Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.222.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KARTAL2525

Amg de yüzde iki indirim aldım Meslek indirimi hariç Araç Eylülün ikinci haftası teslim edilecek bayi mengerler izmir

Meslek+bayi indirimi birlikte %4 alınabiliyor mu peki?
  • istanbul Gülsoy hariç herkes indirim yapmış mı yani?:((
  • bugun yolda giderken fume renkte c gordum amg benziyordu onunden cabuk gectim ama bir sey dikkatimi cekti ve cok hosuma gitti bugun arastirip duruyorum, tamponun akt krom kismina kirmizi bir eklenti vardi ve araci okadar guzel gosteriyor ki acaba nerede yaptirdi vatandas?????
  • bu indirim konusu iyi oldu bende amg siparisi verdim davutpasa mengerlerden ve daha once mercedes aldigimiz icin %1 indirim yaptilar, mengerler corluda arkadas var oda ancak aynisini yapabildi ve gulsoy florya da da arkadas var oda ayni sekilde bunar yakin arkadas ve ek indirim alamadilar nasil aliniyor bu indirim meslek haric ben anlamadim ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

quote:

Amg de yüzde iki indirim aldım Meslek indirimi hariç Araç Eylülün ikinci haftası teslim edilecek bayi mengerler izmir

Onu bilmiyorum ben sadece yüzde iki normal indirim aldım.
  • quote:

quote:

quote:

Zaten önemli olan o :) bayiler % 2 yi meslek veya normal farketmez deyip indirmeyi göze aldılar ise is değişir. Yok 2+2 alınabiliyor ise ona göre temsilcim ile kavga etcem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten önemli olan o :) bayiler % 2 yi meslek veya normal farketmez deyip indirmeyi göze aldılar ise is değişir. Yok 2+2 alınabiliyor ise ona göre temsilcim ile kavga etcem :)

toplamda %4 indirim yapacaklarını pek zannetmiyorum. Ben de bir çok bayi ile görüştüm çoüu % 2 bile yapmıyor.

• dizel motor gelip 1 yıl geçene kadar indirimi bende beklemiyordum. demek rekabet her zaman tüketiciye yansıyor.
  • Arkadaşlar bugün birkez daha müsteri temsilcimi aradım , ısrarla eylül sonu AMG paketlerin teslim olacagını söylüyor , hatta renk kırmızı diye böyle olmuyo değilmi diye sorunca, geçen hafta bir tane geldiğini ve rengine bayıldıgını söyledi , sanırım bunu duyunca dahada sabırsızlandım , o aracı gören eden olursa hemen çekin resimlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Arkadaşlar bugün birkez daha müsteri temsilcimi aradım , ısrarla eylül sonu AMG paketlerin teslim olacagını söylüyor , hatta renk kırmızı diye böyle olmuyo değilmi diye sorunca, geçen hafta bir tane geldiğini ve rengine bayıldıgını söyledi , sanırım bunu duyunca dahada sabırsızlandım , o aracı gören eden olursa hemen çekin resimlerini

Hocam sizin temsilcide ciddi bir sorun var sanırım,ben de buradaki konuşmaların üzerine temsilciyi aradım (Adana Mengerler) temmuz sonu dahi amg araç teslim ettiklerini söyledi tr paketli,olurmu öyle şey dedi.Sizin araçta hiçbir sorun yok 10 güne teslim amg tr paket dedi,indirim mevzuunu sordum hala hiçbir indirim yapamıyorum yapan bayiler nasıl yapıyor tadında konuşuyor,şurası yapıyormuş deyince de alala diyorlar :) meslek indirimini iyi ki almışım yoksa bunlar birşey vermiycekmiş valla.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bugün birkez daha müsteri temsilcimi aradım , ısrarla eylül sonu AMG paketlerin teslim olacagını söylüyor , hatta renk kırmızı diye böyle olmuyo değilmi diye sorunca, geçen hafta bir tane geldiğini ve rengine bayıldıgını söyledi , sanırım bunu duyunca dahada sabırsızlandım , o aracı gören eden olursa hemen çekin resimlerini

Hocam sizin temsilcide ciddi bir sorun var sanırım,ben de buradaki konuşmaların üzerine temsilciyi aradım (Adana Mengerler) temmuz sonu dahi amg araç teslim ettiklerini söyledi tr paketli,olurmu öyle şey dedi.Sizin araçta hiçbir sorun yok 10 güne teslim amg tr paket dedi,indirim mevzuunu sordum hala hiçbir indirim yapamıyorum yapan bayiler nasıl yapıyor tadında konuşuyor,şurası yapıyormuş deyince de alala diyorlar :) meslek indirimini iyi ki almışım yoksa bunlar birşey vermiycekmiş valla.

Türkiye paketli ben mayıs sonunda verdim ama ilave aksesuarları vardı akıllı ışık hakiki deri gibi ilk gelen parti tarzındaydı. Ama onun harici standart amg paketler eylül ayında gelecektir. İddaa etmiyorum ama bu şekilde olması lazım :)

Edit: Normalde halen araçlar liste fiyatı hiç indirim yok ÖMG haricin de ama bazen eksik aksesuarlı araçlar elde kaldığı zaman %2 indirim alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksezginer -- 15 Ağustos 2014; 15:07:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koray.cano

quote:

quote:

Türkiye paketli ben mayıs sonunda verdim ama ilave aksesuarları vardı akıllı ışık hakiki deri gibi ilk gelen parti tarzındaydı. Ama onun harici standart amg paketler eylül ayında gelecektir. İddaa etmiyorum ama bu şekilde olması lazım :)

Edit: Normalde halen araçlar liste fiyatı hiç indirim yok ÖMG haricin de ama bazen eksik aksesuarlı araçlar elde kaldığı zaman %2 indirim alınabiliyor.

Şimdi Tr paket deyince bayiden bayiye değişiklik mi oluyor ben anlayamıyorum inanın,ilk gelen araçlarda tabi amg vardı ama kiminde cd yoktu touchpad yoktu,geri görüş yoktu vs garip gurip araçlar geldi.Ben o zaman dedim ki ben eksiksiz bir araç istiyorum,touchpadli ve türkiye paket istiyorum tamam denildi,ilk başta eylül teslim dendi bana,bu da 30 eylül imiş ben eylül başı sandım ilk önce,sonra 1 ay önce teslim etcez dediler acaba eylül diye bildiğiniz araçlardan mıdır benim şu an gümrükteki aracım?Eğer öyle ise sizin bilginiz de doğrulanıyor :)

• Merhabalar,

Daha once de sormustum ama henuz yanit alamadim. (Y.disinda oldugumdan pek bayilerle irtibat sansim olmadi.)

Yeni C Class Estate ne zaman Turkiye pazarina girecek? Paylasabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: issos2014

Merhabalar,

Daha once de sormustum ama henuz yanit alamadim. (Y.disinda oldugumdan pek bayilerle irtibat sansim olmadi.)

Yeni C Class Estate ne zaman Turkiye pazarina girecek? Paylasabilirseniz sevinirim.

şahsen ben bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: issos2014

Merhabalar,

Maalesef benide aşıyor bu soru , cevabı bilemediğimizden sorunuz yanıtsız kalmıştır, aklınıza başka birsey gelmesin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koray.cano

quote:

quote:

Şimdi Tr paket deyince bayiden bayiye değişiklik mi oluyor ben anlayamıyorum inanın,ilk gelen araçlarda tabi amg vardı ama kiminde cd yoktu touchpad yoktu,geri görüş yoktu vs garip gurip araçlar geldi.Ben o zaman dedim ki ben eksiksiz bir araç istiyorum,touchpadli ve türkiye paket istiyorum tamam denildi,ilk başta eylül teslim dendi bana,bu da 30 eylül imiş ben eylül başı sandım ilk önce,sonra 1 ay önce teslim etcez dediler acaba eylül diye bildiğiniz araçlardan mıdır benim şu an gümrükteki aracım?Eğer öyle ise sizin bilginiz de doğrulanıyor :)

Hocam bu tarz karmaşaları ve hak ihlallerini önlemek için müşteri temsilcilerinin iki dudağına güvenmek bana saçma geliyor. Aldığınız araç lüks bir araç ve paranın karşılığını beklemek doğal. O yüzden sonradan veya sipariş sonrası "tüh size yanlış bilgi vermişsiz, şu özellik yokmuş" denilmesi kabul edilemez. Acaba Mercedes resmi sitesindeki konfiguratörden yaptığımız üretim nihai olmuyor mu? Konfiguratör'de de hatalar mı var hala? Türkiye sitesi üzerindeki konfiguratör'den bahsediyorum.

• nissan_juke N kullanıcısına yanıt
    ODD verilerine göre son aylardaki bmw indirimi bmw lehine satışları artırmış görünüyor.
    Temmuz ayı aylık satışlar.

temmuz 3 serisi 621
    temmuz c 180 452
    temmuz passat 2077 ( sen ne satıyorsun pazarda peynir ekmek mi bu fiyatlarda bu adetler :) )
    temmuz 5 serisi 644 ( 160 bin TL den baz donanım başlıyor, dizeli 230 bin tl, 3 oda bir solan mu alsak 5 kapı 5 serisimi :) 1 ayda bu kadar ev satılmıyordur bizim memlekette :))
    temmuz cla 404 adet.

sözde fakir olan ülkem :) benzin 5 TL olmuş ... euro 2.25 den 2.9 çıkmış, ötv % 5 artmış amaaa, geçen yıl satışlarını en çok artıran otomobil markası %55 ile MERCEDES, bu seneki satışlarda ilk 7 ayda bir önceki yıla göre (2013 de satış rekoru kırılmıştı) %23,5 lik bir düşüş olmasına rağmen artış gösteren iki marka :) BMW ve MERCEDES :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooKaNN_ -- 16 Ağustos 2014; 2:17:39 >
  • passat la arasında 20-30 bin fark olunca millet bmw veya merceds alıyor. model model satış detleri varmıydı.temmuz olarak.

bmw indirim yapmasının yararını görmüş mercedes ten daha cok satmış c serisine göre 3 serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 16 Ağustos 2014; 11:28:49 >
  • 11. Gün sonunda ne Almanya'dan kırılan far geldi nede mercedes benz Türkiye'den şikayetime yanıt geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

passat la arasında 20-30 bin fark olunca millet bmw veya merceds alıyor. model model satış detleri varmıydı.temmuz olarak.

bmw indirim yapmasının yararını görmüş mercedes ten daha cok satmış c serisine göre 3 serisi

İndirim yapmış yapmış da,mercedes sadece c180 satıyor şu an,o da yeterli teslimatı yapamıyor bile,bmw 1600 benzinli 2 tip ve 2000 dizel satışı olarak 3 tip motor satıyor,bence bu satış oranları bmw için hele de indirim yapmışken yetersizdir.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.