Şimdi Ara

vw sıfır fiyatları artacak mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vw sıfır araç fiyatları şubat ve mart ayında yükselir mi ? Diğer firmalar fiyat arttirimına gitti ancak 2012 de duraklama bekliyoruz
    diye açıklama yapıyorlar yinede zammı koyuyorlar.Nasıl iş anlamadım?

• Zam geldiği dönemlere göre euro daha düşük -2,35- seviyelere indi. İndirim yaparlar mı bilmem ama zam geleceğini en azından bir süre zannetmiyorum. Gerçi Doğuş Oto bu, örneğin B sınıfında yenilenen Toyota Yaris, Kia Rio gibi bazı modeller Polo'dan daha yüksek fiyatlara satılmaya başladı. Neyim eksik deyip çakarsa zammı sürpriz dememek lazım.
  • ne zammı, indirim olması lazım.
  • vw ticari araçlarda indirime gitti bugün örneğin caddy de darısı binekler inş.
  • biz alırız indirim yaparlar insin biraz diye bekleriz zam yaparlar .ben kasımda polo yu 30250 zor aldım şimdi 28700 e bırakan bayiler var mış...clio ya bakıyorum polyu alacağım zaman ful bi clio 29500 dü biz gittik polo nun boşunu aldık ama şimdi ne oldu polo yerinde duruyor neredeyse idnirm yapacaklar clio 33000 oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: castinyo

arkadaşlar vw sıfır araç fiyatları şubat ve mart ayında yükselir mi ? Diğer firmalar fiyat arttirimına gitti ancak 2012 de duraklama bekliyoruz
    diye açıklama yapıyorlar yinede zammı koyuyorlar.Nasıl iş anlamadım?

Otomobil piyasasının kuru Euro ve geçen seneye göre Euro kurunda %8 - % 10 değer kayıpları var. Gerçi bildiğim kadarıyla VW bazı modellerde kuru 2.19 a sabitledim diyor ama yine de en azından fiyatların artış değil kampanya adı altında da olsa azalış eğilimine girmesi gerekiyor...
  • Ellerinde araç yok olanlarda hep trendline olanlar bu parti bitmeden yeni araç için sipariş vermeyecekmişler. İndirim bu parti bitene kadar devam ederde yeni gelen partide zammı çakarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascalnouma39

vw ticari araçlarda indirime gitti bugün örneğin caddy de darısı binekler inş.

ne kadardı ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: castinyo

quote:

Orijinalden alıntı: pascalnouma39

vw ticari araçlarda indirime gitti bugün örneğin caddy de darısı binekler inş.

ne kadardı ne oldu

1 şubatta liste fiyatı cadyy 1.6 tdi comfortline manuel 50.500 tl idi 2 şubatta 48.500 tl oldu aynı araç
  • Oyun oynuyorlar milletle bana göre. Bazı galericilerin sıfırından daha pahalıya sattığı düşünülürse her şey olabilir. Arz talep meselesi. Yersen. Mesela avrupada golf jettadan pahalı, burada tam tersi. Yakıt pahalı olduğu için dizel araçlar tercih ediliyor diye benzinli dizel farkı aldı yürüdü. Bizden çok bayi kar ediyor bizim dizel almamızdan. Yakıt fiyatlarının ve benzin mazot farkının aradan kalkması lazım. Herkes dizel araç aldığından benzini zararına ihraç ediyoruz ama halkımıza indirim olarak yansıtmak kimsenin işine gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

Oyun oynuyorlar milletle bana göre. Bazı galericilerin sıfırından daha pahalıya sattığı düşünülürse her şey olabilir. Arz talep meselesi. Yersen. Mesela avrupada golf jettadan pahalı, burada tam tersi. Yakıt pahalı olduğu için dizel araçlar tercih ediliyor diye benzinli dizel farkı aldı yürüdü. Bizden çok bayi kar ediyor bizim dizel almamızdan. Yakıt fiyatlarının ve benzin mazot farkının aradan kalkması lazım. Herkes dizel araç aldığından benzini zararına ihraç ediyoruz ama halkımıza indirim olarak yansıtmak kimsenin işine gelmiyor.

Jetta golf ten daha pahalı çünkü hükümet jetta ya ekstra meksikalı vergisi koydu fiyat artışının sebebi bu Arz taleple alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

Oyun oynuyorlar milletle bana göre. Bazı galericilerin sıfırından daha pahalıya sattığı düşünülürse her şey olabilir. Arz talep meselesi. Yersen. Mesela avrupada golf jettadan pahalı, burada tam tersi. Yakıt pahalı olduğu için dizel araçlar tercih ediliyor diye benzinli dizel farkı aldı yürüdü. Bizden çok bayi kar ediyor bizim dizel almamızdan. Yakıt fiyatlarının ve benzin mazot farkının aradan kalkması lazım. Herkes dizel araç aldığından benzini zararına ihraç ediyoruz ama halkımıza indirim olarak yansıtmak kimsenin işine gelmiyor.

Jetta golf ten daha pahalı çünkü hükümet jetta ya ekstra meksikalı vergisi koydu fiyat artışının sebebi bu Arz taleple alakası yok

o vergi olmasa da aynı fiyata satılacaktı. Örnek vermek gerekirse Megane hb 4000 tl ucuz Fluence modelinden, benzer durum Auris ile Corolla arasında da var. Onlar da mı Meksika'dan geliyor?

• Arkadaşlar mart-nisan gibi kurlarda ciddi düşüş olacak. fiyatların düşmesini bekliyorum. şuanki fiyatlardan alan zarar eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaydut

Arkadaşlar mart-nisan gibi kurlarda ciddi düşüş olacak. fiyatların düşmesini bekliyorum. şuanki fiyatlardan alan zarar eder...

+1903
  • quote:

Arkadaşlar mart-nisan gibi kurlarda ciddi düşüş olacak. fiyatların düşmesini bekliyorum. şuanki fiyatlardan alan zarar eder...

Benim bildiğim doğuş indirim yapmaz, yaparsa da göstermelik yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsera

quote:

Benim bildiğim doğuş indirim yapmaz, yaparsa da göstermelik yapar.

fiyatları doğuş belirlemiyor. rekabet belirliyor. ford opel audi mercedes vs. fiyatları düşürünce volkswagen de düşürecektir. kaçınılmaz olarak.
  • quote:

Ayni fikirdeyim
  • vw fiyatları düşürmez düşürsede sembolik düşürür... Nasıl olsa peynir ekmek gibi satılıyor araçlar... Yukarda arkadaşın dediği gibi ful sybol yerine aynı fiyatlara boş trend modelini almış. Şimdi symbl 33 ken polo 28 olmuş.. vw nin kalıplaşmış alıcıları olduğu sürece satışlar peynir ekmek, fiyat düşürmeye ne hacet..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vessam

vw fiyatları düşürmez düşürsede sembolik düşürür... Nasıl olsa peynir ekmek gibi satılıyor araçlar... Yukarda arkadaşın dediği gibi ful sybol yerine aynı fiyatlara boş trend modelini almış. Şimdi symbl 33 ken polo 28 olmuş.. vw nin kalıplaşmış alıcıları olduğu sürece satışlar peynir ekmek, fiyat düşürmeye ne hacet..

doğuş neden indirim yapsın ki.nasıl olsa millet 6 ay sonrasına sıraya giriyor.kimse vw'e kötü diyemez ama türk tüketicisi olarak çok ama çok şımarttık bence.bir ford,bir toyota,bir opel en az vw kadar kalitelidir ama vw daha pahalı.bunun bir açıklaması olmalı.bence gereksiz yere pahalı vw'ler.tercih meselesi tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

quote:

Orijinalden alıntı: vessam

vw fiyatları düşürmez düşürsede sembolik düşürür... Nasıl olsa peynir ekmek gibi satılıyor araçlar... Yukarda arkadaşın dediği gibi ful sybol yerine aynı fiyatlara boş trend modelini almış. Şimdi symbl 33 ken polo 28 olmuş.. vw nin kalıplaşmış alıcıları olduğu sürece satışlar peynir ekmek, fiyat düşürmeye ne hacet..

doğuş neden indirim yapsın ki.nasıl olsa millet 6 ay sonrasına sıraya giriyor.kimse vw'e kötü diyemez ama türk tüketicisi olarak çok ama çok şımarttık bence.bir ford,bir toyota,bir opel en az vw kadar kalitelidir ama vw daha pahalı.bunun bir açıklaması olmalı.bence gereksiz yere pahalı vw'ler.tercih meselesi tabi.

Bahsettiğiniz markalar kalite olarak volkswagen markasıyla kıyaslanmaz bile bunuda iyi biliniz volkswagen ve sonrası markalara giriyor o markalar :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.