Şimdi Ara

W580 mi D900i mi,Ne dersiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar bu iki telefon arsında karasız kaldıgım için sizlerinde yorumlarını almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 27 Ağustos 2007; 10:38:58 >

• W580 bana daha yakın geliyor ikisi arasında düşündüğümde...

Ama d900 daha karizmatik bu da bir gerçek yani

Eğer yaş olarak 20'nin üzerinde değilseniz kesinlikle w580 öneririm, yaşınız 20 nin üzerindeyse bence D900 daha ağır duran bir telefon ve tercih edilmesi daha uygundur diye düşünüyorum...

• İkisi farklı telefonlar, ne istediğinizi belitmemişsiniz...
    Ben müziğe dönük olduğum için w580i alırdım
  • SE de 2MP kamera v Işıgın olmayışına takıldım-artıları walkman tel olması ve pil ömrü+sportif görüntü!
    Samsungda ise Pil ömrü müzik kalitesini olmayışı! artsıs 3.0 mp kamera daha ince

Ama ben SE den yana gibiyim fikirleriniz almak istiyorum!

• Ben şahsen, batarya süresi ve müzik çalar performansı olarak W580i modelini tercih ederim.
  • Evet forum uyleri yorumlarınızın devamını bekliyorum.

S.E ni Camerası dısında bi eksigi yok sanırm!
  • W580i hayatımda gördüğüm en güzel tasarım...sırf şekli için alıcam...ocakta falan...sen alabiliyosan şimdi al...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabikide W580 ben nedense sonyericsson un s40 telefonlarına acayip ısındım hiç düşünmeden W580 derdim
  • w580
  • Forumda takip ettigim kadarıyla w 580 lerin kızagın altındaki tuşlarda catlama veya kırılma oluyor bu acaıdan biraz tereddüte düşürüyor.umarım bu sorunu ortadan kaldırılar
  • samsung ne yaaa
    tabiki w580i
  • w580i derim harika bir telefon bence d900 den daha karizmatik daha hoş bir yapısı var
  • w580i tabikide
  • heralde w580i d900 artık son alcağım tellerden biridir kuzenimde var daha 1. ayında kaydırağı gıcırdama yapmaya başladı
  • w580i iyi secim olacaktir. kapakta gicirdama yok, kullanima baglidir o.
  • Ben kesinlikle w580 diyorum hatta müzik merakın yoksa benim gibi s500 e de bakabilirsin ama samsunga son zamanlarda benim bi antipatim oluştu nerdeyse birbirinin aynısı telefonları piyasaya sürmeye başladılar örn.d900 e250
  • @ Khalkedon

Bu kadar yoruma dayanarak ne almaya karar verdin veya ne aldın ?
  • nokia 5110
  • tabiki se w580
  • w580i nin numerik tuşlarının çatlama problemi varmış alacakların haberi olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.