Şimdi Ara

VW Ümraniye Yetkili Servisinde başımıza gelen !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20/12/2017 Tarihinde Avek'e ilk bakım için aracımızı götürdük.8.000 Km de aracın direksiyonunda tıkırtı olduğunu belirttik.Bu sıkıntınında ilk bakımla birlikte halledilmesini istedik.Servis aracı test için dışarı çıkardı ve araç kazalı olarak geri döndü.Çamurluk önkısmından başka bir araçla çarpışmak suretiyle hasar almış.Servisin mini onarımı yok,lokal tamirat yapamıyor.Çamurluğu komple boyamaktan bahsetti.Bende yaptırmadım.Sikayette bulunmamamız için aracın bakım bedelinden 100 TL motor temizleme koruma 250 TL VW Ümraniye Yetkili Servisinde başımıza gelen !teklifte bulunuldu.Kabul etmeyerek Doğuş'a şikayette bulunduk.Aracımızın orjinalliği gitti.Siz siz olun bu servise gidiyorsanız birkere daha düşünün!







  • Her serviste kaza olabilir. Ancak sizi memnun edecek bir aksiyon alınması gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokturk010 kullanıcısına yanıt
    Bahsedilen kaza servis dışında oldu!
  • Geçmiş olsun, boyasız göçük tamiri yapan usta ellere teslim edip, faturasını kendilerinin ödemesini sağlayabilirsiniz. Şikayetvar sitesine de mutlaka yazın. İşyerine teslim edilmiş araçların mesuliyeti ile ilgili birtakım sigortalar yaptırılıyor, belki de firmanın cebinden çıkmadan sigortaya rücu edilebilir. Tüm bunları öğrenmek lazım tabi.
    Tekrar çok geçmiş olsun.
  • johnkoot J kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Servislerle uğraşmak gerçekten zor.Kendimize yakıştıramadık ama çirkeflik yapmak zorunda kaldık.Neticesi aracın ilk bakım bedeli için almış oldukları parayı iade ettiler.Yağlı çekiç olarak fatih itfaiyenin arkasındaki metin ustayı önerdiler.Kaza resmini gönderdim.Düzeltme bedeli olarak 400 TL istediler.Emeğin karşılığını usta hakkını verdiği sürece konuşmak adetim değildir fakat 400 TL bana fazla gibi geldi.Şimdi Anadolu yakasında Bostancı sanayide bir yer buldum.Götürüp göstereceğim anlaşabilirsek yaptıracağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.