Caddy varken doğuş oto getirmiyor.Şayet getirsede fiyat yüksek.5008-C4 Picasso-Scenic gibi rakipleri varken tercih sırası gelir mi o da var eski bir touran kullanıcısı olarak dsg+tdi kombinasyonuyla satılırsa fiyat uçurmazlarsa tercih edilebilir.
Sorun bu zaten: Fiyatı uçurmamaları gibi bir seçenek yok. Bana Touareg dışında fiyatı mantıklı olan bir VW modeli söyleyebilir misiniz?
getirmemeleri ilginç! ben kaliteli bulsam da rakiplerinin yanında ticari bir görünümü var
Volkswagen'ın Türkiye'deki en tutulmayan-belki de tek tutulmayan- modeli.Halkımız daha uygun fiyatlı Caddy varken Touran'ı pek tercih etmiyor.Doğuş otomotiv de bu yüzden aracın önce dizel versiyonunu getirmeyi bıraktı,daha sonra ürün gamından tamamen çıkarttı.Artık getireceklerini sanmıyorum.
ekim ayında doğuş otomotive bu konu ile ilgili mail attım ocak basında satısa sunulacağı hakkında bilgi verdiler fakat nisan ayına geldik hala ortalıkta yok.Bana göre arka tarafına dokunmasalardı daha güzeldi.makyajlı kasada 2000cc oldugundan çok sayıda satışı olmadı.1,4 tsi satılıyordu çoğunlukla
quote:
Orijinalden alıntı: z.C..
Volkswagen'ın Türkiye'deki en tutulmayan-belki de tek tutulmayan- modeli.Halkımız daha uygun fiyatlı Caddy varken Touran'ı pek tercih etmiyor.Doğuş otomotiv de bu yüzden aracın önce dizel versiyonunu getirmeyi bıraktı,daha sonra ürün gamından tamamen çıkarttı.Artık getireceklerini sanmıyorum.
ankara Konya yolu doğuş oto ve etimesguttaki pek çok kişiyle aylardır görüşüyorum bu konuyla ilgili fakat iki taraf da bana kesin olarak getirilmeyeceğini söylediler, 2012 model yılı için belirsizmiş ama..
sebep olarak da Caddy nin satışlarının yeterince iyi olması ve Touran a fazla şans vermemeleri.
ekim ayında doğuş otomotive bu konu ile ilgili mail attım ocak basında satısa sunulacağı hakkında bilgi verdiler fakat nisan ayına geldik hala ortalıkta yok.Bana göre arka tarafına dokunmasalardı daha güzeldi.makyajlı kasada 2000cc oldugundan çok sayıda satışı olmadı.1,4 tsi satılıyordu çoğunlukla
quote:
Makyajlı kasada 2.0tdi getirdiklerini bilmiyordum.Gördüğüm araçlaçlar 1.6 ve 1.4tsi motora sahipti.Bende yeni kasanın tasarımını pek beğenmedim.Makyajlı kasa çok daha şık duruyordu.
makyajlıda çok gelmedi toplasan 10 tane yoktur.Oturduğum semtte geliyor 2.0TDI yazıyor sormuştum ordan biliyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hakn.mac
quote:
Makyajlı kasada 2.0tdi getirdiklerini bilmiyordum.Gördüğüm araçlaçlar 1.6 ve 1.4tsi motora sahipti.Bende yeni kasanın tasarımını pek beğenmedim.Makyajlı kasa çok daha şık duruyordu.
Dün Doğuş'a mesaj yazdım, şu cevabı verdiler:
Göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.
VW Touran aracımızın yeni kasası ile birlikte 2011 yılı içinde Türkiye pazarında satışa sunulması ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup , şu aşamada netlik kazanmamamıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Anlaşıldı ki Touran gelmeyecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme