Arkadaşlar merak ediyorum bazı yerlerde gördüm walkman player 1.0ın turuncu teması dışında temalar var acaba elinde olan biri farda nereye atılacağını söyleyerek buraya bir kaç önizlemeli tema koyamazmı(özellikle orochi senden bekliyorum özellikle şu avatarındaki 2.0 skinini(tabi fake değilse)
) Forumda flash tema akustik cam drive paylaşıldı ama bunlar hiç paylaşılmadı hem bu konu üzerinden elinde bu tip dosyaları olanlar varsa paylaşmışta oluruz
skin fake değil ama tam anlamıyla bi sönüşüm olmuyor onu söleyeyim çünkü bu skinlerde sadece şarkı çalarken çıkan bölüm değişir ayrıca bazı hatalarıda vardır mesala skin kendiliğinden kayboluyor ayrıca kaybolunca flash tema kullanıyorsanız menu normale dönüyor ve galeride resimler açılmıyor taki telefonu kapatıp yeniden açana kadar bunlara razı iseniz skini buraya yüklerim
quote:
Orjinalden alıntı: Se-Orochi
skin fake değil ama tam anlamıyla bi sönüşüm olmuyor onu söleyeyim çünkü bu skinlerde sadece şarkı çalarken çıkan bölüm değişir ayrıca bazı hatalarıda vardır mesala skin kendiliğinden kayboluyor ayrıca kaybolunca flash tema kullanıyorsanız menu normale dönüyor ve galeride resimler açılmıyor taki telefonu kapatıp yeniden açana kadar bunlara razı iseniz skini buraya yüklerim
ben w800 e yaptım patch le hiç bi hatası yoktu herzaman walkman 2 di ama sadece mp olarak yüklersen hatalı oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: sagolen
quote:
Orjinalden alıntı: Se-Orochi
ben w800 e yaptım patch le hiç bi hatası yoktu herzaman walkman 2 di ama sadece mp olarak yüklersen hatalı oluyo
arkadaşım w800i de skin patch var ama w810i ye o patch çıkmadı mecburen mp ye atacaklar o zaman da bu hatalar olacak
evt malesef bende o patch ve walkman 2 skinini kaybettim ve şimdi bulamıyorum ayrıca unuttumda
quote:
Orjinalden alıntı: sagolen
evt malesef bende o patch ve walkman 2 skinini kaybettim ve şimdi bulamıyorum ayrıca unuttumda