Şimdi Ara

w8.1 update gercegi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • an itibari ile update'i kurmus bulunmaktayım, bu update, update 1 veya diger adıyla sp1 degildir, sadece 880 mblik basit bir updatedir, (en azından sp klasında degil)

tam adı Windows 8.1 Update (KB2919355)

kurulum adresi

Windows 8.1 Update (KB2919355) http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=42327&WT.mc_id=rss_security_updates

Windows 8.1 Update for x64-based Systems (KB2919355) http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=42335

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 9 Nisan 2014; 1:52:24 >

• Adamlar zaten aksini söylemiyor ki. "Mart ayına kadar çıkan düzeltme ve güvenlik yamalarının derlenmiş hali" diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutismail -- 9 Nisan 2014; 8:51:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada updateyi denemek icin w8.1 cıkardıgım w8 (suan w8.1) herzamanki gibi aktivasyon hatası vermeye basladı, bende w8pro key var orjinal, ve w8mc key var orjinal (ayrı ayrı), w8 kuruyorum, mc ozellik ekleden kuruyorum, ama ne zaman w8'i w8.1 update ettiysem kısa bir süre sonra aktivasyon hatası vermeye baslıyor, keyim w8pro oldugundan tekrar ise yaramıyor, cunku w8.1 mc'li versiyon olmus oluyor, kısacası mc uyumlu keyiniz yoksa mc ozelligini eklemeyin , en kısa sürede sorun cıkarıyor tek cozüm format, ben format atmak istemedigim icin crack kullandım, ve suan orjinal keyim olmasına ragmen korsan kullanıyorum, (microsoftu en icten dileklerimle tebrik ediyorum) update sitesi ve magazada gayet güzel calısıyor.... aynı crack programıyla ofis2013 kullanıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 9 Nisan 2014; 15:23:03 >
  • Peki Windows 8 i windows 8.1 e yükselttikten sonra MC kurdunuz mu? Gene aynı problem oluşuyor mu? Ben denemedim ama eğer varsa bir problem Microsoft'a bildirebiliriz.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    simdi durum su, once w8 kurdum, w8 uzerine mc, sonra w8mc'yi w8.1 update ediyordum, otomatikman w8.1mc oluyordu ve kısa bir süre sonra hata ve w8key ise yaramıyor, diger durum ise su, bende w8.1pro.iso'da var, once demo keyle w8.1 kuruyorum, w8keyle aktive ediyorum sonra mckey kuruyorum, buda bir süre sonra aynı hatayı veriyor, ve w8.1mc de , w8 key tekrar calısmadıgından format kacınılmaz....
  • Şöyle bir makalelere bakındım ancak bulabildiğim tek makalehttp://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/activation-errors bu oldu.

Sanırım Microsoft müşteri temsilcisi ile görüşerek sorununuzu gidermeniz gerekiyor.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    tesekkurler, suan icin korsan kullanacagım, ama sonraki temiz kurulumlarda mc kullanmayı dusunmuyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    iPad 1 Update Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne demek yardimci olabildiysem ne ala. Ancak zaten sahip olduğun birşey hakkında da bence hakkını ara derim. 444 6787 veya 0 212 33 66 999 numaralı telefonlardan Microsoft temsilcisinden destek alabilirsin. Ürün anahtarı konusunda her türlü destek veriyorlar.
  • dediğin yolları aynen ben izliyorum ama sorun olmuyor.
    senin mc için ayrı bir keyin var mı?
  • flarex kullanıcısına yanıt
    evet mc keyim ayrı.... (2mc keyim var, aslında cok istemiştim(talepte bulunmuştum), maile, fazladan gelmiş olabilir (ayrı ayrı mailler) 2 taneyi yedekledim diğer maillerin kontrolünü yapmadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 12 Nisan 2014; 20:46:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.