Şimdi Ara

VW Transporter'a chip taktırmak istiyorum ama ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

orjinal t5 kasalar 105 hp gücten 200 hp ye cıkartılıyor bu dogrudur yazılım degişimi ve çeşitli uygulamalar sonucu
    eger ciddi düşünüyorsan antalyada bu işlemi uygulayan arkadaslar var

zararı daha fazla tüketim ve arkandaki aracın mazotun dumanından aşırı rahatsız olması yanlız ölçüm istasyonlarından başarı ile geçemiyor yakalıyorlar bu uygulamayı standart limitlerde tutarsan 200 hp

yok daha fazla diyosan son 230 hp dir buda dedigim gibi cok duman atar
    Orjinalden alıntı: prescott_pcl

arkadasim o kadarda deil en fazla 150 ps ye cikar 105 lik transporter

Orjinalden alıntı: Ahmey

quote:

Orjinalden alıntı: decsan

seni tanımıyorum sen yapmayabilirsin, ama hergün ticari araçlarla trafikteyim. Sağdan solayanlarımı ararsın,yarım metreden sellektör yapanlarımı,makasçıları hiç saymıyorum.
    Ben eskiden taksicilerden ve dolmuşçulardan illallah derdim artık onları hiç farketmiyorum çünkü doblocular transitçiler transportercılar var.
    ve bu araçların sayısının bu kadar artması sonucu kullananların yaşları gittikçe küçülüyor. sonra ne oluyor trafikte kendini ispat çabası.
    ben ticarilerin bu gidişle bir süre sonra kendi bindikleri dalı keseceklerine kesin gözüyle bakıyorum. ya vergi ile ya elektronik tertibatlarla yada sürücüler konusunda yaptırımlarla bu araçların üzerine gidilecek.
    Ben sadece rahatsızlığı dile getiriyorum. Eğer biride bana soracak olursa rahatsızlığımı oradada söylerim.
    Kimse kendinin ve çoluk çocuğunun canını yolda bulmadı. bu vukuatlar devam ederse görün bakalım ticarilerin başına neler gelecek.

kimin sözüydü hatırlamıyorum ama : "bu dahil bütün genellemeler yanlıştır"

yani bir elin bile parmakları aynı değil, ticari araç kullanan herkeste sokak yarışçısı değil..

Her araç bir silahtır bunu unutmamak ve ona göre kullanmak gerekir.Sn decsan siz hiç trafikte hız sınırını aştınızmı eger sorumun yanıtı evetse birkere daha düşünün ticari araçlardaki mod konusunu yani küçük araçlara serbest böyüklere yasak olsun öylemi ? ayrıca güç demek hız demek değildir.Eger öyle olsaydı tırlardaki motorla bg olarak düşünüldüğü zaman rehet 220 yapmaları gerekirdi.

• Büyük şehirlerde ticari araç antipatisi gelişiyor. Mesele mod meselesi değil. Burada mod meselesine denk geldi.
    geçen hafta gördüğüm kazadan sonra korkuyorum ben bu araçları kullananlardan.
    Hem hızlılar hemde ağırlar birde kullananlar bilinçsiz olunca al başına belayı. efendi efendi kulanan yokmu var. ama dediğim gibi taksileri ve dolmuşları unutturdular sehir içinde..
    Hepinize kazasız belasız günler dilerim

quote:

Bu arada senin bahsettiğin trafik canavarlığı 105bg T5 ilede haydi haydi yapılabilir istenirse.

bence bu yazı herşeyi ifade ediyor.
    iş arabada değil kullananda.
    altındaki araba ister ferrari ister murat olsun nerde nasıl hızlı gideceğini bilmezsen her araçla trafikte terör yapabilirsin.
    işi ticari araçlara yüklemek yhanlış.
    tekrar yazıyorum.
    aracının limitlerini bilip ona göre kullanacaksın
    başka da bişey demem.
    kalın sağlıcakla.

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

eminim öyle olcak yine... ara hızlanmalarda daha atak olmasını istiyoruz suçmu! nabalım işimiz gereği bu arabayı aldık. paramız yetmedi ikinci mercedesi bmwyi almaya kusura bakmasınlar.. transporter kullananlar bilir, birçok binek araçtan daha güvenlidir. 2004 model arabaların çoğunda asr edl vs vs ıvır zıvır yok. abs bile yok çoğunda, hani onuda geçtim 4 tekerlek disk fren bile yokken transporterda hepsi var. ama yine o ticari araç dimi, o eski tipolardan(ki çoğuna nos bile takıyorlar) daha güvenliksiz dimi ? milletin b*k atmakta üstüne yok.

arkadaşlar, eğer ticari araç muhabbetine girecekseniz hiç mesaj yazmayın rica ederim.

ne yaptın sen kardeş hangi 2004 model arabada abs yok göster pardon vw polo dan bahsediyosan olabilir.4 tekerlek disk hangisinde yok göster
    ...

• quote:

Orjinalden alıntı: decsan

Büyük şehirlerde ticari araç antipatisi gelişiyor. Mesele mod meselesi değil. Burada mod meselesine denk geldi.
    geçen hafta gördüğüm kazadan sonra korkuyorum ben bu araçları kullananlardan.
    Hem hızlılar hemde ağırlar birde kullananlar bilinçsiz olunca al başına belayı. efendi efendi kulanan yokmu var. ama dediğim gibi taksileri ve dolmuşları unutturdular sehir içinde..
    Hepinize kazasız belasız günler dilerim

yapmayın arkadaşlar ticari araclar tehlikelimi her arac tehlikelidir. evet ticariler biraz daha ağır oluyolar normal araclardan ama bu okadar fark yaratmaz hız daha önemlidir bence. yani binek bir aracla 120km ile çarparsınız ticari ile 110 la çarptığınıza denk gelir nerdeyse. yani hız yapmama konusunda sürücülerin dikkatli olması lazım. yapmayın yani aracları kalıplarına göre değerlendirmeyelim. çok tehlikeli olsalar bu araclara çok güç koymazlardı transporter mesela ticari amaclı 174 hp nasıl ama.

...::: VW CADDY 2012 2.0 TDI GÜMÜŞ GRİ :::...

• quote:

Orijinalden alıntı: decsan

seni tanımıyorum sen yapmayabilirsin, ama hergün ticari araçlarla trafikteyim. Sağdan solayanlarımı ararsın,yarım metreden sellektör yapanlarımı,makasçıları hiç saymıyorum.
    Ben eskiden taksicilerden ve dolmuşçulardan illallah derdim artık onları hiç farketmiyorum çünkü doblocular transitçiler transportercılar var.
    ve bu araçların sayısının bu kadar artması sonucu kullananların yaşları gittikçe küçülüyor. sonra ne oluyor trafikte kendini ispat çabası.
    ben ticarilerin bu gidişle bir süre sonra kendi bindikleri dalı keseceklerine kesin gözüyle bakıyorum. ya vergi ile ya elektronik tertibatlarla yada sürücüler konusunda yaptırımlarla bu araçların üzerine gidilecek.
    Ben sadece rahatsızlığı dile getiriyorum. Eğer biride bana soracak olursa rahatsızlığımı oradada söylerim.
    Kimse kendinin ve çoluk çocuğunun canını yolda bulmadı. bu vukuatlar devam ederse görün bakalım ticarilerin başına neler gelecek.

Şimdi ticari araçları çoğu kişi ötv avantajından dolayı satın alıyor. Herkez bunu ticari olarak kullanmıyor. Ama şöyle deseydiniz daha açıklayıcı olurdu ''araçlarını tüm hızlı kullananlar hata yapıyorlar''.
    Ömrü boyunca mercedes bmw v.s kullanmışlar ötv avantajından dolayı şimdi transporteri tercih ediyorlarsa bunun bir avantajı vardır. Ben mercedes kullandım bmw kullandım yol tutuşu transporter kadar iyi değil içiniz rahat olsun korkmayın ayrıca bu araçlara kamyon gözüyle bakmayın bende ön yargılıydım ama kullanınca ayağınızın yere sağlam bastığını hissediyorsunuz.
    Eskiden mersecedes ve diyerleri diye bir tabir vardı bu artık değişti rekabet arttı olayın özü şu elbette okadar ötv yi ödeyip araç satın alıyor kendinizi ezik hissediyorsanız bu sizin düşüncenizdir artık öyle mercedes almak falan zor değil eskiden olsa tamam parmakla gösterilenler lüks arabalara biniyorlarmış çep telefonu ilk icat olduğunda herkezde yoktu aynı bunun benzeri şimdi zuhur ediyor. Ama atıyorum bir e serisi yada c serisi yerine transporter çok daha mantıklı ama çok büyük mercedes yada lüks arabalar istisnaidir ozaman onlarla zaten kıyaslanmaz. Adı ticari fiyatı ucuz çok kaliteyi az paraya düşük ötv ile alıyorsunuz mercedes e serisi 140 bin tl transporter ise 4+1 camlı kombi 60 bin tl ikisinin fabrika fiyatı aynı ben kerizmiyim gidip %64 ötv ödeceyerek araba satın alacağım buzamana kadar aldım artık seçenek bol paramı sokağa atamam o bakımdan ticaride %10 ötv alıyorlar aradaki fahiş rakamı gördünüzmü bu transporterleri hafife almayın çünkü %64 vergi konsa kimse yanına yaklaşamaz ozamanda ticari olmaz adı değişir lüks olur e ozaman ne kulp takacakasın şeker kardeşim. Herkez uyandı sende uyan ozaman sende ticari araç kullan.

VW Transporter'a chip taktırmak istiyorum ama ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.