Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (384. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.216.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte genel durum bu, forumda sürekli dönen konu taglarını söyleyeyim yeni gelen varsa tüm forumun en az %50'sini özet geçmiş olayım:

"reno motoru, 1 saniye daha kötü performans, düşürülmüş tork, 136 hp, AMG tasarım paketi, hava girişi, vergi sistemi, almanya fiyatı x 2, gelir düzeyi, sen kimsin, araban ne, haddini bil"

forum bundan ibaret

yıllardır herkesin diline pelesenk olan navigasyon konusunu, türkiye'ye gelecek belirsiz zamanki olası fiyatından daha ucuza halledip bunu adım adım yazan kişinin yazısı ise forum sakinlerinin %5'i tarafından ilgi görüyor. milletçe kavgayı seviyoruz. foruma kaç soru sordum bu tür saçma tartışmalar arasında eridi gitti, ilginç bir forum anlayışı, 20 ayrı cihaz-bakım ürünü vs forumu takip ederim türkiye forumları hep böyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: koleksiyoner

kardeşim adam c si olmayan yazmasın demiş bak, biz ne diyoruz 0-100 ü 10.5 sn olan aracı dışardan gösterişli olsun diye süsleyenin zihniyeti zaten budur. ha sen de 1 sene sonra ötvsiz merso alacağım diye şimdiden yazıyorsun, adam yazma demiş zaten bu yuzden, ben ne diye ona buna atlıyorsun demiyorum tekrar bundan.

benim uslubum da hep böyleydi, sen necisin kimsin ki ugrasıp düzelteceksin? benim uslubumu buradaki bazı çiy tiplerin herseye atlayışı dışında bozan bişey de olmadı zaten.

vergi sistemi vergi sitemi, ya vergi sistemi mi diyor golften yavas araçları sanki ısıdan patlayacakmış gibi hava delikleriyle süslemek için fazladan 30 bin ödenmeli diye, tampon aynı kalıbı farklı, çoğu kozmetik değişikliğin firmaya ek maliyeti çok düşük, esas kar burada. daha ne yazıldığını idrak edemeden millete akıl veriyor yormayın diye, sanki ben yazmışım c 1600 dizel motorla alınmaz diye, 0-100 ü 10.5 sn olan aracı sırf dışı daha suslu olsun diye normalden fazla sertleştirmenin lüzumu yok, buranın yolları almanya değil araçlar zaten en baz motor. yüksek motorda alırsın konfor yerine yol tutuş lazım dersin, bu motora büyük jantın da yere yakınlığın da sert amortisöürn de tek getirisi hava için.

Ya birader anladık mercedes kötü bmw iyi. Artık bi sus ta motorun soğusun. Diğer bmw sahipleri gibi git kendi sitende yaz istediğine sataş.Ama artık burada sana kimsenin sabrı kalmadı. Yordun bizi yeter artık yeteeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr.

• Arkadaşlar gene koleksiyoner adlı kullanicinin yazdıkları ile forum kısır döngüye girdi bunu gören forum üyeleri de konuyu geliştirecek sekilde yazmıyor 3-5 sayfa böyle gitmemesi için lütfen yöneticiler müdahale etsin.koleksiyonerin haklı olduğu yerler olabilir ama cidden Son 2 aylık yazıların yarısından çoğu sırf laf dalaşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaş mahalledeki istenmeyen sümüklü çocuk gibi. git diyosun yine geliyo. itekliyosun yine geliyo. mercedes sahibi olmadığı gibi alma niyeti de yok kendisi söylüyor. hatta aynı şeyler tekrar tekrar söylüyor. provakatör olmaktan keyif alıyor. yalnız bir arkadaş belli ama bunun için başka siteler var. birileri en yakın çıkışı gösterse mutlu olacağız gerçekten
  • Arkadaşlar merhaba bir iki sorum olacak

Koltukta bir beşik ayarı yani baldır desteği olarak bildiğimiz önceki serilerde yuvarlak olan ayarlama kolu gibi bir kol var mı ?

Style pakette arka park sensörü göremedim. Yok mu gerçekten ?

Standart ses sistemi bana tatminkar geldi. Ekolayzırı bas ağırlıklı dinlerim. Sizcede diğer markaların baz donanım ses sistemlerinden daha önde mi merak ettim.

Kazasız belasız sürüşler.

Bu mavi renge bayıldım.

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• simdi aracla ilgili yapılan paylaşımlara karakter sorunlu yanıt verenler burada kullanıcı profilini gösteriyor. trolün kim olduğu aracın ben demiyorum, fabrikasının yazdığı veriden tutun da bikısım realiteleri yazınca gelen sümüklü çocuk yorumlarına kadar belli. araç ile karakter eşleşimi yapmanın hüzünlü bir başka örneği ilyas salmanın fikrimin ince gülü, bilinen adıyla sarı mercedes filminde işlenmiş zaten

• Harbiden ya, bu arabanın ruhu arabesk, gönlüm pop sevse de mahalle baskısından biniyorum, birçok kişi de biniyordur. Hem de dandik motor, 110beygir olarak biniyordur. Eskiden golfum vardı onu da severdim,a3 sedanımı babama vermeden onu da severdim, şimdi bunu da seviyorum ama arada bir a3 alıp gazlıyorum, canım sıkılınca bunu alıp gücünün el verdiğince dönüşlerde kıçını biraz bıraktırıyorum. Araba demek keyiftir, dünya meselesi oldu, ne bmw imiş ne mercedes imiş arkadaş. Alan alır, alamayan alamaz, beğenmeyen satar, beğenen keyfini sürer, diğerlerine bilgi aktarır.

Bu araba dandik demek kime ne kazandırır? Bmw için çalışsa bu kadar alınmasın diye uğraşmaz kimse, enteresan. Gönlüm ister gidip 40bin dolara c63 amg sıfır almayı amerikada ama şu anki imkanım anca 60bin euro verip c200 1.6dci amg ye türkiyede binebilmek oluyor. Ama işte kıssadan hisse, cehenemde sadece türk çukurunda (teşbihte hata olmaz) zebani yokmuş, şaşırmışlar sormuşlar neden diye, bir zebani demişki oradan kimse çıkamaz, çıkanı da zaten aşağı çekerler, böyle haset böyle kindar, böyle çekemez bir millet olmuşuz, önünde giden arabaya vay bilmemnenin çocuğuna bak neye biniyor diyeceğine, inşallah günün birinde ben de binerim diyebilmek ve o yolda (tabii yolun sadece bir mercedese binmekse vay haline) yürümek için gayret göstermek olmalı, yoksa için içini yer kuruyup kalırsın. Sen=artık herkimsen ;)

• digitalunix D kullanıcısına yanıt
    ısrarla yazmama karşın bi türlü algılanamayan bişey varsa o da araca kimsenin dandik demediği

dialogların akışını okuyunca hala bu anlaşılmıyorsa o zaman heralde aracın sahipleri böle düşünüyor ki böle yazılmayan mesajdan bunu algılayıp kendi kalitelerini yansıtırcasına alamıyor alamıyor diye tepiniyorlar

zaten bu muhabbetin çıkışı da bu zihniyetin iç yüzü

• koleksiyoner K kullanıcısına yanıt
    Eski mesajlarımı okuyacak olursanız arabanın bir numarası yok, parasını da haketmez dedim, hatta araç dandik, benimkisi mahalle baskısı diyorum, hayır bunu da kabul eden birçok kişi var, halen neyin kavgası veriliyor? Ki ben önceki mesajımda sizi de referans göstermeden yazmıştım ama neyse sorun yok. Arabanın eksozu plastik gerçek değil, navigasyon yavaş, internet berbat, browser nokia browserı, radyo kanallarını araki bulasın, otomatik park zaten yerlerde, bıraksan kaldırıma dalıyor, vites arasında bir saniye gecikme var, panoramik çıtanın birinde montaj hatası var bunlardan her defasında bahsediyorum, ya sayfa sonuna geliyor ya da gereksiz tartışmaların arasında boğulup gidiyor. Siz mutlu olun yeterki, çok "dandik" bu arabalar, gaza basınca araba yığılıyor, kasası yenilenince 190hp 320d yada o zamana şartlarım gelişirse 420d istemem demem, tabii bu sorunlarını saydığım arabamdan bir başka sorunlu araca geçeceksem de biraz sorunlarını.çözülmesini beklemeyi yeğlerim. Sizi referans gösterip cevap yazmış gözüksem de genel yazdım, sadece bir kaç yer hariç...

• O bel desteği için tuş aşağı yukarı ayarının ön tarafında olması lazım . Henüz kullanmadığım için bilemiyorum baktığımda yazarım.
    Geri dönüş kamerası , ön ve arka park sensörleri standart diye biliyorum ancak donanım kağıdını da bulamadım emin değilim. Sensör gizlidir dışarıdan bakınca görememeniz normal . Resimdeki araç amg içi de sanırım gerçek deri olan opsiyon. Standart ses sisteminden ben memnunum. Diğer araçların ses sistemini malesef dinlemedim karşılaştıramayacağım.
  • Dizel yakıt konusunda katkılı- katkısız ve firma olarak hangisini tercih ediyorsunuz? Yol üzerinde sadece shell olduğu için oradan alıyorum ama mesela fuel save v-power konusunda pek bir fikrim yok. Yeni nesil motorlarda yakıtın ince kalın olmasının önemli olduğunu söyleyenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nissan_juke

Senin yazdıklarından hiçbirşey anlamadığımı daha önce de söyledim, kendini ifade etme konusunda aşama kaydetmişsin ama yeterli seviyeye gelememişsin ne yazık ki. Ben çoktan aldım Mercedesimi de sen ne zaman A3'ünü satarsın sonra millete çamur atmayı bırakırsın onu bilemem

Adamlar arabaları senin ülkendeki vergi sistemine özel üretmiyolar, hacim küçültme olayını kendi ülkelerindeki karbon salımına bağlı vergilere istinaden yapıyolar. Gösterişli yavaş arabaları beğenmeyebilirsin ama bu göreceğin üzere, Bilale anlatır gibi anlatıyorum bak, bu vergilerden ötürü bir zorunluluk. Aynı arabaya 2-3 kat fiyat vermek çok zengin olsan dahi saflık olacağı için insanlar almıyor bu kadar basit. Hala tutturmuşun 0-100 ü şu kadar bu kadar diye, bir süre ne güzel uzaklaştırılmıştın da rahat rahat insanların paylaşımlarını okuyorduk, tekrar gelmen büyük talihsizlik olmuş.

Araba alırken insanların tek beklentisinin hız olduğunu sanman da gerçekten ilginç. Güvenlik isteyen volvo, prestij isteyen mercedes, spor olmasını isteyen bmw alır. Tok kapı sesi isteyeni zaten biliyorsun Yolda gördüğün afilli arabaları bu kadar kıskanman anlaşılır olsa da herkesin tercihlerine saygı duymayı öğreneceğini umuyorum.

Diğer arkadaşların vaktini aldığım için özür dilerim.

Eski juke kullanicisi olduğunu zu hatırlıyorum. C class ile fark varmi surus zevki bakimindan.

• Fotoğraftaki aracın içi çok iyi konfigre edilmiş , hoşuma gitti.
  • Kozmetik görünümü insan sevip aldıysa ona kimse laf edemez. Ha başkası öpüyorum der, başkası kazık der. Bunlar izafi. Evet daha hızlı golf var. Ama bu mercedesden daha iyi olduğunu gösterir mi?
    Alt markaların da extra body giydirmeleri mevcut. Onlara neden bu konu ithaf edilmiyor? Mercedes neden rahatsız ediyor?
    Leonda fr var, 150 bg, BMW 3.16 dan daha daha seri, ama neden BMW de bu durum bu kadar rahatsız etmiyor?
    Aynı aracı neden 1.6 motorla aldığımızı anlatmak için bu vergi sistemini konuştum. Bunu anlamayacak kadar sığ olmayın. Tampon yada body tasarım illa 0-100 4 Sn olan araçta mı Olmalı?
    O zaman firmaların hepsi geri zekalı, Audi s line yapmasın, BMW M yapmasın, Mercedes de AMG yapmasın. Gerçekten çok ham düşünceliler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

O bel desteği için tuş aşağı yukarı ayarının ön tarafında olması lazım . Henüz kullanmadığım için bilemiyorum baktığımda yazarım.
    Geri dönüş kamerası , ön ve arka park sensörleri standart diye biliyorum ancak donanım kağıdını da bulamadım emin değilim. Sensör gizlidir dışarıdan bakınca görememeniz normal . Resimdeki araç amg içi de sanırım gerçek deri olan opsiyon. Standart ses sisteminden ben memnunum. Diğer araçların ses sistemini malesef dinlemedim karşılaştıramayacağım.

Hocam yanıt için teşekkür ederim.

Merak ettiğim şey bel değil baldır desteği. Bir önceki c kasada yuvarlak bir makara vardı oradan ayarlanıyordu. Şimdilerde cla ve a serilerindede var baldır desteği. Yani dizinizin alt tarafını destekliyor ayar. Showroom da veya test aracında göremedim bu ayarı. Olmamasınada ihtimal veremiyorum. Kullanıcı arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.

Arka park sensörünün style pakette olup olmadığınıda göremedim. Yada olmamasına kendimi inandıramıyorum. Bu sorularımı satış temsilcisine sordum ama oda bilmiyor. Bir tuhaflar zaten.

Elmanders hocam aynen dediğiniz gibi.

Buda dış rengi kırmızı renk olarak seçilmiş bir amg. Onunda fotoğrafını ekleyeyim. Favorim mavi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 21 Ağustos 2015; 22:05:43 >

• Ben ve baldır desteği koltuk konfor paketi ile geliyor diye biliyorum. Standart da yok.

• Buda style paket aracın içi. Parlak siyahın çizilme problemini tenzih edersek iç mekanı baz donanım bir araç için çok çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 21 Ağustos 2015; 22:15:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Ben ve baldır desteği koltuk konfor paketi ile geliyor diye biliyorum. Standart da yok.

Konfigratörde 4 yönlü elektrikli bel desteği şeklinde geçiyor koltuk konfor paketi hocam.

• arkadaşlar bugün km yı sıfırlamak ıstedım ama sıfırlanmadı..bırkac denedım ama olmadı..umarım sorun yoktur.nasıl sıfırlandıgını veya alternatif yollarını bılen yardımcı olacak bır arkadasımız yarımdımcı olursa lütfen sevinirim..iyi geceler
  • Bir motor çalıştıktan itibaren araç veri tutuyor birde sıfırlama itibariyle olan kısımda veri tutuyor. Siz sanırım aracın motor çalıştıktan itibaren ki bölümü sıfırlamaya çalıştınız. O sıfırlama itibariyle gidilen km vs. yazan bölümü sıfırlayabiliyorsunuz. Orada altta zaten sıfırla diye yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yarın bende bakıp yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.