Şimdi Ara

W550 (kamerada sorun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar w550telefonumla kameradan fotoğraf çektiğimde kaydedilmiyo fotoğraflar kaydediliyor diyor resimlere bakıyorum kayıtlı hiç bir foto yok yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

• ewet dostum bndede oldu o bi iki kere cekio direk masaustune donuo snr kapatıp acılınca duzeldi sen denedin mi kapatıp acmayı bn yaptıgımda duzeldi yane bi dene istersen kapa bi pilide tak cıkar snr tekrar ac teli belki olur
  • denedim arkadaşım olmuyor malesef
  • çektikten sonra sçnklerden yeni resim çek de ordan kaydedilmesi lazım ama geri tuşuna basarsan etmez...olmuyosa öle yapıosan telde bi sorun war...
  • galiba telde bi sorun var önceden çekince kaydoluyordu ama şimdi çekiyorum kaydediliyor diyor dosya yöneticisinden resimlere bakıyorum hiç resim gözükmüyor
  • sana servis yollası gözüküo arkadaşım üzüldüm senn adına
  • walla bilmiom ama video güzelce oluyo foto çekince resim görüntülenmiyor ( istediğin kadar çekiyorsun resmi ama görüntülenmiyo) şeytan diyor al duvara fırlat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    6S Titreşim Sorunu.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fabrika ayarlarını tümünü sıfırla da denebilir
    belki yazılı tekrar yüklerse düzelebilir
  • onuda denedim dostum. daha 2gün önce resim çekip atmıştım bilgisayara
    bugün denedim olmadı acaba tekrardan yazılımmı yükletmek gerekir
  • yazılımı updatelemiş miydin seustan veya gprsten?
  • ewt gprs den yazılımı güncelledim galiba telefonuma nazar değdi alalı 1ay olmadı koklayamadan gitti faprika ayarlarınında tümünü sıfırladım kendi orjinal resimleride silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirallarvadisi -- 12 Şubat 2006 21:51:38 >
  • dosya numarası sıfırlanıncada yapıyo boyle..bıkac k750 kullanıcısında olmustu..
  • peki ne yapmalıyım dostum bi fikrin varmı?
  • kaydedıcegın klasorde eskı resım hıc olmasın ..eger olursa mesela dosya numaraları aynı olursa keydedemeyıp basa atıyo..tabıkı eger dosya numarası sıfırlanmıssa
  • Orjinalden alıntı: SİMBA

kaydedıcegın klasorde eskı resım hıc olmasın ..eger olursa mesela dosya numaraları aynı olursa keydedemeyıp basa atıyo..tabıkı eger dosya numarası sıfırlanmıssa
    [/quote
    hiç resim yok zaten klasörde
  • Arkadaşlar kimsenin bilgisi yokmu bu konuda servisemi gönderecem şimdi
  • Anlaşılan yarın aldığım telefoncuya götürecem
  • garantisi var mıydı acep?
  • garantisi var kardeşim.
  • arkadaşlar benim derdime derman olacak yokmu ne yapayım sizce göz pınarlarım kuruyacak bea
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.