Şimdi Ara

W800 İ SERVİSLE İLGİLİ PROBLEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR W800İ TELIM TOPLAM 8 GERE SERVİSE GİTTİ HERGELDİĞİNDE İSE GENE AYNI PROBLEMLER DEVAM EDİYORDU SON BİRKEZ DAHA YOLLADIM ALTINADA NOT DUŞTÜM DEĞİSİM İSTENIYOR DİYE EGER GENE DEĞİSİM OLMASSA INSAN HAKLARINA BASVURACAKTIM SIMDI ISE KVK NIN SITESINE GIRDIM VE SUNLAR YAZIYOR BISEYDE ANLAMADIM SİZ Bİ BAKARMISINIZ ARKADASLAR
    Garanti Durumu Hesaplanan Garanti
    Alınan Parça GÖVDE; kapak; pil
    Müşteri Şikayeti Kendi Kendine Kapanıyor; Pil Şarj Olmuyor
    IMEI/Swap Swap Tarihi
    Emanet Cihaz Teslim Tarihi Geri Alma Tarihi
    Yüksek Seviye ANTA Kayıt Tarihi 21.06.2007 Bölge Form No 17105614
    Servis Durumu Değişim Bekliyor-Stok Yetersiz
    Arıza HW Parçası Arızalı
    Tamir
    Değişen Parça
    Swap HAYIR Yeni IMEI

SİZCE BU TEL DEĞİSİR Mİ ?

• Arkadaşlar kımsenın fikri yok mu ?
  • w800i şuan üretimi durduğu için piyasada sıfırını bulmak zor bulunsa bile depolarında varmıdır ki değişim talebiniz biraz bekleyebilir ama bence para iade varsa paranı geri alman daha iyi olur
  • Para iyadesi olsa cok iyi olur fakat nasıl isterız para ıyadesıni o zaman tele 790 ytl wermistim walla cok iyi olur verirlerse
  • Hiç yorum yapan yok mu arkadaslar
  • bnde w800i aldım hemde cok ucuza 335 lıraya aldıgıma pısman oldum ısın ıcınde bı bokluk oldunu bıldıoudm ekolayzırı ve hoparloru bozuk cıktı gerı werdım paramı aldım bıldıgım kadarıyla30 iş gununde tamır edılemesse yenısını werırıler
    ama tamır ederlerse yıne bozulsun yıne tamır ederler yanıı eeer tamır edemeslerse yenısını yada stokda yoksa bır ust modelını yada onla aynı fıyatda bı tel werırıler para ıadesı bıraz zor gozukuo
  • öle hemen yenisini vermiolar bnm sx1 vardı onu deiştirene kadar öldüm öldüm dirildim valla 4 kes aynı sorundan gitti artık yeter dedm tüketici haklarına gittim dava açarım fln gibisinden oldum sanırım gözleri korktu hemen deiştirdiler sende başwur bnce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.