Şimdi Ara

VW Tiguan bu kadar kötü mü? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
5.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ASX kullanıyorum. lpg de taktım. önceki aracım clio lpg li araçtı. Abartmıyorum aynı yakıyor. özellikle güvenlik, sağlamlık ve yakıtta kendi sınıfında iddialı bir araç. Tavsiye ederim. Geçen arkadaşın corollasını kullandım, araç iki yıllık bir araç, içerdeki gürültü benim aracımdan daha fazlaydı. Ve kendi aracımın görüş açısının ne büyük nimet olduğunu anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brise

şu fiyatlardan sonra;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-0km-tiguan-2-0-tdi-140-ps-4x4-sport-style-tiptronik-cam-tavan-144598213/detay
    şu fiyattan sonra düşünün bence
    4X4 de olsa 2.0 dizel de olsa C sınıfı,full+full bile olmayan bir SUV şekilli düz araca 110 bin vermezdim.

dizel neyse de benzinlisi de 90 bin olmuş. chrome edition

• bence Renault Koleos
  • 1080p kullanıcısına yanıt
    o paralara baska segmentte iyi arabalar alinabilir gerci donanimli tiguani hepsine tek gecerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Tiguan "SUV görünümlü" ara sınıf bir araç. Hyundai ix35 oldukça başarılı. SUV alacak olsam başka bir araç düşünmezdim herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

Bence Tiguan "SUV görünümlü" ara sınıf bir araç. Hyundai ix35 oldukça başarılı. SUV alacak olsam başka bir araç düşünmezdim herhalde.

Kendi sınıfında tek. Ne küçük çok basık ne de çok büyük.
    Yalnız çok yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Bi akrabamız Tiguan ı çok yaktığı için satıp Q5 almıştı

Q5 yakıt ekonomisi için alıyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

tiguan rav4'den de kugadanda kötüdür.

+1453

• Mitsubishinin motoru MİVEC hatırlatayım'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Bi akrabamız Tiguan ı çok yaktığı için satıp Q5 almıştı

Q5 yakıt ekonomisi için alıyorsa

O da ayrı bir çelişki işte :)
  • Subaru Forester.. Bu sınıfta fiyat performans olarak en iyisi bu..

http://www.motortrend.com/oftheyear/suv/1312_2014_suv_of_the_year_subaru_forester/

http://www.youtube.com/results?search_query=Subaru+Forester&sm=3

• sadece yeni foresterı ve mazda cx-5 i incelemenizi öneriyorum bu sınıfta diğer araçların hepsini çöpe atıp bu ikisini incelemenizi taviye ederim :)
  • Bir KuGa sahibi olarak çok memnunuz. Dediğiniz gibi tüm araçları test ettim gerek, ix35,tiguan,sportage vb. Kullandığım araçlar güzeldi fakat tarafsız olarak söyleyebilirim ki en iyisi kugaydi. Gerek yol tutuş gerek performans olmak üzere bu suvlarda alınabilecek makul araçlardan biridir iyi forumar
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

quote:

Orijinalden alıntı: sinoka

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

forum ne kadar kabullenmese de bu sınıfın kralı rav4 dür...

Subaru Forester diye bir araba var bu sınıfa dahil etmediniz sanırım

Subaru Forester alayının içinden geçer

HARİKA VIDEO

Video bağımsız bir kuruluş tarafından çekilmiş, başında açıkladığı gibi.

Virajlı yolda hazırlanan barikat senaryosuna göre Subaru FORESTER açık ara önde manevra kabiliyeti açısından.

Şapka çıkardım.

• Ayrıca Chevrolet Trax fiyatına göre sunduğu donanım ve güvenlik özellikleri ile çok ön planda.

8 hava yastığı, Esp, abs, patinaj engelleme, hill holder, cruise control, arka kamera, deri koltuk, 7'' navigasyon gibi bir ton özellik standart geliyor.

1.4 turbo otomatik 53 bin tl iken bahsi geçen muadilleri 75-80 bin tl civarında.

Örn. ford kuga 86 bin tl eğer navigasyon eklenirse, eklenmezse 82 bin tl. Tabi 4 çeker farkı var, bu fiyatın içinde bunu da belirtmek lazım.
    Trax 4 çeker değil maalesef. Yine de bu aracı yakından görene kadar peşin fikirliyken görünce şaşırdığımı söylemek zorundayım.

Zira Opel Mokka ile Chevrolet Trax %100 tıpatıp aynı araçlar.

Bir de soru, acaba videodaki 4X4 araçlarda arkadan itiş kontrolü de var mı?
    Yani esp sistemi frenleme haricinde arka tekerlere bağımsız olarak itşi aktarıyor mu?
    Bu durumda 4X2 önden çekişlilere göre üstünlükleri olacaktır muhakkak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Suv tarzında otomobil alacağız.
    Qashqai,ix35,Kia Sportage biraz fazla genç işi kaçtığından

Tiguana yöneldik.Gerçi yakıt tüketimi 1.4 tsi olmasına rağmen hiç te iç açıcı değil.
    Bunlara rağmen bir test sürüşü ne katılmak isterken şu video ile karşılaştım.
    Video da ıslak yolda slalom yaparken tiguan yalpalıyor.Video eski ama hevesimi kaçırdı
    bir de TSI motor almayın diyorlar ne alacağımızı şaşırdık.

Dizel düz vites bir araç SUV tarzına yakın ama Tiguan gibi görüş mesafesi camları ferah olan ne marka model var arkadaşlar?

Diğer videoda Subaru Forester hakkıyla kazanıyor FAKAT:

Sizin verdiğiniz videoda bariz şekilde Rav4 harici araçların direksiyonu daha fazla sağa ve sola kırılmış, olması gereken seyir çizgisinden daha geniş virajlar alınarak araçlar Rav4 'e göre daha fazla zorlanmış.

Önceki videoda Subaru Forester hakkı ile kazanırken bu videoda ŞİKE VAR!

• kuga-forester
  • İlk video da esp kapalı izlenimini de veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken36

quote:

+1453

+ sonsuz.... Bi de utanmadan sınıfının en iyi yol tutuşa sahip aracı diyorlar.Hey Allahım...

• quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

Orijinalden alıntı: falken36

quote:

+1453

+ sonsuz.... Bi de utanmadan sınıfının en iyi yol tutuşa sahip aracı diyorlar.Hey Allahım...

Arkadaşa verdiğim cevabı sanada vereyim.Bak ilk 2 linkte profesyonel pilotlar tarafından atılmış turlar var.Hemde 2.0 dizel.Tİguan kugayla beraber kendi sınıfında en iyi yol tutuşa sahip araçtır.Ayrıca ben kendimde İstanbul Park pistinde kullandım.O yüzden bence siz utanın.Belkide hayatınızda kullanmadığınız araçlar hakkında bu kadar kesin konuşup bu hallere düştüğünüz için

"Arkadaşım hayatında kaç kere kullandın bu araçları bak sana kanıt sunacağım iyi okuyun.1 yaşınıza daha girmezsiniz.Yaşlanmayın boşuna

http://fastestlaps.com/comparisons/ford_kuga_20_tdci_4x4_2008-vs-vw_tiguan_20_tdi.html

Bak burada 2 aracında yol tutuşunun ne durumda olduğunu söyleyen kanıt var.Pist dereceleri var.2 araçta 4x4 2 araçta 140 hp dizel.2 side kafa kafaya

http://fastestlaps.com/comparisons/toyota_rav4_22_d-4d-vs-vw_tiguan_20_tdi.html

Buda rav 4 ve tiguan dereceleri

Rav4 sınıfının en kötü yol tutuşuna sahip araçlarındandır.BU kasa özellikle.Vidonun yalan olduğu zaten araç kullanmayı bilen biri çok rahat anlar.

Auto Motor Sport sayı 09 eylül 2008 MASTER TEST

( opel antara - mitsubish outlender - ford kuga - nissan xtrail - peugeot4007 - land rover freelander - chevrolet captiva - honda crv - renault koleos - toyota rav4 - vw tiguan )
    1- şehir içi hızında geyik testi en iyi = vw tiguan
    2- u split fren testi en iyi = 1.kuga 2.vw tiguan
    3- ıslak zeminde engel aşma testi en iyi = vw tiguan
    4- slalom testi en iyi = vw tiguan
    5- hızlı şerit değiştirme testi en iyi = vw tiguan
    6- viraj stabilite testi en iyi = vw tiguan
    7-genel görüş açısı = 1.crv 2.koleos 3. tiguan
    8-ön görüş açısı = vw tiguan
    9-park görüş açısı = vw tiguan
    10-iç mekan gürültüsü =vw tiguan
    11-arazi kabiliyeti=1.Land rover freelander 2.vw tiguan
    12- genel sürüş hissi = vw tiguan"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 10 Aralık 2013; 20:36:32 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.