Şimdi Ara

w810i???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bir sürü patch vs var onları yüklemem gereklimi gerekliyse hangileri yüklemeliyim??
    Tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirm..
    Birde telefonu sarja tam bittikten sonramı takmak lazım? çünkü telefona müzik filan atarken usb den sarj alıyorda o yüzden soruyorum
    İlgilenirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy frog -- 2 Ekim 2008; 21:15:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: crazy frog

Merhaba arkadaşlar bugün bimeksten SE W810İ aldım fakat aklıma bazı şeyler takıldı yardımcı olursanız sevinirm.

1-Kutunun içinden memory stick duo adaptor diye birşey çıktı o nedir ne işe yarar?
    2-Kamera için herhangibir ayar yapmam gereklimi?
    3-Hafıza doluluk oranını nereden öğrenebilirm.
    4-telefon daha hiç sarja takılmadı ne zaman takmalıyım ve kaç saat sürmeli??

Forumda bir sürü patch vs var onları yüklemem gereklimi gerekliyse hangileri yüklemeliyim??

İlgilenirseniz sevinirim

1 adaptör telin içindeki hafıza kartının dönüştürücüsü yani bu aparatla istediğin kart readere takablmeye yarayan aparat
    2 kamera için cam driver yükleyebilirsin forumu araştırırsan bulabilirsin bu konuları
    3hafıza doluluk oranını yandaki ses ayar tuşlarına basarak görebilirsiniz
    4şarzı bitince dolana kadar şarzda durabilir fazla durmasının bir mantığı yok

patch ile ilgili sorularını detaylarını ana konuya sorabilirsin diğer sorularını ana konuya yaz bu şekilde bir çok gereksiz konu başlığı oluşmuş oluyor
    üst konudaki bölüm kurallarını dikkatli okuyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 29 Eylül 2008; 17:14:54 >

• İlginiz için teşekkür ederim.. Patch yüklemeye peki gerek varmı?? telefona bir zarar gelirmi diye korkuyorumda.
  • quote:

İlginiz için teşekkür ederim.. Patch yüklemeye peki gerek varmı?? telefona bir zarar gelirmi diye korkuyorumda.

Bu konular için acele etme forumu oku araştır.cevaplara ulaşacaksın bu konular bu kadar basit değil.
  • hocam bir türlü video çekimi yapamadım kullanım kılavuzundakilerin aynısını uyguluyorum fakat olmuyor. Normal foto çekiyor fakat video moduna geç diyorum kayıt yapmıyor.

Bir yerde yanlışmı yapıyorum
  • quote:

hocam bir türlü video çekimi yapamadım kullanım kılavuzundakilerin aynısını uyguluyorum fakat olmuyor. Normal foto çekiyor fakat video moduna geç diyorum kayıt yapmıyor.

Kamerayı açtıktan sonra sol yön tuşuna (kamera yatay olduğu için aşağıdaki yön tuşuna) basın videoya geçer, başka yoldan ise: Kameradayken Ayarlar>Video Kameraya Geç'e tıklayıp da videoya geçiliyor. Kayıda başlamak için de: Kamera tuşuna (deklanşör) fotoğraf çeker gibi basıp başlatıyor, tekrar deklanşöre basarak da bitirebiliyorsunuz video kaydını.
  • sağol hocam hallettim.

Bir sorunum daha vardı kulaklık ile müzik dinlerken ses arkadan geliyor normalinde ses telefondan dinlerken gayet iyi sorun nerde acaba?
    Birde kulaklık üstünde bir düğme var o ne işe yarıyor bende basıom basıom birşey olmuor
    quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

hocam bir türlü video çekimi yapamadım kullanım kılavuzundakilerin aynısını uyguluyorum fakat olmuyor. Normal foto çekiyor fakat video moduna geç diyorum kayıt yapmıyor.

Kamerayı açtıktan sonra sol yön tuşuna (kamera yatay olduğu için aşağıdaki yön tuşuna) basın videoya geçer, başka yoldan ise: Kameradayken Ayarlar>Video Kameraya Geç'e tıklayıp da videoya geçiliyor. Kayıda başlamak için de: Kamera tuşuna (deklanşör) fotoğraf çeker gibi basıp başlatıyor, tekrar deklanşöre basarak da bitirebiliyorsunuz video kaydını.

• o genel bi sorun acustik programı yuklemen gerekıyor telefonun eksı bı yonu
  • Yüklerken dikkat et. K750i telef oldu gitti salaklığımda, şimdi W810 var hiç bulaşamıyorum korkumdan
  • http://forum.donanimhaber.com/m_23080414/tm.htm

bölümünden patchler hakkında yardım alabılırsın. fakat cok ıyı oku. telefonunu yenı almıssın yukleme sırasında hata olursa telefonun acılmaz acılmadıgı zaman yapman gerekenlerde orda yazıyor. cok guzel bır telefon almıssın hayırlı olsun. flash tema elfler ve dıger patchlerle telefonunu cok daha fazla seveceksin
  • Hangi cam driverinı , hangi acustic ve hangi elf i yüklemem gerekir?? Hangisi en iyidir?
    Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirm..
    İlgilenen arkadaşlara tşk ederim...
    quote:

Orjinalden alıntı: TriStan

http://forum.donanimhaber.com/m_23080414/tm.htm

bölümünden patchler hakkında yardım alabılırsın. fakat cok ıyı oku. telefonunu yenı almıssın yukleme sırasında hata olursa telefonun acılmaz acılmadıgı zaman yapman gerekenlerde orda yazıyor. cok guzel bır telefon almıssın hayırlı olsun. flash tema elfler ve dıger patchlerle telefonunu cok daha fazla seveceksin

• quote:

Hangi cam driverinı , hangi acustic ve hangi elf i yüklemem gerekir?? Hangisi en iyidir?
    Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirm..
    İlgilenen arkadaşlara tşk ederim...
    quote:

Orjinalden alıntı: TriStan

http://forum.donanimhaber.com/m_23080414/tm.htm

imzamdaki konuyu okursan telefonuna neler yapabileceğini daha iyi anlarsın.

• once telefondan bı hevesını al
    ne zamana kadar
    su zamana kadar baska bı telefon almak ıstedıgın zaman patch yukle acoustıc yukle telefona baglılıgın artar
    bu asamaya gelmeden once sakın bulasma bence
  • eywallah dostum bencede en iyisi oo

quote:

Orjinalden alıntı: brooklynn

once telefondan bı hevesını al
    ne zamana kadar
    su zamana kadar baska bı telefon almak ıstedıgın zaman patch yukle acoustıc yukle telefona baglılıgın artar
    bu asamaya gelmeden once sakın bulasma bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.