Bildirim
VW Touareg Yakıt Tüketimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
3.0 v6 lexus rx300 ile istanbulda en yüksek 14.1 litre gördüm ortalama. Dizel 3.0 araç için biraz fazla sanki. -
2005 model 2.5 Tdi Touareg kullanıcısıyım. Şehiriçi 12, şehirdışı 9 lt yakıyorum. 3.0 Tdi aşağı yukarı aynı yakar diye düşünüyorum -
Acaba araç hantal kalıyormu ?
Hızlanması iyimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ş. içi ideal bi tüketim ş. dışı 9-10 lt lere düşecektir -
Karma olarak 7-8 arası yakar normalde.
15 litre yakıyorsa büyük ihtimalle motorda bir sorun var.
Servise göstermekte fayda var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Karma olarak 7-8 arası yakar normalde.
15 litre yakıyorsa büyük ihtimalle motorda bir sorun var.
Servise göstermekte fayda var.
Ciddi değilsiniz umarım. Bursa Eskişehir arası 110 km/h ortalama ile 9 lt tükettim.
http://forum.donanimhaber.com/m_106126630/f_//tm.htm#106126630 -
yenisiniz galiba. geleni geçeni troller bu arkadaş :) mahallenin delisi gibi düşünün, ciddiye almanıza gerek yok. -
Babamda 2006 model 3.0 TDI var, kesinlikle hantal değil yüksek torku var çekişi çok iyi. yakıtı ise şehir dışı 9 litre şehir içi ise trafiğe göre 12 ile 16 litre arası değişiyor istanbulda. Bizdekinde airmatic süspansiyon var, konfor modunda inanılmaz konforlu, arazi modunda çok başarılı. diğer SUV'lar gibi çakma arazi aracı değil yani tam bir offroad aracı toureg
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır > -
quote:
Orijinalden alıntı: tyrant1907
Babamda 2006 model 3.0 TDI var, kesinlikle hantal değil yüksek torku var çekişi çok iyi. yakıtı ise şehir dışı 9 litre şehir içi ise trafiğe göre 12 ile 16 litre arası değişiyor istanbulda. Bizdekinde airmatic süspansiyon var, konfor modunda inanılmaz konforlu, arazi modunda çok başarılı. diğer SUV'lar gibi çakma arazi aracı değil yani tam bir offroad aracı toureg
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Howlin Wolf
quote:
Orijinalden alıntı: tyrant1907
Adam arabanın anasını ağlatmış
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
-
Q7 100-120 KM Hızlarda şehirdışı 10 -11 civarı yakıyor ki 3 ton araç nerdeyse.Şehirçi 13-15 lt bu araç için normal gibi geldi. -
Aracım 2004 model 3.2 V6 Motor şehir içi ortalama 21 litre civarında yakıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X