Şimdi Ara

Vw Touareg 3.2v6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vw touareg alıp uzun yıllar binmek istiyorum ikinci elleri 50-70 arasında değişiyor ..Uzun yolda köyde kampta avda kullanmak için düşünüyorum ..Duster dört çekerler 70 lira bence bu aracın ikinci elini alsam çok daha kalite almış oluruz . tabi masrafları yüksek olucak ...Ne dersiniz 3.2v6 tüpte ne yakar ..Çok iş açarmı başımıza bu araç ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 60-70 civarına alınan touareg'den hayır gelmez kardeş.Başına iş alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

60-70 civarına alınan touareg'den hayır gelmez kardeş.Başına iş alırsın.

piyasası 50-70bin arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

piyasası 50-70bin arası

Nasıl 50-70 arası?10 yaşında 300bin km araçlardan bahsediyorsanız doğrudur.
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    3.2 V6 benzinli olanların fiyatları dizellere göre düşük ..piyasası temizliğine göre 50-80 arası

• quote:

quote:

quote:

piyasası 50-70bin arası

ilk sayfada 300bin göremedim

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-2005_touareg_3.2_full_airmatic_hatasiz_emsalsiz_152.000-kmde-310703204/detay
    genelde bu tip ilanlar var

• quote:

quote:

quote:

quote:

piyasası 50-70bin arası

ilk sayfada 300bin göremedim

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-2005_touareg_3.2_full_airmatic_hatasiz_emsalsiz_152.000-kmde-310703204/detay
    genelde bu tip ilanlar var

Tamam ucuzmuş ben de bi göz gezdiriyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 3.20i benzinli rakipleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3.2 benzinli yerine 5.0 dizellerede bakabilirsiniz. yaklasik ayni fiyatlar

• O arabayı dandik yollara sokup gazlarsan masraf açar bunu söyleyeyim.Hor kullanmamak lazım.Yetkili servis bakımlı olmayanlarından uzak dur.Tüm bakım aralıklarına uyulup uyulmadığına iyi bak.Masraf açarsa ocağına incir ağacı diker.Yetkili servisteki Bakımları 1000 1500tl den aşağı olmaz tahminimce.Temizini bulursan zaten bir daha satmazsın.Çekişi gücü konforu 1. sınıf araçtır.Şehir içi 15 20 litre lpg yi göze al.
  • Üstad ortalama 20 lt gibi lpg tüketimi olur
    Araziye uygun bir araç değildir daha doğrusu offroad şartlarına lada niva bile arazide daha iyi bu araçtan ama yol tutuşu iyi konforlu araç airmatic sorun çıkarırsa masrafı yüksek olur

• Arazide gazlamak gibi planım yok ..orman yollarında kampa ava gidiyoruz ..hafif arazide yüzümüzü kara çıkarmasın yeter ..zaten dört çwkerleri iyiymiş çakma dört çeker değilmiş bu arabalar ...ama ilanlara bakılırsa içime sinen çıkmadı ...benim istediğim ilk sahibinden .5-10 fazla olur ilk sahibinden olur iyi olur.

• bu motor Fsi değil mi ? ben Fsi diye biliyorum. Lpg konusunda bir hitler randımanı beklemeyin derim.
  • araziye uygun değil diyen arkadaşlar kaç kere Touareg kullandı acaba? babamda 3.0 TDI var airmatic, öncelikle kesinlikle mercedes bmw SUV'ler gibi nazik değil. her türlü offroad şartında kullandık, dağ bayır yol olmayan yerlerde bile harika bir performansı var. Buna rağmen adaptif airmatic süspansiyonu olduğu için şehir içinde ve uzun yolda da çok konforlu. yakıtı 10 litre civarında ama benzinlisi en az 18 litre civarlarında yakar. yedek parçaları biraz pahalı fakat aracı kronik bir sorunu yok, tavsiye ederim.

Elektronik difransiyel kilidi vs. her türlü arazi donanımı var, offroad aracı değil diyenlere aldırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyrant1907 -- 29 Temmuz 2016; 16:58:53 >
  • Saolun arkadaşlar ... motorun fsi olduğunu sanmam ..şase prosche cayenne ile aynı sanırım .biryerlerde böyle yazıyordu ..cayenne lere baktım onlardada 3.2 v6 var büyük ihtimal aynı motor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 29 Temmuz 2016; 17:23:22 >
  • Vergisi üzer. Ama güzel. Benim bile aklım gitti.

Yıl 2016
    Araç Tipi Seçiniz
    Aracın Yaşı

Motor Silindir Hacmi

Gönder

Yıllık Tutar
    4.785,00 TL
    ÖDENECEK
    Yıllık Tutar
    4.785,00 TL
    İlk Altı Aylık Tutar
    2.392,50 TL
    İkinci Altı Aylık Tutar
    2.392,50 TL
  • LPG takılırda LPG tankıyla menzilin çok kısa olur katlanrım diyorsan bence takılır. Benzinlide şehir içi 20-21 litre yakıyor. Bence başka modellerin dizeline yönlen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.