arkadslar kulaklıgı takmadan radyo dinlemek için ne yapmam gerekiyor.bu konu daha önce vardı ama bulamadım..tesekkürler................
arkadaş ben bu konuyu okudum bu forumda pekçok kez ama söylermisiniz ne manası var kulaklıksız radyo dinlemenin.birkere kulaklık kablosuyla dalga alıyor radyo..onsuz nasıl verim alacaksınız.haşır huşurumu dinlemek amaç..
Bilader istedigini yapmak cok zor yapılsa bile arkadasin dedigi gibi hasır hasur ses gelir. Çünkü sinyal alamazsin. Bu anten işi donanımsaldır. İsi yazilima dökmen biraz zor
quote:
Orjinalden alıntı: BaSSTaRd
arkadaş ben bu konuyu okudum bu forumda pekçok kez ama söylermisiniz ne manası var kulaklıksız radyo dinlemenin.birkere kulaklık kablosuyla dalga alıyor radyo..onsuz nasıl verim alacaksınız.haşır huşurumu dinlemek amaç..
YOO BİİZM MEVKİDE ELİMİ KOYUYOM RADYOYA KRAL VE SÜPERİ NET ÇEKİYOR
Eskiden rokr kullanıyordum onda vardı ama w810i de var mı bilmiyorum. istersen rokrcıların oraya bak.Ancak java dosyası ise kullanabilirsin çünkü bazı rokr dosyaları mpgk oluyor.
Antensiz radyo patch ını tele uygulamıştım ama bi halta yaramadı Boş ver
patch olayı işe yaramadı diyorsanız uygulamaya gerek yok...tesekkürler arkadaslar....maksat müzik dinlemek zaten arada garip gurup sesler gelecekse gerek yok.....
siz nerde oturuyorsunuz.büyük çamlıcadamı antenlerin orada
patch atabilirsin böylece o radyo kulaklıksız da çalışır Ben denedim başka bir modelde (w300) ve oldu YALNIZ... çekmiyor gerçekten çekmiyor dalga genişliği ve netliği ne kadar iyi lsa da ÇEKMİYOR boşuna uğraşma derim üzgünüm
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kpzlisalih
quote:
siz nerde oturuyorsunuz.büyük çamlıcadamı antenlerin orada
ANTALYA/Kepezaltında
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme