Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.222.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal sartlarda secim sonrasi kurlar geriler ozellikle kazanan beklenen kisi ise (kimse eger), ama maalesef bu gunlerde artik secimi geride birakacak bir cok olay yasanmaktadir, gazze filistin, amerika iraq (isid) yani savas, ukranyada rus ve ukranya sikintisi rusya ya yapilan amborgalar ve rusyanin buna karsiligi yani butun bu konulara baktigimizda bir cok olumsuzluk var ve bu sekilde ilerlerse hic iyi gozukmuyor ama isimizde kur ile ilgili baglantili oldugundan dolayi tahminim haftaya geriler ama supriz bir sey cikmaz ise eger su an itibari ile 08.08.2014 22:25 EUR/TL 2.8766 gozukmektedir.

burada daha da onemli bir sey vardir ki bu da mercedes Tl fiyat verirken kuru ne baz aldi, yarin zam yaptik dediklerinde asil kur neydi bilmiyoruz ki bmw 2.79 da sabitledi kuru satislarinda vw grubu tiguan grubunda 2.40 toureg grubunda 2.50 aliyor audi araclar icin kuru 2.79 almaktadir ama ilginctir mercedes kuru ne aliyor belli degil bu yuzden neyi neye gore yapiyor? bilen var ise paylasirsa cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: goganemre

normal sartlarda secim sonrasi kurlar geriler ozellikle kazanan beklenen kisi ise (kimse eger), ama maalesef bu gunlerde artik secimi geride birakacak bir cok olay yasanmaktadir, gazze filistin, amerika iraq (isid) yani savas, ukranyada rus ve ukranya sikintisi rusya ya yapilan amborgalar ve rusyanin buna karsiligi yani butun bu konulara baktigimizda bir cok olumsuzluk var ve bu sekilde ilerlerse hic iyi gozukmuyor ama isimizde kur ile ilgili baglantili oldugundan dolayi tahminim haftaya geriler ama supriz bir sey cikmaz ise eger su an itibari ile 08.08.2014 22:25 EUR/TL 2.8766 gozukmektedir.

burada daha da onemli bir sey vardir ki bu da mercedes Tl fiyat verirken kuru ne baz aldi, yarin zam yaptik dediklerinde asil kur neydi bilmiyoruz ki bmw 2.79 da sabitledi kuru satislarinda vw grubu tiguan grubunda 2.40 toureg grubunda 2.50 aliyor audi araclar icin kuru 2.79 almaktadir ama ilginctir mercedes kuru ne aliyor belli degil bu yuzden neyi neye gore yapiyor? bilen var ise paylasirsa cok sevinirim.

Ben çok net biliyorum amg için 151.500 tl fiyat açıklandı bayiye gittim euro 3.08 idi, o yüzden ben yakın dönemde zam beklemiyorum zam gelirse bu fırsatçılık olur ben de gider 2000 kde aynı fiyata 520i var valla onu alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passengerX -- 9 Ağustos 2014; 10:57:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iste mercedesin ne kur aldigini bilmediginiz icin bir sey de diyemiyoruz maalesef, ama eger ki zam geldi vs vs okursa o fiyatlara ya 320d f30 alirim yada dediginiz gibi az km de 520i en azindan bir ust sinif olur. Bende sahsen zam beklemiyorun ama kismet olursa da eminim iptal edenler olur benim gibi.

Bu arada dikkatinizi cekti mi bilmiyorum ana mercedes internet sayfasinda c serisi dizeli koydu ama ilginc olan konfiguratore girdiginde ne eklersen ekle fiyatlar benzinliye gore hemen hemen x2. Eklenen parcaninda mi otv orani motor oraninda yapiliyor.

Ilginc.

• 15-20 günlük arabama kırmızı ışıkta beklerken arkadan çarptılar :(((
    Adam 50-60km/saat hızla hiç frene bile basmadan arkadan çarptı
    Tampon tamir edilebilir düzeyde hasarlı
    Bagaj kapağında hafif bir çökük var, ama aliminyum bagaj kapağı düzelinve iz belli oluyormuş, sonuç olarak bagaj kapağı ve tampon değişecek.
    Aynadan adamın gelip vuruşunu seyrettim ama önüm, sağım ve solum doluydu göz göre göre çarptı maalesef
    Ancak arkadan çarpan skoda fabia baya hasarlandı, kapılar açılmadı arabadan zor indiler. Adamlar korkudan ölüyordu o yüzden doyunca kızamadım adamlara

• simsar4 S kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.tolgaaa

15-20 günlük arabama kırmızı ışıkta beklerken arkadan çarptılar :(((
    Bagaj kapağında hafif bir çökük var, ama aliminyum bagaj kapağı düzelinve iz belli oluyormuş, sonuç olarak bagaj kapağı ve tampon değişecek.
    Aynadan adamın gelip vuruşunu seyrettim ama önüm, sağım ve solum doluydu göz göre göre çarptı maalesef
    Ancak arkadan çarpan skoda fabia baya hasarlandı, kapılar açılmadı arabadan zor indiler. Adamlar korkudan ölüyordu o yüzden doyunca kızamadım adamlara

Geçmiş olsun. Size çarpanlar seneye artık 3000 liraya falan kasko yeniler

• quote:

Hocam çok sinir bozucu bir durum,sizin dışınızda gelişen bir olay ve birşey yapamamış olmak da insanı sinir eder,geçmiş olsun.

• quote:

Geçmiş olsun bakalım sizede 1 hafta önce yaptığım kazadan sonra yaşadığım servis ve sigorta problemini yaşatacaklarmı? Umarım olmaz

• dr.tolgaaa D kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun, cana gelmemiş ya hocam, üzülmeyin. Güzel gunlerde kullanmanız dilegiyle...

• Nazar degdi c alanlara, gecmis olsun dilerim maalesef ne kadar dikkat ederseniz edin biri gelip vurur yapacak hic bir sey yok ismi ustunde kaza.

• goganemre kullanıcısına yanıt
    Evet hocam her eklenen opsiyon icin once OTV alınıyor daha sonra OTV li fiyat üzerine KDV ekleniyor.
    Yani verginin vergisini alan saçma sapan bir sistem. Bu konu daha once de forumda konuşulmuştu. Sonradan takilabilecek opsiyonlari bardaklik, paspas vs gibi aracı aldıktan sonra kendiniz temin ederseniz daha ucuza mal edebilirsiniz.

• Arkadaslar bende zaten euro nun 3 tl bandinda iken fiyatin aciklanlandigindan dolayi bir zam beklemiyorum. Ha afaki bir zam gelirse aynen f30 320 ied alirim o arabada benim icin cok guzel bir araba hele simdi donanimlarida oldukca artmis durumda hic dusunmem walla.mercedese su durumda 1000 lira max 1500 lira zam hakki tanirim oda 4 aydir bekledigim icin

• dr.tolgaaa D kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük geçmiş olsun, cana bir şey olmasın diyelim kendimizi öyle teselli edelim.

• joseph27 kullanıcısına yanıt
    Ön yan camlar ve ön cam karartmak veya renkli film çekmek yasak. (sürücünün görünmesi gerekliliğinden dolayı, güvenlik amaçlı şeffaf film çekilebilir) Arka ve arka yan camların karartılmış olarak üretilmesi hem avrupa hemde türkiye normlarına uygundur.
    Sonradan takılan her aksesuarın ruhsata ( lpg gibi) işlenmesi gerekir. Fakat genelde türkiye de bunun kontrolü yapılmaz. Dolayısıyla ruhsata işleterek arka ve arka yan camlara film çekebilirsiniz (Aklınıza gelen tüm aksesuarlar için geçerlidir bu durum)
    ön yan ve ön camlaraki 2 numara cam film i muayenede ağır kusur sayılır ve muayeneden geçemez. 1 numara hafif kusurlu olarak muayeneden geçer.
    ön yan ve ön camlardaki 2 veya 3 numara cam filmi polis çevirmesinde size ceza olarak geri dönebilir. Sadece ön yan camlara 1 numara film çekerseniz ön cam da film olmadığı için polislerin dikkatini pek çekmez (ön den ve ön çarprazdan bakan polis ön camdan gelen ışık ön yan camlardaki filmi şeffaf gösterir)
    8
    Kullanım kalitesi ve kanuni durumları zorlamamak için eğer film çekecekseniz 3M , lumar gibi kaliteli film çektiriniz. (Arka ve arka yan camlar 2 numara ön yan camlar 1 numara, mümkünse ön cama çektirmeyin veya 1 numara)
    Karartılmış camlar 2-3 numarası arasında bir değere sahiptir.

Mercedes, jip ( SUV) gibi premium araçlarda genelde Polisler sorun çıkartmazlar.

Film çekimi araç içinden yapılır ve cam vb hiç bir aksesuar sökülmez, Hırsılığa karşı kırılma dayanımını artırır fakat kırılmasını engellemez. Kaza anında temper-martenzit mikro yapısı sayesinde film olsa bile cam tuzla buz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooKaNN_ -- 9 Ağustos 2014; 16:04:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

quote:

Geçmiş olsun bakalım sizede 1 hafta önce yaptığım kazadan sonra yaşadığım servis ve sigorta problemini yaşatacaklarmı? Umarım olmaz

Bayramın son günü yaptım kazayı
    Almanya'dan tampon bekliyormuşuz
    Ama benim araca ihtiyacım yok, eşimin golf'ü ile idare ediyoruz. Gerçi golf'de iyi arabaymış :)
    Ama yinede yeni arabamı özlüyorum...

• Neyseki arabada çocuğum yoktu ama hafif sallandık
    Arabanın bu kadar sağlam olduğunu bilmiyordum
    Yoldan geçenler: Şuna bak mercedes'e bi şey olmamış dediler. Ama yine de insanın içi çız ediyor
    Arabalarınıza gönül rahatlığıyla binin arkadaşlar. Ncap test kadar olmasada benim testimden geçti :)

• quote:

Neyseki arabada çocuğum yoktu ama hafif sallandık
    Yoldan geçenler: Şuna bak mercedes'e bi şey olmamış dediler. Ama yine de insanın içi çız ediyor
    Arabalarınıza gönül rahatlığıyla binin arkadaşlar. Ncap test kadar olmasada benim testimden geçti :)

Çok geçmiş olsun hocamm

Cana geleceğine mala gelsin

• quote:

Neyseki arabada çocuğum yoktu ama hafif sallandık
    Çok geçmiş olsun.
    Eğer sizin için sakıncası yoksa aracınızın kazalı fotoğrafını koyabilir misiniz?
    Araçlarımızın bu konudaki durumunu bende çok merak ediyorum.
  • Eylül teslim aracı olanlar alabildiğiniz herhangi bir bilgi, gelişme var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniserdar

Eylül teslim aracı olanlar alabildiğiniz herhangi bir bilgi, gelişme var mı??

O sorunun cevabını okadar çok merak ediyorumki

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.