Şimdi Ara

vw vs seat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu iki marka arasında kalite farkı çok fazla mıdır? mesela polo ve leon arasında 5 sene sonra bu iki araç aynı dirilikte kalır mı? polo 5 değer kaybetse mesela leon kaç değer kaybeder 5 sene sonra? iç mekan kalitesi olsun sonuçta polo ibiza leon aynı fabrikadan çıkıyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_1987 -- 29 Temmuz 2015; 13:46:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu işi profesyonel yapanlardan buyrun yorumu size gelip burda bir alt mahalledeki avm ye arabayla gidip arabanın led ine bakıp süper araba diyenlere bakmayın.
    http://www.otopark.com/2014/11/17/kurtlar-vadisi-volkswagen-polo-1-2-tsi-comfortline-1-0-trendline/

http://www.otopark.com/2014/08/19/molotof-kokteyli-seat-leon-1-4-tsi-fr/
    http://www.otopark.com/2014/08/19/seat-leon-sc-1-6-tdi-style/

buyrun sizi kesin bir sonuca götürecektir.

• Seat yeşil zeytinse,Volkswagen ortası kırmızı biberli yeşil zeytindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Seat yeşil zeytinse,Volkswagen ortası kırmızı biberli yeşil zeytindir.

Müthiş benzetme
  • yani polo iç mekan olsun yol tutuş olsun zamana karşı sağlamlık dirilik olsun daha iyi mi leona göre

• polo 1.2 tsi için yorumlar güzel ben 1.4 tdi düşünüyorum acaba aynı artılar bu motor için de geçerli midir sizce?

• ak_1987 A kullanıcısına yanıt
    Sizde 1.6 tdi mi vardı

• evet 1.6 tdi var ama değiştirmek istiyorum 1.4 tdi güvenlik açısından daha iyi ve yeni motor falan o yüzden

Performans olarak benzer ancak vites oranlarından veya hafiflemesen oturude olabilir 1.4 tdi in 0 100 daha iyimis ancak sesli bir motor titreşimi sizinkinden fazla olacaktır ancak az yakacaktır makyajlı kasa polo da süspansiyon lar da iyileştirmeler yapıldı . Direksiyon sistemi tamamen değişti suanki direksiyon çok iyi iç mekanda ekran falan geldi geri kalan plastik aksamlar zaten ayni kalitesini sizde iyi bilirsiniz

• 1.6 tdi tabiri caizse odun gibi bir araba tanıdıkta 1.2 tsi var daha konforlu geldi direksiyon zaten çok iyi süspansiyonlarda da fark belirgin. esp için motor sesine katlanırım golf alamıyorum en azından güncel kasa poloyu alırım

Hocam 15 bin km yi geçiyor musunuz yılda birde yolunuz nasıl bir çıkışta ben 50 km yol yapıyorum yarisi şehir dışı yarisi akıcı şehiriçi 4.5 litre yakıyor 1.6 tdi polo da 4 4.5 arası yakıyor genel boyle bir güzergâhınız varsa benzinli golf düşünün bence

• geçen yaz poloyu aldığımdan bu yana 10 bin küsür km oldu adıyamanda kullanıyorum köye gidiyorum köy yolu düz şehir içi sakince . yılda 6 7 kere de şehirler arası yapıyorum gidiş geliş 800 km olarak.

Tsi motorlar uzun yolda dizelle litre bazın da benzer veriler veriyor bence sınıf atlayın golf alin kalitede konforda çok fark var .

• otoyolda bazen 130 140 ı buluyor ara hızlanmalarda basmak gerekiyor o zaman benzin üzmez mi ?

5 litrelerde yakıyor o zaman ancak golfte çok artacağını sanmyorum 6 vites golfler 100 ün üstünde golf daha az yakıyor polodan benim 1.2 tsi 90 la en ekonomik gidiyor 100 ün üstüne çıktıkta artıyor tüketim .
  • Yada Seat Beyaz Et se Vw Kırmızı Ettir (Karnım Acıktı)
  • Leon da polo da bu şartlarda değer kaybı yaşamaz. Piyasa arabaları. Ama leon polodan on gömlek üstün bir araçtır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertug0 kullanıcısına yanıt
    şimdi buradan ne çıkarkıcaz doktor. Vw alırsak ağzımızmı yanar?
  • polo ile leon umu karşılaştırıyon sen git sen otopark mıdır nedir onları izle.
  • benzinle dizel 10 bin tl fark vereceksiniz bu 10 bin tl ile 2000 litre benzin alırsınız. bu benzin ile doğru hesapladıysam ortalama 6 litre yaksanız 33 bin km gidersiniz. 33 bin km de sizin 3 yıllık ihtiyacınıza denk gelir. 10 bin tlyi arabayı almadan bankaya koysanız muhabbetine hiç girmiyorum 33 bin in 50 bin km olduğunu hiç söylemiyorum bile.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.