Şimdi Ara

W PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hani diyolar ya 300 psu-350 psu falan psu uymamıştır diye.bu psu nedir ve benim psu kaç nasıl öğrenirim

• psu =power supply yani kasanın içinde bileşenlere güç sağlayan parçadır kasanın kapağını açtığında anakarta giden kabloların çıktığı kutu şeklinde donanım üzerindeki etikette yazar.

1
    2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eckid -- 10 Mayıs 2007; 18:08:40 >
  • forumumuzun ilgili bölümünden gerekli bilgiyi alabilirsin
    bilgi için...
  • kasanın sol üst köşesinde bulunur
  • ınput ve output yazıyo PSU yok
  • ya arkadaşlar yardım ekran kartı alcam psu bilmiyom.ben pc mi 2005 yazında aldım tahmini kaç psu dur.kasanın adı da SNOPY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesarcan -- 11 Mayıs 2007; 17:54:11 >
  • arkadaşım psu işi tahmine gelmez dünyada milyonlarca değişik watt a sahip kasalar var biz nerden bilebilirizki.Bak ilk önce kasayı aç sonra kasanın sol üst kçşesine bak psu orda bulunur.Ve ordaki yapıştırılmış kağıda bak.En fazla kaç yazıyorsa (örneğin out put 350w yazar)Psu nun gücü o kadardır
  • çok sağol işime yaradı 220v miş bi sorum olcak yeri değil amahttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1918 bu ürün çalışır mı.çalışmaz dimi
  • malesef çalışmaz.Sana tavsiyem 300-350 watt 24 pinlik bi psu alman işini görür
  • 220 volt dur watt olcağını sanmıyorum bi daha bak bence; peak, dc output gibi şeylerden sonra watt değeri yazar ona bakman gerekir
  • haa evet 220 volt yani v.W yazmıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.