Şimdi Ara

W2486L'ye hdmi bağladım ekran küçüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunumu yazdım nasıl çözebilirim? 1680&1050 yapınca düzeliyor bu arada hdmi takınca görüntü daha kalitesizleşti sanki kabloda cok kaliteli neden böyle anlamadım.

• Hdmi ile bağladığın zaman ekran küçülüyor ise, eğer kullandığın kart ATI ise Catalyst Control Center'dan ekrana tam oturtma ayarı var ordan ayarlicaksın. Yok uğraşamam diyorsan en temizi dvi ile bağlantı kurmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Hdmi ile bağladığın zaman ekran küçülüyor ise, eğer kullandığın kart ATI ise Catalyst Control Center'dan ekrana tam oturtma ayarı var ordan ayarlicaksın. Yok uğraşamam diyorsan en temizi dvi ile bağlantı kurmak...

Hangi ayar nerede hocam o ati 5770 var.
  • Hocam valla tam olarak bilmiyorum fakat Catalyst ayarlarını kurcala biraz, orada ekrana tam oturtma ayarı var...
  • Nasıl yapılacağı aşağıdaki konunun ilk mesajında detaylı olarak anlatılmış.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=43856724
  • merhaba dostum öncelikle aynı monitörü kullanıyoruz endişe etcek bir durum yok... alltaki videoyu izle orada overscan ayarlarını yapcan...kısaca atinin ayarladından kaynaklı bu olay..ki ben şu an sana tam ekran yazıyom hdmi dan bir sorun olursa pm atarsın kolay gele hayırlı cumalar

http://www.youtube.com/watch?v=6YyPi4StK0Y
  • Arkadaşlar çok teşekkürler sayenizde yaptım bu sefer yazılar çok silik ve kalitesiz çıktı bunun ayarı var mıdır nerededir acaba?

W2486L'ye hdmi bağladım ekran küçüldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 7 Clear Type ayarları var denetim masasında. Onları biraz kurcala hocam...

Birde görüntü ayarlarından yenileme hızını artır, eğer yapabilirsen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 27 Kasım 2010; 17:47:50 >
  • Aynen ya bende de silik zaten. masaüstü performansı beklediğimn çok altında çıktı :=(
  • Yıl olmuş 2013 hala okuyup faydalanabiliyoruz vallaha helal beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

Aynen ya bende de silik zaten. masaüstü performansı beklediğimn çok altında çıktı :=(

Bende silik değil şu anda hdmi den baglıyorsan kabloyu değiştirip dene kaliteli bir kabloyla. Gene olmazsa ayarları kurcala ekran kartı ve işletim sisteminin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.