Şimdi Ara

W810i için Mediaplayer skinleri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak ediyorum bazı yerlerde gördüm walkman player 1.0ın turuncu teması dışında temalar var acaba elinde olan biri farda nereye atılacağını söyleyerek buraya bir kaç önizlemeli tema koyamazmı(özellikle orochi senden bekliyorum özellikle şu avatarındaki 2.0 skinini(tabi fake değilse)
     W810i için Mediaplayer skinleri!
    )
    Forumda flash tema akustik cam drive paylaşıldı ama bunlar hiç paylaşılmadı hem bu konu üzerinden elinde bu tip dosyaları olanlar varsa paylaşmışta oluruz

• skin fake değil ama tam anlamıyla bi sönüşüm olmuyor onu söleyeyim çünkü bu skinlerde sadece şarkı çalarken çıkan bölüm değişir ayrıca bazı hatalarıda vardır mesala
    skin kendiliğinden kayboluyor ayrıca kaybolunca flash tema kullanıyorsanız menu normale dönüyor
    ve galeride resimler açılmıyor taki telefonu kapatıp yeniden açana kadar bunlara razı iseniz skini buraya yüklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

skin fake değil ama tam anlamıyla bi sönüşüm olmuyor onu söleyeyim çünkü bu skinlerde sadece şarkı çalarken çıkan bölüm değişir ayrıca bazı hatalarıda vardır mesala
    skin kendiliğinden kayboluyor ayrıca kaybolunca flash tema kullanıyorsanız menu normale dönüyor
    ve galeride resimler açılmıyor taki telefonu kapatıp yeniden açana kadar bunlara razı iseniz skini buraya yüklerim

ben w800 e yaptım patch le hiç bi hatası yoktu herzaman walkman 2 di ama sadece mp olarak yüklersen hatalı oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

skin fake değil ama tam anlamıyla bi sönüşüm olmuyor onu söleyeyim çünkü bu skinlerde sadece şarkı çalarken çıkan bölüm değişir ayrıca bazı hatalarıda vardır mesala

ben w800 e yaptım patch le hiç bi hatası yoktu herzaman walkman 2 di ama sadece mp olarak yüklersen hatalı oluyo

arkadaşım w800i de skin patch var ama w810i ye o patch çıkmadı mecburen mp ye atacaklar o zaman da bu hatalar olacak

• evt malesef bende o patch ve walkman 2 skinini kaybettim ve şimdi bulamıyorum ayrıca unuttumda
  • quote:

evt malesef bende o patch ve walkman 2 skinini kaybettim ve şimdi bulamıyorum ayrıca unuttumda

http://www.speedyshare.com/601900162.html

w800i için olan skin ve patch
  • quote:

quote:

evt malesef bende o patch ve walkman 2 skinini kaybettim ve şimdi bulamıyorum ayrıca unuttumda

http://www.speedyshare.com/601900162.html

w800i için olan skin ve patch

çok sağol ya eyvallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi bu 2 patch yi flashladıktan sonra ikonları hafıza kartının neresine atıyorduk?
  • quote:

şimdi bu 2 patch yi flashladıktan sonra ikonları hafıza kartının neresine atıyorduk?

hafıza kartına direk SYSGFX isimli bi klasör açıp ikonları bu klasörün içine at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.