Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (557. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.221.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bi tüketim değeri paylasayım.araç C200d amg.
    Eskişehir-Afyon-Isparta-antalya belek
    Starttan itibaren tam 440 km sanırım.
    110 km hiz ne altı ne üstü full bagaj iki yetişkin bir bebek.
    Klima sürekli açık tuketim tam 5 litre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagoodman -- 25 Temmuz 2016; 15:58:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kulağınıza gelen opsiyonlu,siparişten vazgeçilen veya vazgeçmeyi düşünen C180 benzinli bir araç var mı?Amg çok tercihim değil.Gittiğiniz servislerde de dikkatinizi çeken bir araç da olabilir.Teşekkürler.

• Kesin bir yerde bir sorun var.
    İster akaryakıt istasyonunda, ister depoda, ister arabada.
    1200 kmlik yolun 14 ortalama ile gidilmesi mümkün değil.Şehir içinde zor yakalanan değerler bunlar.
  • 4 kisi+bagaj+klima surekli acik+bagaj full genelde 140km/sa hiz (ort hiz resimde yaziyor) Ara ara 200 km hiza kadar anlik citir gazlamalar dahil tuketim degeri 7lt istikamet konya kocaeli

Not: 700km yol 200tl yakit masrafi ile tamamlandi.

Ayni yolu giderken bayram trafigi nedeniyle yavas gittigimden 6.7 yakmistim 3 kisi ve yarim bagaj farki da var yalniz
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutcan -- 25 Temmuz 2016; 18:29:59 >

• Arkadaslar sanzimanin guzel avantajlarindan biri de, eger yolunuz duzse hiziniz 160 bile olsa sabit hizla giderken anlik tuketiminiz 5 6 lt civari oluyor

• Hocan 140 ile Ankara İstanbul çok yaptım ve o dediğiniz 14 litrelik değeri değil 10 bile girmedim, mümkün değil o. 170 ile gitse yine o kadar yakmaz.
    Benim ev iş güzergahım çok kısa ve yakıt tüketimi açısından çok kötü ona rağmen şehir içi genelde 10 litre ortalama yapıyorum İstanbul'da, çok kötü zamanlarda max 11 oluyor.
    Şehirler arası bu arabayla ne yaparsanız yapın 14 yakmaz, hatta 10 da yakmaz.
    (C180 için konuşuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutcan

4 kisi+bagaj+klima surekli acik+bagaj full genelde 140km/sa hiz (ort hiz resimde yaziyor) Ara ara 200 km hiza kadar anlik citir gazlamalar dahil tuketim degeri 7lt istikamet konya kocaeli

Not: 700km yol 200tl yakit masrafi ile tamamlandi.

Ayni yolu giderken bayram trafigi nedeniyle yavas gittigimden 6.7 yakmistim 3 kisi ve yarim bagaj farki da var yalniz
    Bu mesaja eklenen görseller:

O yüke ve hıza göre çok iyi yakmış C180 aracınız. Bu değer mantıklı, hadi bilemedin 8 civarı olur ama üstteki gibi 14 falan kesin bir problem var bir yerde...

• bmw ve volskwagen grubu araçlarda kumandanın açma tuşuna basılı tutunca camları açıyor ve içerideki sıcak hava bir nebze olsa bertaraf ediliyor. Mercedeste bu özellik yok mu veya ben mi açamıyorum, kapatırken kapatma tuşuna basılı tutunca tüm camları kapatıyor sadece.
  • Mortal_Abas kullanıcısına yanıt
    Açma düğmesine uzun basınca tüm camları ve sunroof u açıyor. Kapatma tuşuna uzun basınca da tümünü kapatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcksy

Açma düğmesine uzun basınca tüm camları ve sunroof u açıyor. Kapatma tuşuna uzun basınca da tümünü kapatıyor.

maalesef açma tuşuna uzunca basınca açmıyor benim aracımda fakat kapatmaya basınca camlar açıksa kapatıyor ne yapmam lazım ?
    Telefonla servise danışın derim ...
    Benim araçta aynı şekilde bazen takılıyor. Açma tuşuna basıp elinizi çekin sonra hemen tekrar basın ve basılı tutun, ben bu şekilde bazen takılsa da açabiliyorum. Belki sizin araçta da işe yarar.
    Servisteki tanıdıktan telefonla bilgi aldım "araç camlarını tekrar tanıtmamız lazım" gibi bir bilgi verdi. Bakım zamanı baktıracağım.
  • sergibarjuan S kullanıcısına yanıt
    Bunu yapabilmeniz için surucu tarafında ki kapı açma kolunu direk anahtarı gostermelisiniz anahta kapı kolunu gören pozisyonda olunca açma tuşuna parmağınızı kaldırmadan basın ta ki camlar açılana kadar.
    Selamlar

• Arkadaşlar güncel c200d 15.000 km bakım fiyatı bilen var mı ? mengerler 1400 dedi açıkçası fazla geldi.
  • selam arkadaşlar forumu okucam tabide baştan sorayım dedim,c200 d otomatik style paket yeterlimi?yoksa çokmu boş?dolu bir gla yada bunu alicam,yurtdisindayim bayidekilerle çok iyi anlaşamıyoruz malum o yüzden tecrubelerinizden faydalanmak isterim,dönüşte turkiyeye getiricem arabayı,tavsiyesi olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aramasorma

selam arkadaşlar forumu okucam tabide baştan sorayım dedim,c200 d otomatik style paket yeterlimi?yoksa çokmu boş?dolu bir gla yada bunu alicam,yurtdisindayim bayidekilerle çok iyi anlaşamıyoruz malum o yüzden tecrubelerinizden faydalanmak isterim,dönüşte turkiyeye getiricem arabayı,tavsiyesi olan varmı?

Bende C200d style düşünüyordum. Ancak özellikle araçta park sensörünün, katlanır yan aynalar ve kararan dikiz aynasının olmaması nedeniyle açıkçası vazgeçmek üzereyim. 9 yaşındaki volvomda standart olan bu özelliklerin 150 bin tl lik mercedeste olmamasına anlam veremiyorum...
  • imagoodman kullanıcısına yanıt
    Direk göstermeyi anlayamadım, kumanda optik değil ki. Mesafenin yakın olması koşulu olabilir (örneğin kumanda 10 metreden aracı açıyordur da 2 metreye gelmezsen camları açmıyordur) ki bu da uygulamada çok zor birşey ...

Haklıymışsınız. Çok kullandığım bir özellik değil ancak anahtarın önünü direk şoför kapısına doğru tutmazsam camlar açılmıyor. Enteresan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcksy -- 28 Temmuz 2016; 13:51:57 >
  • Majaran M kullanıcısına yanıt
    Valla 2003 yılında satın aldığım Peugeot 206 da uzaktan kumada standarken WV Golf te 2.000 euro istiyorlardı. Babamın 2010 model Renault Megane da elini attın mı kapı açılıyor (anahtar kart şeklinde ama basmana gerek yok) araçtan uzaklaşınca da araç kendini otomatik kilitliyor ama benim 2016 C180 AMG de uzaktan kumdaya basmam gerekiyor :) (elini uzatınca açılması için sanırım 4-5.000 TL civarında bir para istiyorlardı.)

Yani konu Mercedes konusu değil firmaların satış yöntemleri. Fiyat olarak daha düşük araçlarda mümkün olduğu kadar çok opsiyon koyarak müşteriyi çekmeye çalışıyor olabilirler mi???
  • 2014 aralik ayinda aldigim c 180 amg aracimla istanbuldan rizeye 1 depo benzinle yani 320 ye falan dolmustu 1100km gitmistim, uzun suredir forumda yoktum bu degerleri gecen sene fotograflarla arkadaslara aktarmistim bilgilendiriyim dedim, bu arada aracin ilk 5000 km sehir ici 12 lt civari yakiyorken 5000 den sonra 9 lt falan oldu ek bilgi olarak soyliyim dedim

• YEY Y kullanıcısına yanıt
    bugün c200 dizel aracımın 15000 bakımını yaptırdım..ankara koluman 1200 tl...mengenler ve hasmer 1400 1600 tutar demişlerdi..koluman daha uygun geldı
  • 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.