Şimdi Ara

w210 E200 nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar e200 komp. Yada düz motorlusuna bakıyoruz fakat bunlar nedir necidir? Aradığım adama ne soracam? Var mı özel bir huyları?
    1.8t A4 yada passata da bakıyoruz ama e200 daha bi iyi sanki..TEŞEKKÜRLER.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek bişey bilmem ama arkadaşımın babasında vardı bi ara , hala duruyor mu bilmiyorum, sorunsuz biniyordu ve çok memnundu.
    Yaşından dolayı bazı arızalar verebilir kanımca ama temiz bulup alınırsa büyük problemler çıkmaz, paşa paşa binilir bence.
  • Elmanders E kullanıcısına yanıt
    Aynen temizine derman yetmez bide bi piyasası yok her paraya var aynı model :))

• İmkanınız varsa komp olanını alın diğer motoru beğenmeyebilirsiniz .1999 sonrası kazası olmayan düşük km bulabiliyorsanız piyasasının üstünde olsa bile alın ömürlük araçtır. Pişman olmazsınız parçası da bilinenin aksine çok pahalı değildir yan sanayisi bulunabilir.

• Eskidi bunlar almayın. Yakıtı içer içer,şanzıman sıkıntı çıkarır.gidin temizinden focus mokus alın hokus polus olun vurun gidin yolunuza

• Ben olsam E39 bakardim bunun yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Ben olsam E39 bakardim bunun yerine.

6 silindirden başladığı için 525 530 gibisinin altı çekmediği için fiyatları bize uymadığı için alamıyoruz maalesef hemde ne isterim e39
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT 500C NASIL BİLİRSİNİZ ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Eskidi bunlar almayın. Yakıtı içer içer,şanzıman sıkıntı çıkarır.gidin temizinden focus mokus alın hokus polus olun vurun gidin yolunuza

kullanıcı yorumları olursa güzel olur.
    fokusla mokusla uğraşamayız mercedes konforu bi ayrıdır mercedes olmazsa ya a4 ya passat
  • Bir tanıdığımızda var sıfır almış sanırım ve ben 5 senedir görüyorum araç saat gibi çalışıyor. Comp. Modeli ondaki araç ve cidden gidişine ve konforuna hastayım aracın.İlerde E39 ve W210 binmek nasip olur inşallah. Şunu da ekleyeyim sıfır focusa bineceğime, sıfır fluance'a bineceğime W210 alırım temizini bulur keyfime bakarım.Şunu da belirtmek lazım ki bu araçlar genelde 55+ yaşındaki insanlar tarafından kullanılıyor yani alan kişi genelde herhangi bir sorun olmadığı sürece veya sıfırını almadığı sürece satmıyor.Mercedes bayiilerine gidip bir bakmak lazım ikimci el bölümünde illa ki vardır...

• quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Bir tanıdığımızda var sıfır almış sanırım ve ben 5 senedir görüyorum araç saat gibi çalışıyor. Comp. Modeli ondaki araç ve cidden gidişine ve konforuna hastayım aracın.İlerde E39 ve W210 binmek nasip olur inşallah. Şunu da ekleyeyim sıfır focusa bineceğime, sıfır fluance'a bineceğime W210 alırım temizini bulur keyfime bakarım.Şunu da belirtmek lazım ki bu araçlar genelde 55+ yaşındaki insanlar tarafından kullanılıyor yani alan kişi genelde herhangi bir sorun olmadığı sürece veya sıfırını almadığı sürece satmıyor.Mercedes bayiilerine gidip bir bakmak lazım ikimci el bölümünde illa ki vardır...

Aynen sıfır focus olacağına e200 e39 olsun binmeyen bilemez yeni arabalar çöp...1.8t passat kullanınca oda gemi gibi onuda alasımiz var..

• quote:

Orijinalden alıntı: .mpower

quote:

Bir tanıdığımızda var sıfır almış sanırım ve ben 5 senedir görüyorum araç saat gibi çalışıyor. Comp. Modeli ondaki araç ve cidden gidişine ve konforuna hastayım aracın.İlerde E39 ve W210 binmek nasip olur inşallah. Şunu da ekleyeyim sıfır focusa bineceğime, sıfır fluance'a bineceğime W210 alırım temizini bulur keyfime bakarım.Şunu da belirtmek lazım ki bu araçlar genelde 55+ yaşındaki insanlar tarafından kullanılıyor yani alan kişi genelde herhangi bir sorun olmadığı sürece veya sıfırını almadığı sürece satmıyor.Mercedes bayiilerine gidip bir bakmak lazım ikimci el bölümünde illa ki vardır...

Aynen sıfır focus olacağına e200 e39 olsun binmeyen bilemez yeni arabalar çöp...1.8t passat kullanınca oda gemi gibi onuda alasımiz var..

1.8T 6 ay kadar oldu arkadaşım aldı. Aldığı kişi ikinci sahibiydi aracın ve kız gibi araç 118k kilometre yapmış henüz 2003 model. Aldığında Lpg takılıydı zaten, birde ön düzeni değiştirdi amortisörleri vs set takıldı derken araca 3 bin civarı bir para harcadı sanırım bu şekilde bir 5 sene sorunsuz götürür onu.Daha önce pek çok araç kullandım, seyahat ettim ama passat (bu yeni mldellerinden haberim kullanmasım henüz hiç) cidden güzel araç. B5,5 kasa hoşuma gidiyor açıkçası benimde. Hız ise hız,bilen bilir Kilis Antep yolunda yokuş yukarı 170-180 giderken radara giriyoduk az kalsın.Konfor ise konfor iç hacim bagaj hacmi hayli güzel. Yalnoz aracın dezavantajı düşük devirlerde ölü resmen 3k deviri geçince canlanıyor 4k da turbo açtığında o ileri doğru bir kez daha ivmelenmesi ayrı bir keyif veriyor insana.Dıştan bakınca hantal ve çok yakan bir araç sanılabilir ama Lpg ile 30-35 kuruş şehir içi yakıt tüketimi var.

Aracı bayağı övdüm sanırım ama dikkat edilmesi gereken kısımlara gelirsek:

Turbo ömrünü tamamladıysa sıkıntı büyük turbosu ölü araçlara dikkat edilmeli.

Piyasa olmuş jant takılmış araçlar var onlardan kaçınılmalı bilakis apaçiler imanını gevretiyorlar araçların tabiri caizse

Son olarak eğer emekli birinden ilk sahibinden felan bulunursa tadından yenmez ömürlük kullanmalık araç bile olabilir. Saygılar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .mpower

quote:

1.8T 6 ay kadar oldu arkadaşım aldı. Aldığı kişi ikinci sahibiydi aracın ve kız gibi araç 118k kilometre yapmış henüz 2003 model. Aldığında Lpg takılıydı zaten, birde ön düzeni değiştirdi amortisörleri vs set takıldı derken araca 3 bin civarı bir para harcadı sanırım bu şekilde bir 5 sene sorunsuz götürür onu.Daha önce pek çok araç kullandım, seyahat ettim ama passat (bu yeni mldellerinden haberim kullanmasım henüz hiç) cidden güzel araç. B5,5 kasa hoşuma gidiyor açıkçası benimde. Hız ise hız,bilen bilir Kilis Antep yolunda yokuş yukarı 170-180 giderken radara giriyoduk az kalsın.Konfor ise konfor iç hacim bagaj hacmi hayli güzel. Yalnoz aracın dezavantajı düşük devirlerde ölü resmen 3k deviri geçince canlanıyor 4k da turbo açtığında o ileri doğru bir kez daha ivmelenmesi ayrı bir keyif veriyor insana.Dıştan bakınca hantal ve çok yakan bir araç sanılabilir ama Lpg ile 30-35 kuruş şehir içi yakıt tüketimi var.

Aracı bayağı övdüm sanırım ama dikkat edilmesi gereken kısımlara gelirsek:

Turbo ömrünü tamamladıysa sıkıntı büyük turbosu ölü araçlara dikkat edilmeli.

Piyasa olmuş jant takılmış araçlar var onlardan kaçınılmalı bilakis apaçiler imanını gevretiyorlar araçların tabiri caizse

Son olarak eğer emekli birinden ilk sahibinden felan bulunursa tadından yenmez ömürlük kullanmalık araç bile olabilir. Saygılar...

hocam bizdede 1.8t manuel vardı 1 parça boyalı manuel diye sattık şimdide otomatik temiz bulursak alacaz yalnız piyasalarını çok uçurdular...

• w210 karşısında Passatın pek şansı yok.

98 E320 kullanıcısıyım (babamın arabası beraber kullanıyoruz) rektefiye sırasında 2 hafta b5 passat kullandım araba güzel olsa da hiç bir anlamda w210 yerini tutamadı. Bu iki araçla 3 hafta arayla İzmir - İstanbul yaptım ve şehir içinde dolaştım aynı yollarda kullanma fırsatı buldum. Bana göre tek artısı daha hızlı satılabilir olması.

E39 içiyle dışıyla w210 dan güzel olsa da arıza çıkarmaya daha yatkın. Yapısal farkların dışında kullanıcı kitlesinin de farklı olması e39 u daha riskli hale getiriyor.

Kompressor kullanmadım hiç, e320 almadan önce de e200 test etmişim 5 dakika kadar. Çok inceleyemedim ama günlük kullanıma uygun olsa da esneklik konusunda zayıf olduğu aklımda kalanlar. Zamanında millet 1.4 broadway şahin kullandığı için e200ler bile jet muamelesi görüyordu ama güncel arabalar karşısında hantal. Fakat konfor odaklı bir araba ve sürücüyü de nasıl beceriyorsa buna itiyor. Güçlü de olsa uçayım kaçayım basayım yerine ağır ağır salına salına gitme isteği uyandırıyor. Yine de uzun yol konforu için güç lazım olmuyor değil dağda bayırda sollamada.

200-200k-320 arasında yakıt tüketimi konusunda pek fark olmadığı için 200 düşünen babamı 320 ye ikna etmiştim İnsanlar 3200 motorun çok yakacağını düşünse de fabrika verisinde 200 ile 2, kompressor ile 1 litre fark var reelde 3-5 kuruş fark ediyor onu da konfor için gözden çıkardık. 320 nin çok yaktığı yerde 200 de çok yakıyor. Ortalama hızın 10 un altına düştüğü 1 saatte 3-4 km gidebildiğim istanbul trafiğinde 20-21 litre gaz da yaktı şehir dışında 5 kişi+150 kg bagaj ile 8 litre de (90 ile tabi). İzmir gibi hem çok trafiğin olduğu hem de rahat olabildiği bir yerde şehir içi 35-40 kuruş civarı ortalama. (gaz 2.27 ile)

320 ile 200 leri karşılaştırdım çünkü biz alırken e2 paket tertemiz 320 avantgarde lar bomboş elegance 200k dan ucuzdu şimdi nasıl bilmiyorum. Temiz 200 elegance ile avantgarde 320 yakın fiyattaydılar tercihi 320den yana kullandık pişman değiliz. Yakıtta pek fark olmasa da bakım vergi ve olası arızalarda 200 daha ucuz olacaktır.

İç mekan oldukça kaliteli dayanıklı 17 senelik arabada tek bir trim sesi yok. Konfor konusuna girmeye gerek duymuyorum araba sakin kullanımda 1700 devirde vites değiştiriyor motor sesi titreşimi olmadan 1400-1500 devirde yol almak güzel oluyor. Konfor anlamında eksisi bel destek ayarı yok maalesef olsa daha iyi olurdu. Kumaş koltukta vardır belki ama deride yok. Opsiyon olarak koltuk şişirme var bazı arabalarda belki onu alsınlar diye koymamışlardır

Alırken donanımlısını aramıştık Cruise control, Sunroof, ön arka koltuk ısıtmalar, ön 2 koltuk hafızalı elektrikli, elektrikli katlanan kararan yan ve dikiz aynalar, ön arka göstergeli park sensörü, yağmur sensörü, xenon far, otomatik klima gibi güncel donanımlar bulunabiliyor ama araba iyi olduktan sonra bunlar olmasa da olur. CC sanırım standart olursa park sensörü güzel olur araç biraz büyük olduğu için sensör yardımı iyi oluyor bir de alçak oturuyorsan hepten zor. Böyle eski bir arabada geri vitese takınca yan aynanın otomatik olarak aşağıya inmesi hoşuma gitmişti ince ve güzel ayrıntı Yol bilgisayarı yok sanırım hedef kitle ne kadar yaktığını umursamaz diye. Eski s serilerinde ve bmwlerde ekonomi ibresi var öyle bir şey bari olsaydı olurdu.

En bilinen kronik sorunu paslanma ve konsolun üst kısmının çatlaması imiş. Benim araçta üst taraf çatlak alırken sorun etmemiştim ama incelediğim çoğu arabada çatlak değil. Görünen yerlerde paslanma olmasa da içlerde vardır diye düşünüyorum. Motoru aldıktan 2 ay sonra rektefiye ettirdik 220 binde öyle milyon gitmedi Bir tanıdığın aynı motora sahip tüpsüz düzenli bakılan sıfırdan beri kullanılan s320 si 400 binde bitirdi ömrünü.

Motor dışında arıza kaynaklı masrafı olmadı.

Yine de her şeyine rağmen saatli bombalar ekonomik ömrü dolduğu için beklenmeyen yerden arıza çıkabilir biraz şans biraz bakımlılıkla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 15 Ağustos 2015; 2:25:04 >

• W210 kasa hakkında aradığınız tüm bilgileri bulabileceğiniz rehber bir yazı.

w210 E200 nasıl bilirsiniz?

http://www.iyimidir.net/index.php/2018/06/15/w210-kasa-mercedes-e-serisi-iyi-midir/

• quote:

Orijinalden alıntı: bkartal78

W210 kasa hakkında aradığınız tüm bilgileri bulabileceğiniz rehber bir yazı.

http://www.iyimidir.net/index.php/2018/06/15/w210-kasa-mercedes-e-serisi-iyi-midir/
    3 senelik konuyu site linki vermek için hortlattığına göre site senin ama güzelmiş, beğendim

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Hahaha teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.