Şimdi Ara

W204 gaz yememe sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 c180 1.6 prins lpg otomatik aracta kalkista 1. Viteste guc dusuklugu var. gaz yemiyor gibi ama dibine kadar basarsam da yemiyor degil. Sanki pedalin ilk kisimlari calismiyormus gibi bir his veriyor. Ozellikle yokus kalkislar daha kotu. Hizlandiktan sonra sorun yok. Ariza lambasi yakmiyor. Rolantide, o gaz yemedigi kalkislarda veya yuksek hizda titreme yada gaz kesme falan yapmiyor ama bazen trafikte 5-10 metre lik dur kalklarda hafif gazla kalkip ayni sekilde pedala basarken yurudukten sonra 1 saniyelik gibi kisa bir sure sanki ani bir ivmelenme gibi yapip normale donuyor. Ne olabilir. Ne tavsiye edersiniz? Ankaradayim. Hangi ustaya gideyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkuaz LPG Murat Bey (Makine Mühendisidir)
    Sincan tarafındaysanız Serhan Usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: stranger0609

Turkuaz LPG Murat Bey (Makine Mühendisidir)
    Sincan tarafındaysanız Serhan Usta

evet lpg den heralde. benzinde denedim aynı şekilde olmuyor.
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 28 Mart 2018; 8:50:56 >
  • Selamlar ;

Konuyu araştırma yaparken gördüm. Aynı sorun bende de geçen hafta oldu.Arabam C 180 AMG paket. Hiçbir şekilde arıza lambası yakmıyor ama gel gelelim 50 ile bile giderken öne doğru 1-2 saniyelik bir gaz kesme yada yığılma diyebileceğimiz bir hareket yapıyor. Bir başkasını sollarken yaparsa yandık.. Uzun uğraşlar sonucu ( Vakum kapağı,Piston besleme, Çoklandırıcı değişimi hiçbirşey işe yaramadı. Serviste arıza vermediği için arabaya rastgele müdahelede bulup teste çıkartıyor ve sonuç aynı. Neyse uzun lafın kısasıı yurtdışı sitelerınden arastırma yaptım ve yine forumlarda tanıştığım bir arkadaşın tavsiyesi üzerine KRANK MİLİ SENSÖRÜ değişimi yaptırdık. ve araba düzeldi. Gaz kesmeler yığılmalar hiçbirşey kalmadı.Bilginiz olsun.

Herkese iyi yıllar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShipAhoy -- 2 Ocak 2020; 1:56:48 >
  • Değerli kardeşim, benim aracım da 2013 C180 W204, aynı problem (gaz kesme ve yığılma) benim de başıma geldi, yetkili servise götürdüm, bir kaç parça değiştirdiler ancak sorun devam etti, bu arada internetten araştırırken, senin bu yazını gördüm ve servisle paylaştım, biz de senin yaptığın gibi Krank Mili Sensörü' nü değiştirdik ve sorun düzeldi.

Bu paylaşımı yaptığın için teşekkürler, bana yardımcı oldun, başkalarının da işine yarayacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.