Şimdi Ara

W MAX KİLO ALDIRIRMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.85 BOY 60 kiloyum 18 yaşındayım , benimkide klasik diğer arkadaşlar da olduğu gibi kilo alma problemim var, ne kadar yemek yesemde fark etmiyor ; ama hiçbir sağlık problemim yok

bende bu ilaçtan almayı düşünüyorum sitesinde yazan yorumlar inandırıcı gelmedi bende böyle bir konu açma isteği duydum bu ilaçtan kullanan varsa yorumlarını bekliyorum

Kilo aldırmak için önericeğiniz başka ilaçlar varmı iştah açıcı değil buna dikkat edelim

• Yapay Zekanın Yanıtı

W-MAX Kilo Aldırır mı?

W-MAX, kilo almak isteyen kişiler tarafından kullanılan bir besin takviyesidir. İçeriğinde iştah artırıcılar, kalori ve kas kütlesini destekleyen bileşenler bulunur.

W-MAX'in kilo aldırdığı yönünde kullanıcı yorumları vardır. Ancak, bu yorumların her zaman güvenilir olmadığını unutmamak gerekir.

W-MAX bir ilaç değildir ve kullanımının mutlaka bir sağlık uzmanıyla görüşülmesi önerilir. Yanlış kullanımda sağlık sorunlarına yol açabilir.

Eğer kilo almak istiyorsan, sağlıklı ve dengeli bir beslenme programı uygulamak ve düzenli egzersiz yapmak daha etkili ve sağlıklı yollardır. W-MAX gibi takviyeler, bu programı desteklemek için kullanılabilir ancak tek başına yeterli değildir.

W-MAX'in fiyatı eczanelere ve online mağazalara göre değişebilir. W-MAX kilo aldırıcı yorumları için internette arama yapabilir veya bir eczacıya danışabilirsin.

Önemli Not: Kilo almak veya vermek için herhangi bir takviye kullanmadan önce mutlaka bir sağlık uzmanına danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İştahın açılmadan kilo alamazsın, bazı ilaçlar söyleniyor bunların sağlıksız olduğunu düşünüyorum..

Kilo almak için iştahın olacak çok yiceksin ki kilo alacaksın..

Bunun için de sana önerim Prakten şurup'tur..

İyi günler..
  • merhaba. w-max ürününü 2 gün kullandım 1 kilo aldım. içindeki bitkisel troid düzenleyici sayesinde aslında metabolizmayı düzenliyor. meyva suyu ile karıştırma çok kötü bir tadı oluyor. süt yada bal ile güzel. mesir macunu gibi. kullanmaya devam ediyorum bu gün 3. gün olucak. 3-4 gün geçsin yazarım yine.

selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuenter

merhaba. w-max ürününü 2 gün kullandım 1 kilo aldım. içindeki bitkisel troid düzenleyici sayesinde aslında metabolizmayı düzenliyor. meyva suyu ile karıştırma çok kötü bir tadı oluyor. süt yada bal ile güzel. mesir macunu gibi. kullanmaya devam ediyorum bu gün 3. gün olucak. 3-4 gün geçsin yazarım yine.

selamlar.

Harbi mi ya Bnde Zayıfım ve bu yüzdn canım sıkılıyor ne yesem yaramıyor
  • birde osmanlı iksiri diye bir şey geçiyo sitelerde kullanan oldumu hiç son durum ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seasonic X-750 alacağım ama...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.