Şimdi Ara

Vw Yeni Polo Alacağım Polo & Fiesta & Hyundai i20 ve Diğer B snf Araç Sahiplerinden Yardım ve Görüş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dizel olarak clio4, fiesta, ve i20 kullandım, hepsini uzun yol ve şehirde deneme şansım oldu.

    - clio4 nedendir bilmiyorum 130 dan sonra titremeye başlıyor daha 6000 km de olmasına rağmen + frenler iyi değil, navigasyon olması güzel
    - fiesta motor performansını beğenmedim, iç mekan iyi değil, yalıtım iyi değil, yol tutuş c sınıfı kadar olmasa da fena değil
    - i 20 iç mekan hepsinden kötü, donanım fakiri (6 ileri olması güzel ama)

    yani özetleyecek olursak;

    donanım, iç mekan kalitesi : clio>fiesta>i20
    motor, yakıt tüketimi, iç mekan sessizliği : i20>clio>fiesta
    yol tutuş, sürüş dinamikleri : fiesta>i20>clio

    tabi ki bu benim görüşlerim, farklı deneyimleri olan arkadaşlarda olacaktır. Saygılar.
  • Mecbur otomatik alcam esimden kullancak cunku giderek yeni fabia ya isinmaya basladim iyice arastiracagim 110hp ve 160 tork hemde surekli 1200 ile 4000 devir arasi verebiliyor.yani 1.6 mitorlar gibi 4000 devirde anlik bi tork degil paket ozellikleride full olmus gibi ekstraya gerek yok diger modellerle kiyaslayacgm.Daha forumda bile bi tam inceleme yok.Hep genel kani ve gorusler hakim ama arac simdilik bana iyi geldi polo ile ayni seviye olursa o zaman derim polo bosmus die acilir tavan 2500 tl sensorler 2500 tl tam otomatik klima 20000 tl falan poloda :((
     Vw Yeni Polo Alacağım Polo & Fiesta & Hyundai i20 ve Diğer B snf Araç Sahiplerinden Yardım ve Görüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam o paraya ne fiesta ne polo alirim gider full paket i20 alir keyfime bakarim. Zaten arac suan sinifinin lideri hepsini alt ust etti birakdi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Suan kullandiginiz araci ogrenebilirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 model ford fokus en yuksek teknolojisi elektrikli camlar ama arac motor pefrmns cok ii bence duyg bag var lpg uyumu inanilmaz birde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik olacaksa i20'yi eleyin gitsin.

    İ20 sahibiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW' i anlamak güç gerçekten.tamam satıyorsunda insanları da göz göre göre enayi yerine koymak güzel değil.siz bütçeyi biraz arttırdınız ama daha iyi c sınıfı bir araba oldu. Aracı başerden mi aldınız tan'danmı? Ne kadar indirim yaptılar?
    Benimde gündemimde powershift focus.ancak megane 4 geldiğinde oyak indirimiyle almakmı mantıklı olur kararsızım.leonda 55000 bandında cazip seçenek.sizin focus sedanmıydı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmhzl -- 26 Mart 2015; 21:14:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu adım adım Focus'a gidiyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badking kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bende sizin gibi araç bakmaktayım. Eşimden dolayı otomatik alıcam.Ezelden beri beğendiğim araç golftür ama doğuşun saçma sapan fiyatları ile birlikte beni aşmakta.. Poloyuda beğenmişimdir ama hem içi hem bagajı ufaktır. Önceki araçlarım palio,eski micra ve clio3 dü.. yine bu konsepte araç bakıyorum.. Tavan fiyatım 50-52 bin civarıı olacak.. 2.el istemiyorum çünkü kimsenin aracıyla uğraşmak istemiyorum.

    1.2 tsi..

    Bacanakda jetta 1.2 tsi var. manuel vites.. 1000kmye yakın kullanmışlığım var aracı.. aracın o kasaya nazaran hızlanmaları ve tepkileri gayet yeterli (Klima açık durumda).. aracın ağırlığı yanlış hatırlamıyorsam 1300kg civarlarında..

    Şimdi konuyu değiştirirek fabiaya değinicem.. Ben bayadır bu aracı bekliyorum. Sonunda da geldi.. 90bygrlik tsi manuel modeli bildiğimiz polo motoru aynısı.. 110 bglik motor ise yeni jenerasyon 16vlik model. vwnin 2015 pololarında bu motor kullanılmamakta çünkü polo önümüzdeki dönemde yenileniyor ve yeni kasa ile getirecekler..

    İç donanım kısmına gelirsek.. sizin poloya ödediğiniz rakamlarla fabia zaten dolu olarak gelmiş durumda.. bagaj ve iç hacim genişiliğide fazla..vaktiniz olursa bir skoda bayisine uğrayın derim.

    gelelim jettadan bahsetme nedenime.. eğer otomatik şart değil ise ve 49600 size uygun ise birde rapid spacebacke bakın.. jetta ile aynı motor olup ağırlığı 1170 kg civarlarında.. perde hava yastıkları, hız sabitleyici, ve klimatronik otomatik klima standart elegance donanımda..ben çok beğendim, fabia otomatik seçeneğinden vazgeçtiğim takdirde ilgileneceğim araç budur..




  • badking kullanıcısına yanıt
    Vag grubunda suan en mantikli b sinifi araba yeni fabia

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coknsaloun arkadaslsr harika bi paylasim oluyor..Yeni fabia da ya ben goremedim yada atlamislar park sensorleri ile ilgili hicbirsey okumadim ne sensorler nede park yardimi hicbirimi yokkudur kos koca 6.5 inc ekrani falanda var..

    En yakin zamanda test surusune gidecegim

    Otomatik almak zzorundayim dewr maalesef 47 lere baglarsak fabiayi cok guzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmhzl S kullanıcısına yanıt
    Kartaş'tan aldım, 3 bin civarı bir indirim aldm. Aracım HB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Park sensoru varmis arkadaslar buldum ekrana yansimali on ve arka park sensorleri mevcut yeni fabiada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badking kullanıcısına yanıt
    hocam 50900lük modelinin 47 civarına ineceğini zannetmiyorum 6.5luk ekran style donanımda mevcut. 47600 olan alt donanım. bundada şuanda vwlerde kullanılan ekran mevcut dokunmatik.
  • İlk aracınız olacaksa 2. el bir araba alı 1-2 yıl tecrube kazanın sonra sıfır araba alın derim
  • Style donanimda 5 inclik farkli bir multimedya ekrani var..bakalim yarin bi fiyat alcam paylasirim sizinle sabahdan ilk isim bu olacak..

    Sahsi olarak ilk arabam olacak ama 5 yildir focus kullaniyorum o yuzden alayim bi tane sonuna kadar idare etsin istiom donanim olarak ve motor olaraak en az 5 sene gotursun bakalim...yeni fabiada eksik bisey goremedim detaylandirinca yarin yazacagim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabia yada Polo iyidir.
    1.6 TDI Manual Polo'mu 18.700 kilometrededir kullanıyorum. 3-4 kere şehirdışına da çıktım. Yüksek hızlarda ne bir titreme
    nede bir sallanma olmadı. Şehiriçi için zaten pratik bir araba. Makyajlı halinde ki donanımlarla şehiriçi kullanımını daha da kolaylaştırıyor.
    Ama Fabia'yı da bir inceleyin öyle karar verin derim.
  • Hocam fabia da cam tavan mevcutmu goremedimde? Aldiginiz son fiyatlari ve tecrubelerinizi yazarsaniz cok sevinirm...ozellikle koltuk kalitesi ve malzeme kalitesini.. Poloya gore?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunaydin cam tavan mevcut ancak 2 donanim listesinde de yazmiyor detayli bakinca opsiyonel olarak bibyerse geciyor.ben ust segmentinde standarttir diye dusunmustum :( izledgigim butun test videolarinda sanki stndrtmis gibi bahsettiler ve butun aravlar cam tavanliydi :)
     Vw Yeni Polo Alacağım Polo & Fiesta & Hyundai i20 ve Diğer B snf Araç Sahiplerinden Yardım ve Görüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • landscapee kullanıcısına yanıt
    c sınıfı araç kullanıyorum şu an, marka model belirtmeyeceğim.

    Neden bir önceki mesajımın eksilendiğini anlamak mümkün değil, hiç biri babamın aracı değil gördüğümü, deneyim ettiğimi yazdım sadece. Daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi farklı deneyimler olan, benden daha çok kullanmış arkadaşlarım olabilir. Yazdığımda ne kötülük görüldü onu anlamadım, yalan mı söyleyeyim yani?

    'Tamam hepsi çok güzel parasını hak eden araçlar, hemen gidip kaporayı verin ve eşsiz bir deneyim yaşayın' (Yersen)

    Nacizane fikrim eş dost tanıdığınız illa ki vardır, bir süre c sınıfı araç kovalayın derim. Aracın bir viraja girerken güven vermesi, bir otobüs tır sollarken sallanmaması benim için önemli kriter.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.