arkadaşlar w7 home basic kullqanıyorum sistemim bikaç gündür yawaşladığı için geri yükleme yaptmm ama hata verdi geri yüklemede tarh seçmeme izin vermedii neyse baktmm kritik güncelleme yazıyor. onu geri aliim dediim. 2 gün öncesi idi çünkü işaretledm son dedmm. yeniden başladıında aşağıdaki hata mesajı geldi
buarada ilk defa geri yükleme yapıyorumm
Farklı bir geri noktası seçimi yapın, ve yeniden deneyin. Ancak bu tür sorunlar genellikle, Sistem Geri Yükleme klasörü olan ''System Volume Information'' klasörüne ( Spy, virüs ) bulaşması sonucu ortaya çıkmaktadır. Genellikle virüsler ''Sistem Geri Yükleme'' noktası kapatılıp, yeniden açılırsa silinir. Ancak eski geri yükleme noktalarınızı kaybedeceksinizdir. Ayrıca o klasöre doğrudan erişim mümkün değildir. O sebeple C:/ üzerinden ulaşmaya çalışmayınız...
Tüm bu işlemlerden sonra Combofix ve Windows Zararlı Yazılım Temizleme Aracı ile sisteminizi taratınız...
Şayet işletim sisteminiz 64 Bit ise ''Spyware Doctor'' adlı yazılımı alternatif olarak kullanabilirsiniz.
Sisteminize virüs bulaşma olasılığı çok yüksek gözüküyor. Ayrıca zararlı yazılımlar ''Sistem Geri Yükleme'' vb. sistem dosyalarınada zarar verebiliyor. Tarama sonrası, Başlat > Çalıştır > CMD ekranına ''sfc/scannow'' komutunu girip, taramanın bitmesini bekleyiniz. Muhtemelen tüm sorunlarınız bu işlemler itibari ile düzelecektir.
Not: Bazı virüsler uzun bir müddet sisteminizde barınmış ise ''Kayıt Defteriniz'' ( Registry ) zarar görecektir. Ve bu herhangi bir işlem sonrası yani ''sfc/scannow'' komutu ile sistem dosyalarınızın yenilenmesi sonucu düzelmez.
Bilgisayarım > Özellikler > Sistem Geri Yükleme sekmesine gelerek, ''Bütün sürücülerdeki Sistem Geri Yükleme'yi kapat'' seçeneğinin yanındaki kutuyu önce doldurun, Uygula, Tamam. Daha sonra yeniden kutunun içerisindeki tiki kaldırıp, Uygula, Tamam.
virüs mü her gün norton int sec2010 ile tarattırıyorumm. . . sstem yönetcsnden keyloger kontrolü ypaıorum haftada 1. . . sstemi geri yükleme isteyişimm son brkaç gndr laptop açılışı birkaç dk olarak uzaması, chrome u da açması fln da uzadmştıı ve en snr olduum şey yawaşş pc bu yüzden di.
Neyse ki kritik güncellemeyi yüklemeyi geri al vardı (birkaç sçnk daha da vardı) onu geri almam normale çevrdii. birkaç sn daha artıı var ama neysee bunada şükürr
eet sstemm 64 bit tsk edermm
ben buradaki tavsiyenize istinaiden sstem geri yüklemeyi herkese kapattım yanlız şuan tekrr açamıyorum izlediim yol
donatılar - sstam araçları - sstem geri yükleme - sağ tuş özellikler
5 dk önce denedm kapatrken iptal yaptmm yanlz öncesnde yaptıım uygulma yüzünden dr kii tamam olarak algılamşş ve şuan geri yükleme çalışmıyor
En son yüklediğiniz proğramdan kaynaklabilir veya harddiskinizle ilgili bi sorun olabilir önerim yeni bir güncelleştirme noktası oluştarabiliyorsanız sorun pc den kaynaklanıyor olabilir donanımla ilgili değildir.uyumsuz proğramlardanda olabilir saygılar.
donanımla ilgili demedim kii sistem geri yüklemeyi kapat aç dendii için kapattım ama tekrr eski haline getremiyorum sstem geri yüklemeyi çalştrmak istiyorum o da olmuyor ne kdr tıklarsam tıklııım ekrana hiçbirşey gelmio hçbrşey çalşmıyor işletm sstemm w7 home basic
pcnizi anti virüs ile tarattırın en son yüklediğiniz proğramlara bi bakın saygılar.
şuan taratmaya başladmm tarıyor
yaptıım tüm geri yükleme sstemlerini kapatma yane tüm geri yüklemeyi kapatma ve şuan açmaya çalşıorum. ama açılmıyor yetkiniz yok diyor
pcnizi tarattırdıktan sonra yeni bir kullanıcı açıp tekrar sistem geri yüklemeyi açın saygılar.
hepsini kapattmm tüm grşleri sstem geri yüklemeye yane sorun bu tüm herşeyi yüklemeye açk olan everyone seçeneğini iptal ettim kii ederken tüm geri yüklemeyi kapatıyorssunuz brdaha pc nzde geri yükleme yapamazsnz dedi anlatabldim mi tam açklamayı untmuşum bu açkladı sanrm
anladım pcnize win 7 nin cd si takıp onarmayı deneyin saygılar.
gaba başardmm e azndan artk geri yükleme ekranı açılıyor kurcalamadıım seçeneği kalmadı ynede tam yetki vermedm yönetcye inş sorun olmazz
sorununuz çözüldüğüne bi nebzede yardımım dokunduysa ne mutlu bana saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: winneras
teşekkürler gerek kalmadı gaba kısık yetkilide olsa geri yükleme yapablecek bi kullanıcı tanmladm tam yetki veremiyorum inş sorun olmasss çok teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: winneras
arkadaşlar ben bi programı yüklerken hata oluştu.onu düzeltmek için program ekleme kaldırma fln üstüne başka işlemler yaptım şimdi bilgisayarı programın çalıştığı ana döndüremiyorum.eski geri yükleme noktaları çıkmıyor.xp de gün gün seçebiliyorduk.win7 de böyle bir özellik varsa lütfen yardmcı olun.bu prgramı yüklemek için format attım.birsürü dosyam ve saklayacak yerim yok.bi daha format atmak istemiyorum lütfen yardmcı olun saygılarımla....
windpws 7 ile acronis,ghost gibi ek programlara gerek kalamadan sistem yedeklenir ve geri yüklenir. Fakat Ben tam format attıktan sonra temiz bir yedeyini alayım dedim.yediyeini aldım.D ye.deneme amacıyla onu geri yükeldim.Çıkan mesaj şöyle 5 dakika ve 5 saat arasında yüklenecek.
Açıkcası nerdese 2 saatten fazla sürdü.format atsaydım daha çabuk olurdu.bilgisayra da klaisk programlar hariç br şey yüklemiyorum.Adobe reader.winrar .antivirüs ,ofis gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme