Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guzel telefon resimler cok guzel en guzel yanıda mp3 tabi ve hafıza.
  • bugün telefonu ben de aldım, arkadaşdan aldım mpx200le değiştirdim bi de üstüne para verdim
    eğer dış hoparlörden müzik dinlemeyi seven biriyseniz bu telefona inanamıcaksınız
    ayrıca sesi o kadar yüksek ki zil sesini bile 5ten yukarı çıkaramıyorsunuz

kesinlikle bi dükkanda sesine bakın, telefonu inceleyin

• telefonu bende aldim gayet memnununum

ama mp3 dosyalarını hangi programla mp4 (m4a) ya çevireceğimi bulamadım bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
  • nero recode ile mp3leri mp4 yapabilirsin
  • şimdi yeni bi model çıktı w810i, bakalım w550inin sesini yakalayabileck mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

nero recode ile mp3leri mp4 yapabilirsin

baba indirdim programı ama o DVD ve Video editing programı MP3 lerle yakından uzaktan bir bölüm bulamadım.
  • nero' da "ses dosyalarını encode et" kısmına basarsan
    output file format kısmında mp4 formatını seçebilirsin
  • Arkadaşlar, iki arada bi derede kaldım resmen ya.. Forumda yazılanları okudum, incelemelere baktım. w550 almayı düşünüyorum. Bu aralar kredi kartıyla ilgili bitmesi gereken taksitlerim olduğundan dolayı bir veya iki ay daha ertelemek durumunda kaldım. Gerçi bir arkadaşımın tanıdığı telefoncu var. Garantisiz spot olarak taksit yapıyorlarmış fiyatını öğrenip bana birkaç gün içinde cevap verecek belki o zaman alırım. Muhtemelen 400 YTL civarı olacak. Fiyatını öğrenince size bilgi veririm.

Ya bir de bu telefonun her şeyi çok güzel, şekli kapakları ve özellikle de sesi. Bazı arkadaşlar dış hoparlörlerini diğer telefonlarla kıyaslıyorlar.. Lütfen arkadaşlar bu telefon adı üzerinde walkman telefon (W550) Ses konusunda kesinlikle kıyas kabul etmez. Hem de yine bir walkman telefon olan w800i ile bile. Ben w800i'yi dinledim, öyle aman aman bi dış ses olayı yok. Nedenine gelince de tasarımından kaynaklanıyor diye düşünüyorum w800 daha küçük ve daha hafif, onun içine de o kadar sığdırabilmişler bence..

Ama w550'nin 256mb hafızası benim için çok çok düşük. Ben evde dinlediğim mp3leri bile 320Kbps olanları tercih ediyorum genellikle ses kalitesi açısından. Mp4 bana cızırtı gibi geliyor açıkçası. Bir de genellikle en az 70-80 dk.lık dj setleri indirip dinliyorum. Yani track olarak müzik dinlemiyorum pek. Bu da her bir mp3 için en az 60 ila 80 mb arasında yere ihtiyacım olduğu neticesini veriyor. Gerçi foto ile pek işim yok. Mp3 olayı için alıcam bu telefonu ama bellek kartı takılamaması çok kötü .
    Ne yapalım, artık günlük olarak dinlediklerimi silip bilgisayardan yenisini atmak suretiyle parçaları değiştirmem gerekecek.

w800 almayı da düşünmedim değil ama fiyatı pahalı ve bence dış görünüşü çok sıradan ve forumdaki arkadaşların söylediğine göre dış hoparlörleri w550 kadar iyi ses vermiyor ama kahretsin ki bellek kartı olayı da w800'de var kesinlikle pazarlama stratejileri.. 256 mb hafıza çok çok düşük bence.. Yani şekil için alan birisine belki yeter ama mp3 dinlemek için alan gerçek bir müzik tutkununa küfür etmek gibi bir şey 256mb hafıza bir de resim çekiyorsanız neyi nereye sığdıracaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 6 Ocak 2006 9:50:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyarr

Arkadaşlar, iki arada bi derede kaldım resmen ya.. Forumda yazılanları okudum, incelemelere baktım. w550 almayı düşünüyorum. Bu aralar kredi kartıyla ilgili bitmesi gereken taksitlerim olduğundan dolayı bir veya iki ay daha ertelemek durumunda kaldım. Gerçi bir arkadaşımın tanıdığı telefoncu var. Garantisiz spot olarak taksit yapıyorlarmış fiyatını öğrenip bana birkaç gün içinde cevap verecek belki o zaman alırım. Muhtemelen 400 YTL civarı olacak. Fiyatını öğrenince size bilgi veririm.

Ya bir de bu telefonun her şeyi çok güzel, şekli kapakları ve özellikle de sesi. Bazı arkadaşlar dış hoparlörlerini diğer telefonlarla kıyaslıyorlar.. Lütfen arkadaşlar bu telefon adı üzerinde walkman telefon (W550) Ses konusunda kesinlikle kıyas kabul etmez. Hem de yine bir walkman telefon olan w800i ile bile. Ben w800i'yi dinledim, öyle aman aman bi dış ses olayı yok. Nedenine gelince de tasarımından kaynaklanıyor diye düşünüyorum w800 daha küçük ve daha hafif, onun içine de o kadar sığdırabilmişler bence..

Ama w550'nin 256mb hafızası benim için çok çok düşük. Ben evde dinlediğim mp3leri bile 320Kbps olanları tercih ediyorum genellikle ses kalitesi açısından. Mp4 bana cızırtı gibi geliyor açıkçası. Bir de genellikle en az 70-80 dk.lık dj setleri indirip dinliyorum. Yani track olarak müzik dinlemiyorum pek. Bu da her bir mp3 için en az 60 ila 80 mb arasında yere ihtiyacım olduğu neticesini veriyor. Gerçi foto ile pek işim yok. Mp3 olayı için alıcam bu telefonu ama bellek kartı takılamaması çok kötü .
    Ne yapalım, artık günlük olarak dinlediklerimi silip bilgisayardan yenisini atmak suretiyle parçaları değiştirmem gerekecek.

w800 almayı da düşünmedim değil ama fiyatı pahalı ve bence dış görünüşü çok sıradan ve forumdaki arkadaşların söylediğine göre dış hoparlörleri w550 kadar iyi ses vermiyor ama kahretsin ki bellek kartı olayı da w800'de var kesinlikle pazarlama stratejileri.. 256 mb hafıza çok çok düşük bence.. Yani şekil için alan birisine belki yeter ama mp3 dinlemek için alan gerçek bir müzik tutkununa küfür etmek gibi bir şey 256mb hafıza bir de resim çekiyorsanız neyi nereye sığdıracaksınız

+1

• 128 kalitede 50-55 mp3 telefon alabiliyor geriye de 20mb resim-video için yer kalıyor...
    bende k750 var 512 hafızalı bi süre geçtikten sonra şarkılardan sıkılıyo ve değiştirmeye başlıosun
    toplasan 40ı geçmez dinlediğim şarkı, radyoya geçme imkanın da var ayrıca
    telefoncuda görmeden be de böyle düşünüyodum telefonu inceleyince üm soru işaretleri gitti kafamdam
  • ben 600e aldım çok memnunum
    hafıza kartına da para vermedim, param cebimde kaldı
    256mb' a en sevdiğim parçaları koydum haftada bir yenileri ile değiştiriyorum
  • eline sağlık burak
    güzel çalışma olmuş
  • kart girisi olsaydı keske... Bence piyasadaki telefonlar içinde fiyatını en çok hakedenlerden biri
  • bu telefon(w550i) en uygun fiyata nerden alınabilir.birde nette fiyatlar çok farklı bi yerde telefon 700küsürken başka yerde çok daha ucuz yani bu telefon içn en uygun fiyat nedir sizce arkadaşlar
  • nette en cazip yer estore, 627 - 12 ay peşin fiyata taksit

http://www.estore.com.tr/product.asp?sku=CE00625&dept%5Fid=44001002&bid=170&cid=136
  • arkadaşlar benim de w550i m var .telim bi gün kapandi ve bi daha açilmadi. servise gtürdüm. servis bana virüs girmiş dedi.acaba bildiğiniz bi virüs programı var mı bu tel için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dalyaner

arkadaşlar benim de w550i m var .telim bi gün kapandi ve bi daha açilmadi. servise gtürdüm. servis bana virüs girmiş dedi.acaba bildiğiniz bi virüs programı var mı bu tel için.

S40 telefonlara virüs girdiğini ilk defa senden duydum..
  • walla ben de inanamadim.sordum bunlara da mi virüs giriyo diye servise. servis giriyo dedi :)
  • oluyomuymuş yaw
  • w550iye virus mü girmiş
    servisteki arkadaş kendi keşfetti herhalde o virüsü
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.