Şimdi Ara

w2261vp-pf vatana gelmiş bugun aldım 29.10.2009

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar stoklarda yok gorunuyor bugun moralım bozuldu bu monitoru nasıl bulamam diye vatan topkapıya gittim monıtoru sordum tabı elimizde yok dediler sonra biraz muhabbet falan ordakı arkadaslardan biri acer 24 inc bir monitoru tavsiye etti turuncu panelli modeli hatırlamıyorum 1100 tl cıvarı idi velhasıl sormadıgım monıtor kalmadı nerdeyse az kalsın sinir den acer in o monıtorunu alıyordumkı galiba o arkadas benden sıkılmıs olucak kı abi sen hangi modeli arıyordun dedi ( adam beni dinlememıs bile :) ) w2261vp-pf dedim abi birdaha bakıyım dedi..... ve bomba avcılar vatan da depo da 10 adet gozukuyor du teyid ettirmek için avcılar vatan ı arattırdım ve sonuc olumlu saat aksam 20:00 suları metrobuse atladıgım gibi ver elinı avcılar tabi su an 9 adet kaldı eger alıcak olan varsa elimızde yok diyorlar sunu soylemenizi tavsiye ediyorum ( topkapı vatan subesinden yonlendirdiler deponuzda varmıs ) dediginizde tıpıs tıpıs cıkartıyorlar

tabi bu arada niye depoda saklıyorlar anlayamadım gitti...............buda benden olsun saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 29 Ekim 2009; 4:36:00 >

• bilerek satmıyorlar... iki sebepten olabilir.

1. Piyasada kalmayınca yüksek fiyattan satmak

2. Vatan stok tuttuğu için elde kalan diğer ürünleri satmak istiyor.. bu monitör olduğu sürece aynı segmentteki diğer monitörleri satması zor..(samsung p2250, philips 220CW9FB, acer H223HQA vb..) bu listeye 22" ve 23" monitörleri eklemek mümkün..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.