Şimdi Ara

w810i bilgisayardan nasıl resim atabilirm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar w810 i telefonu alalı bir kaç gun oldu , telefonu daha yeni yeni tanımaya başlıorum
    bilgisayarımda bulunan resimleri telefona atmak istiyorum usb yoluyla , usb kablosunu taktım telefonu alırken çıkan cd yi bilgisayara kurdum ,sonra resimleri telefona yolladım hiç bir problem olmadı.

sonra usb kablosunu pc den çıkardıktan sonra telefona baktığımda resimler gorunmuyor.
    bu ne yaman çelişkidir yardımcı olur musunuz, yoksa bu telefon bilgisayardan resim alamıyor mu?

• resim alıyor tabikide ama bluetooth ile yollamanı tavsiye ederim kabloya gerek yokki.ben w200 kullanıyorum BT yok malesef kabloyu sok çıkar durumları var hep
  • Bluetooth küçük dosyalar ve tek tek atmak için kullanılan ilk tercihlerdir.
    Toplu dosya gönderimlerinde data kablosunu takmanızı önerirm...
  • USB den baglayınca fişi cektikten sonra telefonu kapa ac yapmalisin. Yoksa memory card a erisemezsin

quote:

Orjinalden alıntı: tuna70

selam arkadaşlar w810 i telefonu alalı bir kaç gun oldu , telefonu daha yeni yeni tanımaya başlıorum
    bilgisayarımda bulunan resimleri telefona atmak istiyorum usb yoluyla , usb kablosunu taktım telefonu alırken çıkan cd yi bilgisayara kurdum ,sonra resimleri telefona yolladım hiç bir problem olmadı.

sonra usb kablosunu pc den çıkardıktan sonra telefona baktığımda resimler gorunmuyor.
    bu ne yaman çelişkidir yardımcı olur musunuz, yoksa bu telefon bilgisayardan resim alamıyor mu?

• arkadaslar su memory card a erismeyı tam olarak anlatabılırmısınız ??bende z530 i ile usb baglantısı yaptım fakat telefon hafızasına erısebılıyorum memory cadr a degil....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rh

arkadaslar su memory card a erismeyı tam olarak anlatabılırmısınız ??bende z530 i ile usb baglantısı yaptım fakat telefon hafızasına erısebılıyorum memory cadr a degil....

memory cardı sony ericsson file managerden yönetemezsin.bilgisayarıma gir.orada çıkarılabilir disk olarak gözükecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.