Bildirim
W Collection internet sitesinde ipek eşarplar 39 TL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ederi o civarlarda
https://www.morhipo.com/w-collection/markalar/0/121330/marka?gclid=CjwKCAjwkMbaBRBAEiwAlH5v_jLdnn9511gl-lD-A_NkwnG7z2n7bov7qmlYmxzDgr0lNuP692GCTBoCD-8QAvD_BwE&sr=1
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 40 tl ye 3 tane kazak almıştım. ipek değil ama kışın giyiyorum sıcak tutuyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde piyasada 70-80 TL aralığında satılıyor. Sanırım birden fazla yerde satışa sunulmuş. -
Bu gözler Vakko sıcak fırsatıda mı görecekti. Ülkeyi ne hâle getirdiler. Herkes uçağa binebiliyor, herkes Vakko bişiler alabiliyor. Buraya kadar ironi idi :)
Yalnız şu gerçek, yeminlen evvelsi gün Optimum Vakko’da, bizim pazarcı esnafından birini gördüm, alışveriş yapmıştı. Ordan sonra da Boyner’de rastlaştık hatta, benim de yoğun alışveriş günüm olduğu için.
Ülkeyi bu hâle getirenler utansın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
niye böyle yazıp yoruyorsunki kendini, herkes senin neye hizmet ettiğini biliyor. öyle zorlayıp senaryo da uydurma, yok pazarcıymış, yok optimum avm...
orjinal vakko eşarplar 350 liradan başlıyor , konudakiler ise bunun çakması
https://shop.vakko.com/tr/esarp -
35 tl'lik eşarp ne zamandır gelişmişlik göstergesi? -
İpek eşarp dediğin Aker'den alınır, gerisi yaramaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu gözler Vakko sıcak fırsatıda mı görecekti. Ülkeyi ne hâle getirdiler. Herkes uçağa binebiliyor, herkes Vakko bişiler alabiliyor. Buraya kadar ironi idi :)
Yalnız şu gerçek, yeminlen evvelsi gün Optimum Vakko’da, bizim pazarcı esnafından birini gördüm, alışveriş yapmıştı. Ordan sonra da Boyner’de rastlaştık hatta, benim de yoğun alışveriş günüm olduğu için. Ülkeyi bu hâle getirenler utansın ![]() ![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X