dün w850i yi bimeks te gördüm ve inceledim.tasarımı güzel ve resimdeki gibi büyük değil.kamerası ise w810i kadar iyi değil.

w850i nin artısı ekranı ve tasarımı.ışıklı mışıklı bir de walkman player 2 var.onun dışında bir fark yok.ufak tefek ayrıntıları saymazsak.

buna göre karar ver.

Strafer martta W850i'nin fiyatının düşebileceğini söylemişsin. Bunun nedeni nedir?
  • Ben W810i derim. W850i' de güzel ama fiyatına göre önemli bir artısı yok W810i' ye göre. Kaldı ki kamera yönünden W810i daha iyi. W850i almak için özel bir nedeniniz yoksa (kızağı hoşunuza gitmiş olabilir, tasarımını beğenmiş olabilirsiniz vb.) W810i almak daha mantıklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

quote:

dün w850i yi bimeks te gördüm ve inceledim.tasarımı güzel ve resimdeki gibi büyük değil.kamerası ise w810i kadar iyi değil.

buna göre karar ver.

Strafer martta W850i'nin fiyatının düşebileceğini söylemişsin. Bunun nedeni nedir?

son indirimlerle w810i 650 den 525 kadar indi.yanlış bilmiyorsam w850i de 1000 ytl den 850 kadar düştü.sony ericssonda fiyatı hiç değişmeyen tek telefon w900i.w850i nin ki 250 ytl düştüğüne göre ilerde de düşeceğine kesin gözüyle bakabiliriz.yazın temmuz ayında w810i ye teknosa nın 1200 ytl istediğini unutmayın.ayrıca yeni modellerde çıkacak bu da fiyat düşüşüne etki eder.

sonuçta biraz düz mantık birazda tahminle bunları söyleyebiliyorum.ne olacağı belli olmaz.

• Teşekkürler Strafer
  • Bence şimididen fazla fiyat araştırması üzerinde durma daha çok modeleri araştır çünkü marta kadar neler gelirrrr

Ama müzik için tel alcaksan N91 8gb diyorum
  • arkadaşlar bilmiyorum evde otura otura zihinsel olarak yaşlandım içime bir anaçlık mı geldi ne.o yüzden kullanılmayacak yada değmeyecek özellikler için para vermenize gönlüm hiç razı olmuyor.sırf param var alabiliyorum diye hiç kullanmayacağınz şeylere fazladan para vermeyin lütfen.

:)
  • Lütfen konu açmadan önce arama seçeneğini kullanalım. Konu forumda daha önce tartışılmıştı.

W850i; ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü (2 inç 240x320 piksel), A2DP (Bluetooth stereo) desteği ve walkman V2.0 menüsüyle ön plana çıkıyor. Bunun yanında telefonun hoparlör ses çıkışı W810i'ye göre daha yüksek...

W810i ise kamera (autofocus, macro modu, çift led flaş) ve fiyat / performans oranı ile ön plana çıkıyor.

W850i almayı düşünüyorsan bir süre daha beklemeni tavsiye ederim. Zira telefonun fiyatı ani ve büyük düşüşlere uğrayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 30 Ocak 2007; 16:15:56 >
  • quote:

Arkadaşlar ben SonyEricsson hastayı biriyim ve mart ayında SE telefon alıcam kafamda iki tane model var w850i ve w810i modelleri.
    w850i sanırsam cıkalı 2-2,5 ay kadar oldu ve fiyatı 1.000 YTL den 850 YTL ye kadar düştü bu düşüş marta kadar devam edermi ?_?_ yok sa sabit kalırmı w810i fiyatıı nasıl kalır inermi cikarmı ??? yardım edin
    W850i Mİ ??? W810i ???

W810i nin fiyati bence daha fazla inmez, cikmaz da..cunku zaten birden 250-300 ytl civarinda indi fiyati..bana gore 500-550 arasi fiyati sabitlenir..W850i de yaklasik 200 ytl civarinda bir dusus yasadi, mart ayina kadar bana gore en fazla 70-80 ytl gibi bir miktar daha dusebilir, daha fazla da dusmez..ikisi arasinda dogru secim tabi ki W850i olacaktir..bence mart ayina kadar bekle ve W850i al dostum..verecegin fazla paraya degecek bir tel kesinlikle..W810i nin daha iyi foto kalitesi, ince, ufak, hafif, kullanisli olmasi disinda W850i den ustun yani yoktur..aklinda bulunsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Bence şimididen fazla fiyat araştırması üzerinde durma daha çok modeleri araştır çünkü marta kadar neler gelirrrr

Ama müzik için tel alcaksan N91 8gb diyorum

Saol ama nokia almayı düşünmüyorum ... sony bence farkı bir telefon..

eğer sony yeni walkman tel piyasaya sürerse w850 fiyat düşer gibi gözüküyorr....

inşallah

• w850i m2 hafıza kartınımı kullanıyor ?

ayriyetten Taşınabilir Hoparlörler MPS-60 Türkiyede satısa sunuldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YgtBrk -- 29 Ocak 2007; 16:26:52 >

• bırak w850i yi al w810 unu bi de 1gb hafıza kartı al.oldu sana w850i.3g de önemli değil zaten.hem kamerasıda w810dan ilkel.ses olarak ikisi arasındaki farkı bilmiyorum ama çok fark olacağınıda sanmıyorum.verdiğin paraya değmez bence.ben olsam w810 u alır tepe tepe kullanırdım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.