Şimdi Ara

W550i mi, yoksa W800i mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, (özellikleri nerdeyse aynı olan) SE W550i ile W800i modellerinden hangisini niçin tavsiye edersiniz?

• w800i dizaynı açısından+2mp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7evren -- 10 Nisan 2006; 1:05:10 >
  • w800 dostum hafıza olayı+2mp
  • Bugün W800i aldım, gerçekten çok güzel telefon. Zaten önceden kullanmışlığım vardı ödünç almıştım arkadaştan. Tavsiye ederim. W550i'nin kullanması bana biraz zahmetli gibi geliyor. Bu arada W810i piyasaya çıksın, fiyatı da biraz düşsün bunu kardeşime, W810i bana
  • k750i kullanıyorum.. Neden bilmiyorum tipide çok kötü olmasına rağmen w550iye acayip bi sempatim oluştu.. w800iyi renginden dolayı almadım ama fiyat/performans içinmi yoksa daha iyi ses verdiği içinmi bilmiyorum w550iyi herkese tavsiye ediyorum... Ses olayı benim için çok önemli çünkü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

k750i kullanıyorum.. Neden bilmiyorum tipide çok kötü olmasına rağmen w550iye acayip bi sempatim oluştu.. w800iyi renginden dolayı almadım ama fiyat/performans içinmi yoksa daha iyi ses verdiği içinmi bilmiyorum w550iyi herkese tavsiye ediyorum... Ses olayı benim için çok önemli çünkü..

bence seste ikiside çok iyi
    sonuçta ikiside walkman telefon bu iş için tasarlanmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7evren
    quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk
    k750i kullanıyorum.. Neden bilmiyorum tipide çok kötü olmasına rağmen w550iye acayip bi sempatim oluştu.. w800iyi renginden dolayı almadım ama fiyat/performans içinmi yoksa daha iyi ses verdiği içinmi bilmiyorum w550iyi herkese tavsiye ediyorum... Ses olayı benim için çok önemli çünkü..

bence seste ikiside çok iyi
    sonuçta ikiside walkman telefon bu iş için tasarlanmış

Kulaklıkta tamam ama hoparlörde w550i bayağı farkediyor.. Yoksa kulaklıkta k750ide çok iyi.. Keşke hoparlörü birazcık daha kaliteli olsaydı biraz daha yüksek çıksaydı sesi demeden geçemiyorum... Normal bir yerde odada evde işyerinde büyük bi yerde filan kendini gayet müzik seti zannediyo ama arabada giderken araba teybi niyetine kullanamıyorum!
    Ciddiyim olmuyor. Şirketin bi arabası var teybi yok onda açınca araba giderken sesi dışardan gelen sese karışıyor.. Azıcık daha yüksek çıksa daha iyi olacaktı yani..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5610 mu W910i mi?
    17 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.