Arkadaşlar ben pc yi güvenli modda bir açayım demiştim açmadan önce birsürü dosyalar kopyaladı neyse sonra acıldı tamam problem yok neyse pc kapattım sonra normal olarak her açtıgımda masaüstü geldigi an Sol üst kösede Win32/DRIVERS/asd.sys asd öylesine yazdım ama sys uzantılı neden sürekli kopyalıyor pc her actıgımda ve bu olay 1sn sürüyor nedir virüs falanmıdır yardım ederseniz cok sevinirim
Up !!
Selam Öylesine asd.sys yazdığınız için, bu nedir kimse bilemez kardeş. Çünkü sistem içinde sys uzantılı yüzlerce dosya var bunun mutlaka bir adı olmalı.
Yüklenen dosya adını tam göremiyorsanız şöyle yapın. Bilgisayarı başlatın ve o ana gelinceye kadar parmağınız Print Screen tuşu üzerinde olsun ve o an hemen basın. Ardından Paint programını açın ve oraya CTRL+V tuşlarına birlikte basarak resim halinde yapıştırıp dosya ismini öğrenin.
İsterseniz sistemi tamir etme yöntemini de yapabilirsiniz. Belki bu durumda bahsi geçen dosyayı yerine kopyalama işini halletmiş olursunuz. Bunun için çalıştır'a sfc /scannow yazarak tarama işlemini gerçekleştirin. Kolay gelsin..