Şimdi Ara

W7 KURMAK İSTİYORUM.YARDIM EDERMİSİNİZ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Dün windows 7 kurmaya karar verdim laptopuma.Ve herhalde Windows 7 için bunun ekran kartının driveri yokmuş.Ama forum da bir arkadaş driverini buldum diye mesajını görünce .Windows 7 Ultimate 32 bit kurmaya karar verdim.Arkadaşımın pc sinde 1 gb ram var 2.30 ghz ile çok rahat w7 kullanıyor.Hatta oyun bile oynayabilior.Arkadaşlar bana yardım edip şu pc ye windows 7 ultmate 32 bit driverlerinin linkini verirseniz Çok iyi olur.Formatı daemon tool ile atıcam. Her zaman bununla yapıp sonradan win xp nin dosyalarını silerdm Laptopun işlemcisi 1.60 ghz

http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-l10-102/

yalnız rami 256 değil 1024 mb

• quote:

Orijinalden alıntı: Piyade Asker

Öncelikle merhaba arkadaşlar.Dün windows 7 kurmaya karar verdim laptopuma.Ve herhalde Windows 7 için bunun ekran kartının driveri yokmuş.Ama forum da bir arkadaş driverini buldum diye mesajını görünce .Windows 7 Ultimate 32 bit kurmaya karar verdim.Arkadaşımın pc sinde 1 gb ram var 2.30 ghz ile çok rahat w7 kullanıyor.Hatta oyun bile oynayabilior.Arkadaşlar bana yardım edip şu pc ye windows 7 ultmate 32 bit driverlerinin linkini verirseniz Çok iyi olur.Formatı daemon tool ile atıcam. Her zaman bununla yapıp sonradan win xp nin dosyalarını silerdm Laptopun işlemcisi 1.60 ghz

http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-l10-102/

yalnız rami 256 değil 1024 mb

Win7 ultimate bir ev kullanıcısın belkide mhiç kullanmayacagı gereksiz bir sürü servis ile dolu. Buda biraz daha fazla ram kullanımı demek. Tavsiyem home premium kurun. Fazlasıyla yetecektir. İobit driver boster.int üzerinden bütün drivarları otomatik tarayıp bulup yükleyen çok.kullanışlı bir program

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece internet için kullanıyorsan, Linux işletim sistemi kullanmanı tavsiye ederim. Hem en hızlı hem de en güvenli işletim sistemidir.

Bu yazıdaki işletim sistemlerini deneyip kullanabilirsin : http://www.chip.com.tr/haber/cok-hafif-10-linux-dagitimi_56451.html

Daha gelişmiş Linuxleri de kullanabilirsin ben Pardus 2013 32biti tavsiye ederim.

İşlemcin non-pae ise ve her linux'u kullanamıyorsan. zorin-os-6.2-lite-nonpae işletim sistemini tavsiye ederim. nisan 2017'e kadar destek veriliyor. Bilgin olsun.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum ancak windows 7 kullanmak istiyorum.Xp birçok programı açmıyor.Sıkıldım artık bu xp'nin gereksiz hatalarından.Düşüncen için Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Sadece internet için kullanıyorsan, Linux işletim sistemi kullanmanı tavsiye ederim. Hem en hızlı hem de en güvenli işletim sistemidir.

Bu yazıdaki işletim sistemlerini deneyip kullanabilirsin : http://www.chip.com.tr/haber/cok-hafif-10-linux-dagitimi_56451.html

Daha gelişmiş Linuxleri de kullanabilirsin ben Pardus 2013 32biti tavsiye ederim.

İşlemcin non-pae ise ve her linux'u kullanamıyorsan. zorin-os-6.2-lite-nonpae işletim sistemini tavsiye ederim. nisan 2017'e kadar destek veriliyor. Bilgin olsun.

Peki kardeşim sana bişey sormak istiyorum ; şimdi ben w7 home Basic 64 bit kullanıyorum. Banka işleriyle uğraşacağım zaman Flash belleğe Pardus'u kurup sistemi onunla açıyorum. Ve o tür işlemleri bu şekilde hallediyorum. Eğer oyun oynamaktan vazgeçersem, kuracağım tek işletim sistemi Pardus kurumsal 5 tir. Yani şimdilik..!
    Soruya gelecek olursak ; Linux dağıtımı olan sistemlerde 32 ve 64 bit farkı nedir? Windows'tan bildiğimiz ram olayı mı? Yoksa başka nedenleri var mı? Cevaplarsan minnettar olurum.

• Kardeşim şimdi ben windows 7 home basic 32 bitin iso dosyasını indirdim.Akşama doğru kuruluma geçiçem.Kurduktan sonrak driverleri nasıl yapcam.
  • Laptobunuz için Windows 7 driverları mevcut ise rahatlıkla kurabilirsiniz. Ancak temiz kurulum yapmanızı öneririm daha sağlıklıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Sadece internet için kullanıyorsan, Linux işletim sistemi kullanmanı tavsiye ederim. Hem en hızlı hem de en güvenli işletim sistemidir.

Peki kardeşim sana bişey sormak istiyorum ; şimdi ben w7 home Basic 64 bit kullanıyorum. Banka işleriyle uğraşacağım zaman Flash belleğe Pardus'u kurup sistemi onunla açıyorum. Ve o tür işlemleri bu şekilde hallediyorum. Eğer oyun oynamaktan vazgeçersem, kuracağım tek işletim sistemi Pardus kurumsal 5 tir. Yani şimdilik..!
    Soruya gelecek olursak ; Linux dağıtımı olan sistemlerde 32 ve 64 bit farkı nedir? Windows'tan bildiğimiz ram olayı mı? Yoksa başka nedenleri var mı? Cevaplarsan minnettar olurum.

32 bitte daha az veri işlenebiliyor. Örneğin 3 gb ram den fazlasını görmüyor. 64 bit ise çok daha fazla ram, hdd alanı vs. destekleyip, kullanabiliyor. Daha hızlı çalışıyor. Tek dez avantajı daha fazla ram kullanıp daha fazla hdd alanı tüketmesi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

32 bitte daha az veri işlenebiliyor. Örneğin 3 gb ram den fazlasını görmüyor. 64 bit ise çok daha fazla ram, hdd alanı vs. destekleyip, kullanabiliyor. Daha hızlı çalışıyor. Tek dez avantajı daha fazla ram kullanıp daha fazla hdd alanı tüketmesi.

Yani Windows la hemen hemen aynı öyle mi? Anladım,çok teşekkür ederi. Hayırlı geceler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.