Şimdi Ara

W810i = samsung i450 = nokia 5220 SİZCE HANGİSİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • samsung i450yi iyice inceledikten sonra i450 modelinin daha iyi bir seçim olduğunu düşünür oldum
  • i450 bence
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 8 Aralık 2011; 23:15:39 >
  • Samsunglar şarz özürlü.....
  • se w810i telefonumun hayranıydım. ama telefonu aldıktan 2 ay sonra ses kablo arabiriminin bağlandığı yerde temazsızlık başladı. zaman içinde nerdeyse 3-4 kere takıp cıkarınca kulaklığı algılar oldu. sonra bu bölgede oksitlenme olduğu ve bunu da kolonya ile silince geçtiğini anlar oldum. haftada bir konnektör başlarını ve telefonda görünen sarı metal temas noktalarını kolonya ile siliyorum. şimdi de telefon durduğu yerde 1 saat içinde ansızın kapanır oldu. anladım ki bu sefer de pil temas bölgeleri oksitlenmiş. o bölgeleri de kolonya ile sildim. yakın bir arkadaşımın se telefonunu sabah dumanlar içinde bulmuştu. telefon kendisini yakmış diye yorumlamıştık bi daha açılmayınca. belki o da oksitlenmişti o dönem farkına varmamıştık. ben artık kendi telefonum birgün kendiliğinden patlayacak diye korkmaya başladım.

burdan illa se i veya telefonumu kötülemeye çalışıyorum imajı çıkartmayın lütfen. telefonumu aslında çok seviyordum bir sürü patch yaptım, cam driver attım, akustik yükledim (philo sophia kardeş sayesinde)

ama ben w810 telefonumu esas olarak müzik dinleme amaçlı kullanan birisiyim. ve telefonum 2. aydan itibaren ses konnektörü veya aparatı veya headset ne derseniz artık bağlanırken temassızlık başladı ve zaman içinde tamamen tutmaz hale geldi. şu anda bağlayacaksam aşağı yukarı yamultuyorum bazen tutuyor bazen tutmuyor. çok gıcık bi durum. bi de üzerine batarya temazsızlık problemi eklenince sonyden iyice soğudum. bu yüzden bir sonraki telefonum ya samsung ya nokia olacak. saygılar.

• @neshter35 'yakın bir arkadaşımın se telefonunu sabah dumanlar içinde bulmuştu'

Ben 3 senedir K750 kullanıyorum, hiç konnektör sorunu yaşamadım. Patch olayları için sürekli bataryayı takıp çıkarmama rağmen oradada hiçbir sorunum yok. Kullanırken gösterilen hassisiyete göre büyük değişiklik gösteriyor
  • i450' yi tavsiye ederim.

@neshter35
    SE' nin bağlantı türünü değiştirmesi gerekiyor bence. Mesela jak şeklinde bir bağlantı türü kullanılsa hiç fena olmaz. K750i kullandığım zamanlardan hatırlıyorum. Tam bir işkenceydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzunoglan

@neshter35 'yakın bir arkadaşımın se telefonunu sabah dumanlar içinde bulmuştu'

Ben 3 senedir K750 kullanıyorum, hiç konnektör sorunu yaşamadım. Patch olayları için sürekli bataryayı takıp çıkarmama rağmen oradada hiçbir sorunum yok. Kullanırken gösterilen hassisiyete göre büyük değişiklik gösteriyor

K750i çok beğendiğim bir telefondu. Sırf bağlantı noktaları ve deklanşör tuşundaki temassızlıklardan dolayı elden çıkarmıştım. Oldukça da titiz kullanmıştım K750i' yi. Fiziksel olarak bir gevşeklik yoktu bağlantı noktalarında ama yine de bağlantı kurulmuyordu. Senin dediğin gibi kullanım şartlarına da bağlı olabilir. Fakat genel olarak böyle bir sorun var SE' lerde. Bağlantı türü değiştiirilmedikçe SE telefon almam kesinlikle.

• quote:

Orjinalden alıntı: akay635

quote:

Orjinalden alıntı: uzunoglan

@neshter35 'yakın bir arkadaşımın se telefonunu sabah dumanlar içinde bulmuştu'

K750i çok beğendiğim bir telefondu. Sırf bağlantı noktaları ve deklanşör tuşundaki temassızlıklardan dolayı elden çıkarmıştım. Oldukça da titiz kullanmıştım K750i' yi. Fiziksel olarak bir gevşeklik yoktu bağlantı noktalarında ama yine de bağlantı kurulmuyordu. Senin dediğin gibi kullanım şartlarına da bağlı olabilir. Fakat genel olarak böyle bir sorun var SE' lerde. Bağlantı türü değiştiirilmedikçe SE telefon almam kesinlikle.

Azımsanmayacak kadar şikayet olduğuna göre ortada mutlaka bir yanlışlık vardır. Ancak kullanıma göre orantı gösterdiğide diğer bir kesinlik

• şarjı kaç gün gidiyor sana? (şarj özürlü demiş bir arkadaş ama bu modelde şarj problemi yok diyorlar)
    quote:

Orjinalden alıntı: shakaci_yunus

ben şu anda i450 kullanıyorum,ama 5220yi de inceledim.hoparlör sesi bayaı ii diyebilirim,s40 olması bnce bir dezavantaj sizin seçiminize baalı,ekran 2inç bildiiniz gibi ama idare eder,kulaklık sesini denemedim,fotoraf kalitesi de iyi gibi.ama bna soracak olursanız bu ikisi arasında bn de i450 derim.çünkü hoparlör sesinin 5220 kadar olmasa da yüksek we net olduunu söleyebilirim(fazla bi fark yoq zaten).symbian war ve çok hızlı,yani s40lar kadar hızlı çalışıyo,çift yöne açılan kızağı war,bi çok şeyi desteklio(adobe,quickpoint,symbian pro.,tema,oyun vs.),ekranı büyük,kamerası çok ii olmasada 2mp ye göre idare eder,we görünüşü bence çok hoş
    karar sizin tabiki

• quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

şarjı kaç gün gidiyor sana? (şarj özürlü demiş bir arkadaş ama bu modelde şarj problemi yok diyorlar)
    quote:

Orjinalden alıntı: shakaci_yunus

ben şu anda i450 kullanıyorum,ama 5220yi de inceledim.hoparlör sesi bayaı ii diyebilirim,s40 olması bnce bir dezavantaj sizin seçiminize baalı,ekran 2inç bildiiniz gibi ama idare eder,kulaklık sesini denemedim,fotoraf kalitesi de iyi gibi.ama bna soracak olursanız bu ikisi arasında bn de i450 derim.çünkü hoparlör sesinin 5220 kadar olmasa da yüksek we net olduunu söleyebilirim(fazla bi fark yoq zaten).symbian war ve çok hızlı,yani s40lar kadar hızlı çalışıyo,çift yöne açılan kızağı war,bi çok şeyi desteklio(adobe,quickpoint,symbian pro.,tema,oyun vs.),ekranı büyük,kamerası çok ii olmasada 2mp ye göre idare eder,we görünüşü bence çok hoş
    karar sizin tabiki

çok kurcalarsan 1,5 felan, fazla kurcalamassan 2,5 ,3 gün gidiyo

• w810i
  • şu anda i450 290 liradan satılıyor ilgilenenlere
  • 330 civarına k810i gibi bir alternatif varken, dandik kamerası ve batarya performansıyla bu paranın aleti olmadığına inandığım bir ürün i450, he alınacaksa da i550 düşünülebilir.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 29 Aralık 2012; 23:10:05 >
  • w810i her daim...
  • w810i bence
  • farklı kulvarlardaki cihazlar bunlar.iyice inceleyip, beklentileriniz doğrultusunda w810 ya da i450 den birini almanızı öneririm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.