Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
182
Favori
1.209.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hmm anladim ilginc bir indirim sekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift kavramalı 7G-DCT şanzıman mı geldi?

edit: yok 7G Tronic'miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 13 Nisan 2014; 5:32:40 >
  • Dün Bmw'nin sitesine ve sahibinden ilanlarına baktım. 150.000 TL fiyatlarında Bmw 5.20i'ler var, bu araçlara da bakmaya başladım, donanım yönünden dolu gibi duruyorlar, Mercedes'in fiyatlandırma politikası yüzünden önümde tek Mercedes C180 seçeneği varken şu anda Bmw 3 ve 5.20i serisini de seçeneklere dahil ettim.

Bu sene araç almak için çok sağlıklı bir sene değil gibi, acelesi olmayanlar ve rantabl hareket etmek isteyenler beklemeli,2014 yılının sonunda ve 2015 yılında bütün markalarda genel olarak fiyatlar düşecek, bu kaçınılmaz görünüyor, şu anda tüm markalarda inanılmaz derecede bir fiyat şişkinliği var,

Türkiye bu kadar zengin bir ülke değil, talebin azalması ve sektörün durgunluğa girmesiyle fiyatların düşmesi kaçınılmaz görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 13 Nisan 2014; 11:07:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Dün Bmw'nin sitesine ve sahibinden ilanlarına baktım. 150.000 TL fiyatlarında Bmw 5.20i'ler var, bu araçlara da bakmaya başladım, donanım yönünden dolu gibi duruyorlar, Mercedes'in fiyatlandırma politikası yüzünden önümde tek Mercedes C180 seçeneği varken şu anda Bmw 3 ve 5.20i serisini de seçeneklere dahil ettim.

Bu sene araç almak için çok sağlıklı bir sene değil gibi, acelesi olmayanlar ve rantabl hareket etmek isteyenler beklemeli,2014 yılının sonunda ve 2015 yılında bütün markalarda genel olarak fiyatlar düşecek, bu kaçınılmaz görünüyor, şu anda tüm markalarda inanılmaz derecede bir fiyat şişkinliği var,

Türkiye bu kadar zengin bir ülke değil, talebin azalması ve sektörün durgunluğa girmesiyle fiyatların düşmesi kaçınılmaz görünüyor.

Yazına kesinlikle katılıyorum. Ağustos ayında cumhurbaşkanlığı seçimi var o yüzden şahsi fikrim bu özelleştirme ertelencek.
    Hatta acelesi olmayanlar cumhurbaşkanlığı seçimini bekleyebilir, seçime kadar durgun olan piyasa seçimden sonra 2014 stoklarını eritmeye çalışan bayiler sayesinde hareketlenecektir.

• Kurun dusmeyecegi asikar. Mayisda milli piyango da satiliyor. Cb secimi sonrasinda olmasa bile yil sonu indirim gelebilir ama indirim gelene kadar devlet kac kere zam yapar kimbilir...Bu nedenle fiyatlar dusmeyecektir.

• Acaba test sürüşleri başladı mı bilgisi olan var mı başlamadıysa tahminen ne zaman başlar.?
  • bence CLA'dan çok daha güzel.
  • Ortadaki 2 arac C serisi. Yarin buyuk gun
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

• peki burası hangi şehir?
  • Arkadaşlar bayide fascination donanımlısını gördüm. Araca bayıldım. Ancak birkaç noktaya kafam takıldı ve cevap alamadım. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
    1-gramin Mao pilot hazırlığı mevcut yazıyor. Peki bu navigasyon var demekmi yoksa navigasyon için ek ödeme yapacakmıyız. Yapacaksak ne kadar öderiz.
    2-bu donanımda telefon için araç kiti varmı?
    3-böyle bir donanımda arka tarafta nasıl airbag olmaz anlayamadım
    4-Eve geliş-evden çıkış fonksiyonu (Coming-Leaving Home) varmı?
    5-benim için konfor öncelikli dedim, satıcı bana exlussive donanım önerdi, fascination donanımın amartisör yapısı beni çok rahatsız edermi?
    6- standart bir kullanımla sizce fabrika tüketim verileri gerçekten yakalanabilirmi?
    7- son olarak bu araçla passat cc tsı kıyaslanabilirmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkaf S kullanıcısına yanıt
    Trabzon

• Bende yarın bir uğrayacağım bakalım..

C180 AMG yaptım online kodunu da kaydettim.. bakalım indirim falan ne kadar olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

Arkadaşlar bayide fascination donanımlısını gördüm. Araca bayıldım. Ancak birkaç noktaya kafam takıldı ve cevap alamadım. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
    1-gramin Mao pilot hazırlığı mevcut yazıyor. Peki bu navigasyon var demekmi yoksa navigasyon için ek ödeme yapacakmıyız. Yapacaksak ne kadar öderiz.
    5-benim için konfor öncelikli dedim, satıcı bana exlussive donanım önerdi, fascination donanımın amartisör yapısı beni çok rahatsız edermi?
    6- standart bir kullanımla sizce fabrika tüketim verileri gerçekten yakalanabilirmi?

7-kıyaslanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

Arkadaşlar bayide fascination donanımlısını gördüm. Araca bayıldım. Ancak birkaç noktaya kafam takıldı ve cevap alamadım. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

1- ekstra ödeyeceksiniz ama uçuk bir miktar olmaz, çünkü hazırlığı var.
    2-bluetooth var.
    3- arka hava yastığı diye bişi olmaz. perde hava yastığı var. Sonuçta var tabi ki, güvenlik opsiyon olmaz Mercedes'te.
    4- vardır diye tahmin ediyorum.
    5- etmez
    6- + %10'a kadar yakalanır. Ancak istanbul ş.içi yakalayamazsınız tabi ki.
    7- tabi ki kıyaslanamaz!!! Sadece iç hacim olarak sizi tatmin etmezse C o zaman alternatiflere bakabilirsiniz.

• c180
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Hocam C nin arkasında kırmızı amg paket CLA görüyorum.. size zahmet iki aracı aynı fotoya aldırabilirmisiniz yada aynı açılardan çekerek iki aracı görüntü anlamında kıyaslamamıza yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler...
  • Aniil A kullanıcısına yanıt
    Tabiki

• donniedarko kullanıcısına yanıt
    Arka kapilarda da havayastiklari var. Opsiyon diye hatirliyorum. Bircok guvenlik ozelligi opsiyon. Pre-safe vs.

• major24 M kullanıcısına yanıt
    ötv indirimimi gelebilir diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyy13

ötv indirimimi gelebilir diyorsunuz

Ben devletin hicbir konuda indirim yapmasini beklemiyorum. Aksine zamlayacaktir. Cunku tek gelir kaynagi vergiler.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.