Şimdi Ara

VW POLO V KULÜBÜ 'BÜYÜKSÜN' (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.280
Cevap
57
Favori
1.058.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CemUsUs

1.6 tdi comfortline siparisi verdim.. haziran 13-18 gibi gelecek.. seker beyazi renkte, liste fiyati uzerinden %4 aile indirimi aliniyor.. yorumlarinizi bekliyorum..

yol bilgisayari yok sanirim aracta?

yol bilgisayarı yok. benzinliden fark olarak ön-arka disk.
  • 1.4 benzinli 85hp metalik refleks gümüş polo sahibi olarak aranıza katıldım.araç 335kmde devirli kullanmamaya çalışıyorum hız yapmıyorum ani fren yapmıyorum.şimdi benim yapmam gereken ne var onu tam bilmiyorum aracı aldığım günden beri şunu yapma bunu yapma diyorlar :) aracı almadan önce okadar çok araştırdım ki hertürlü b segmenti aracı bilirim tanırım seviyesine geldim :) herkesin aracı hayırlı uğurlu olsun.pedal bölümüne yapılan aydınlatma sistemini vw servisi yapıyormu garantiyi falan bozmadan?cevap veren herkese teşekkürler şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdim11

quote:

Orijinalden alıntı: markis

quote:

Orijinalden alıntı: Engin Akbulut
    Merhaba

Markiz o diereksiyonu ve ekrani kaca temin ettin montaj dahil, direksiyon gti direksiyonu sanirim

Direksiyon 1.100tl ye aldım ender den. ekranı 1.400 e aldım 2. El passattan çıkma, RNS510 diye bilinir fonksiyonel bisey, piyasada 3000 e bulabilirsin.araçta sonradan takılma kruz kontrol ve yol bilgisayarı da var, direksiyondan vites atabiliyorsun, F1 gibi duşun...

direksiyondan radıo, mp3 calar degıstırebılıyorsun ya abı onu yapmak ıcın ne gereklı? onun ıcın komple dıreksıyonu degıstırmeye gerek yoktur herhalde.s buyuk bır eksıklık, yola bakmıyorum sarkı bulucam dıye onu yaptırmam lazım:S

Erdim fonksiyonel direksiyonun sadece tuş bölümünü getirmiyot ender, aslında getirebilir ama bilmiyorum...yol bilgisayarını taktırdınmı soldan medya sağdan bilgisayar kontrol ediyorsun.direksiyonu full değiştirmek çözüm...

• quote:

Orijinalden alıntı: tamotuzbeş

15 inç boavista jant kullanan varmı nasıl durur merak ediyorum fotoğraf varsa link verebilirmisiniz

bu forum un önceki sayfalarında var bir iki sayfayı araştır bi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgrbr

1.4 benzinli 85hp metalik refleks gümüş polo sahibi olarak aranıza katıldım.araç 335kmde devirli kullanmamaya çalışıyorum hız yapmıyorum ani fren yapmıyorum.şimdi benim yapmam gereken ne var onu tam bilmiyorum aracı aldığım günden beri şunu yapma bunu yapma diyorlar :) aracı almadan önce okadar çok araştırdım ki hertürlü b segmenti aracı bilirim tanırım seviyesine geldim :) herkesin aracı hayırlı uğurlu olsun.pedal bölümüne yapılan aydınlatma sistemini vw servisi yapıyormu garantiyi falan bozmadan?cevap veren herkese teşekkürler şimdiden..

aksine ani fren yaparak disk frenlerin tutunma derecesinde aşınmasını sağlayabilirsin ki bu yapman gereken bir şey. :) kasmadan aracını kullan kafanı takma :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Engin Akbulut
    Merhaba

Markiz o diereksiyonu ve ekrani kaca temin ettin montaj dahil, direksiyon gti direksiyonu sanirim

Direksiyon 1.100tl ye aldım ender den. ekranı 1.400 e aldım 2. El passattan çıkma, RNS510 diye bilinir fonksiyonel bisey, piyasada 3000 e bulabilirsin.araçta sonradan takılma kruz kontrol ve yol bilgisayarı da var, direksiyondan vites atabiliyorsun, F1 gibi duşun...

direksiyondan radıo, mp3 calar degıstırebılıyorsun ya abı onu yapmak ıcın ne gereklı? onun ıcın komple dıreksıyonu degıstırmeye gerek yoktur herhalde.s buyuk bır eksıklık, yola bakmıyorum sarkı bulucam dıye onu yaptırmam lazım:S

Erdim fonksiyonel direksiyonun sadece tuş bölümünü getirmiyot ender, aslında getirebilir ama bilmiyorum...yol bilgisayarını taktırdınmı soldan medya sağdan bilgisayar kontrol ediyorsun.direksiyonu full değiştirmek çözüm...

abı yabancı bır polocuda gormustum sadece sol medya tusları vardı kı banada o lazım aslında, mp3 degıstırmek yolda ıken bıraz tehlıkelı oluyor.s yol bılgısayarını ıstemıyorum eskı aracımda vardı gaza basmaya korkuyordum o ekranda degerler arttıkca:D en azından sımdı gormuyorum rahat rahat gazlıyorum.)

• İyiaksamlar arkadaslar,

Aracimi bekledigimi soylemistim aracim geldi 41000 olan arac 42400 tl olarak tabii neyse artik alicaz kanalize olduk, meret altin gibi .
    Pazartesi sali gidecegim kismet olursa
  • 16 inc boavista bence yeterli.) 17 ınc turkıye yolları 40 yanak ıyı dusunun derim.s

• quote:

16 inc boavista bence yeterli.) 17 ınc turkıye yolları 40 yanak ıyı dusunun derim.s

Güle güle kullan
    aga panjuru, alt panjurdaki kromajı ve sis farını nerden buldun?
    jantlar replikamı, yay filan var mı araçta, lastik ölçülerin ne, 17 inchte konfor yakıt tüketimi ne oldu?
    plakayı çift taraflı bant-silikonla mı yapıştırdın ne yaptın, tampona hasar vermekten korkuyorum da

çok soru sordum ama kusuruma bakma

• İlgili arkadaşlara sorum olacak

1- Orjinal sis farı
    2- Ön tampondaki krom şerit
    3- 16' boavista jant

Toplam kaça geliyor? Teşekkürler şimdiden....
  • bi foto koymayıversin ya adam hemen sorgu

Şaka bir yana bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

16 inc boavista bence yeterli.) 17 ınc turkıye yolları 40 yanak ıyı dusunun derim.s

Güle güle kullan
    aga panjuru, alt panjurdaki kromajı ve sis farını nerden buldun?
    jantlar replikamı, yay filan var mı araçta, lastik ölçülerin ne, 17 inchte konfor yakıt tüketimi ne oldu?
    plakayı çift taraflı bant-silikonla mı yapıştırdın ne yaptın, tampona hasar vermekten korkuyorum da

çok soru sordum ama kusuruma bakma

kromoj sahıbınden.comda var polo 6r dıye arama yaparsan cıkacaktır 20 tl ye satılıyor hatta tum aksesuarcılarda bulabılırsın, sis farı orjınal gunduz farlı 800 tl buyukcekmece dogusta takıldı, jantlar replika ve 16 (205*50) ınc yay yok aracımda orjınal, yakıt tuketımım degısmedı cunku aracı aldıktan 1 hfta sonra gıbı bır zamanda degıstırdım pek kıyaslama yapamadım. plaka cıft taraflı bant sılıkon yok.)

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

İlgili arkadaşlara sorum olacak

1- Orjinal sis farı
    2- Ön tampondaki krom şerit
    3- 16' boavista jant

Toplam kaça geliyor? Teşekkürler şimdiden....

800 tl sıs ındırımım vardı 850 tl normalı.
    20 tl serıt
    16 inc jant 850 tl, lastıklerle bırlıkte 1600 e geldı.

• nazar değmesin! ön panjurdaki nikel şeriti çok beğendim. gerçekten çok yakışmış. acaba bm poloyada uyar mı? kendimiz takabilir miyiz? yapıştırıcı mı kullanılıyor yoksa başka bir yolu mu var? bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum saygılar...
    satıcının linkini buldum buyrun linke:

• quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

nazar değmesin! ön panjurdaki nikel şeriti çok beğendim. gerçekten çok yakışmış. acaba bm poloyada uyar mı? kendimiz takabilir miyiz? yapıştırıcı mı kullanılıyor yoksa başka bir yolu mu var? bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum saygılar...

geçin bunu metresi 2,5 tl ki bizim kisi 90 cm yani 20 tlye bütün foruma alırız almak isteyen kişiler isim yazsın bizim burdaki aksesuarcıda var toplu alırız bi kahvaltı düzenleyip tektek sahiplerine veririz...

• quote:

Orijinalden alıntı: melomen

quote:

nazar değmesin! ön panjurdaki nikel şeriti çok beğendim. gerçekten çok yakışmış. acaba bm poloyada uyar mı? kendimiz takabilir miyiz? yapıştırıcı mı kullanılıyor yoksa başka bir yolu mu var? bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum saygılar...

geçin bunu metresi 2,5 tl ki bizim kisi 90 cm yani 20 tlye bütün foruma alırız almak isteyen kişiler isim yazsın bizim burdaki aksesuarcıda var toplu alırız bi kahvaltı düzenleyip tektek sahiplerine veririz...

cok guzel fıkır arayı acmıstık zaten polocuları taplayalım artık. bu arada onlar yapıstırma bulusmada hepınızın polosuna takarım bı makas yeter sadece.

• quote:

quote:

quote:

cok guzel fıkır arayı acmıstık zaten polocuları taplayalım artık. bu arada onlar yapıstırma bulusmada hepınızın polosuna takarım bı makas yeter sadece.

Böyle bir kahvaltı olayı olursa bende gelmek isterim açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

quote:

quote:

Böyle bir kahvaltı olayı olursa bende gelmek isterim açıkcası

ooooooo yes yes yes.............

• arabadan ayrı kaldım bayadır şehir dışındayım, şu egzosuna krom alacağım izmitten acaba çapı ne kadar egzosun, bayide 44 tl istediler de ucuza bulurum diye almadım, her aldığım vidalı egzos ucu buna olur mu acep
  • arkadaşlar daha öncede söylemiştim arabayı yeni aldım naapyoruz şimdi bişi yaptırmaya gerek var mı aldığımız gibi kullanıyormuyuz bide bu rodaj dönemini çözemedim foruma baktım ama bi bir belirsizlik var
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.