Şimdi Ara

VW TİGUAN - CHEVROLET CAPTIVA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
20.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bu Captiva Daewoo üretimi,değil mi?

GM bünyesinde Opel Antara ile neredeyse tamamen aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyrtocaramoorii

Kavga çıkar

Şaka bir yana Tiguan bence gereksiz ve zengin eşlerin hanımlarına trafikte eksik egolarını tatmin etmek için yüksek ayağına yatılmış bir araç.Beğenmiyor muyum beğeniyorum ama Mini SUV'lik konuda Captiva daha başarılı dizel motoruyla.

beğenmediğinizi ifade ederken çok daha dikkatli seçmeniz gerek sözlerinizi.

Tiguan fena sayılmayacak, segmentinde oldukça başarılı bir kompakt SUV. Zaten iç mekanda çok geniş bir yaşam alanı, içine herşeyi alacak büyüklükte bir bagaj sunmak gibi bir amacı da yok. Ancak ihtiyaçlarınız dolayı bu özellikleri arıyorsanız Tiguan' ı seçmeyeceksiniz.

Captiva açık biçimde daha fazla yaşam alanı sunan ancak aynı zamanda cüssesini yönetmekte tembel bir araç. İç mekanda ve sürüşünde istenen kaliteyi pek sunamıyor. Mesela Tiguan' daki ince işçiliği ve sürüş kalitesini Captiva' da pek bulamazsınız.
    Tabi artık yaşlandığını da belirtmek gerek piyasaya çıkalı 4 sene oldu.

Bu üstteki konuların ikisini de sunan araçlar var mı, var.
    RAV4 ve CR-V benzinli, Koleos' da dizel disiplinde, hem sürüş hem de konfor anlamında ortalamaları sunan, yeterince tatmin eden araçlar.

• yeni sportage ı beklemeni tavsiye ederim.

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • 2011 model tiguanınız fare tarafından yenebilir ve yaptığı birkaç bin avroluk hasar garanti kapsamına alınmayabilir.
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/686152/g/VOLKSWAGEN+Magdur+Edildim!

Tiguanda vites değişirken "cikleme" sesi gelebilir. Merak etmeyin bu aracın bir özelliğidir. Arızadan sayımaz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_30875894/mpage_82/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanokur -- 24 Ekim 2010; 8:11:28 >

• _____________________________

• konu hortlamış
  • Ben ikisinede baktım araba alma sırasında.Captiva tek avantajı otomatik ve geniş olması ama malzeme kalitesi bu kadar kotu bir suv olamaz.Tiguanın malzeme kalitesi kat kat iyi.Birde vergi avantajı var.Tiguanın fazla yakması ve benzinli olması ayrı bir dez avantajı.Çok kilometre yapmayan biri için vergiden kazandığı paranın bir kısmını benzine vermesi sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.Ama çözümsüz tek konu varki tiguanın otomatik vites seçeneğinin 1.4 motorda olmayışı.Ben aracımı alırken araçların artı ve eksilerini yan yana koydum .
    Sonuç mu?
    İkisinide almadım,gittim kuga aldım:).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugaybek -- 25 Ekim 2010; 13:55:26 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.