Şimdi Ara

VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.543
Cevap
61
Favori
1.338.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsın inşallah..97 Pololarda benzin ışığı diye bişey yoq..İbre kırmızının altına düştüğü zaman sen ışık yandı diye düşün :) İlk başlarda ben de yadırgamıştım ışık olmamasını ama şimdi böyle daha ii diye düşünüyorum..ışıkta ne kadar benzin kaldığını anlayamıyosun,bunda o imkanın da war ;)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dark_dream_1905

    Öncelikle hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsın inşallah..97 Pololarda benzin ışığı diye bişey yoq..İbre kırmızının altına düştüğü zaman sen ışık yandı diye düşün :) İlk başlarda ben de yadırgamıştım ışık olmamasını ama şimdi böyle daha ii diye düşünüyorum..ışıkta ne kadar benzin kaldığını anlayamıyosun,bunda o imkanın da war ;)



    çok teşekkür ederim beni aydınlattın. Çok garip bişey ama keşke daha önce sorsa idim.
  • Arkadaşlar şekildeki araç nasıl..deniz kenarında olmasının bir sakıncası var mıdır...ayrıca klasikler HB lere göre nasıldır...

    http://www.araba.com/332149.html
  • ARKADAŞLAR,
    bende araba bakıyorum.polo almaya karar verdim.ancak aracı çok tanımıyorum.bu başlıkda yazılanlar 2000-2001 modellerinin daha iyi olduğunu söylüyor.bunların önceki ve sonraki modellere göre üstünlükleri farkları neler.
    ayrıca benim param 97-98 model lerini almaya yetiyor.bu modeller içinde özellikle tavsiye edeceğiniz polo hangisi olur?
    polo ların 1.6 ile 1.4 motorları arasında yakıt tüketimi konusunda çok fark varmı?ekonomik olsun istiyorum.1.4 almam doğru olurmu yoksa performans çok düşermi?
    yardımlarınızı bekliyorum.saygılar.
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuana -- 14 Mayıs 2007; 21:42:58 >
  • 1999-2000 model 1.6 HB poloların motorları 16 valve'mi yoksa 8 valve'mi arkadaşlar. Bildiğim kadarıyla 8 valve olanlar baya fazla yakıt tüketiyor.
  • merhabalar
    polo classiclerin sadece türkiye de satışa sunulduğunu başka bir ülkede olmadığını söylemişti bir arkadaşım.doğrumu bilmiyorum.öyleyse ilerde şatış/yedek parça konusunda sıkıntı olabilirmi bende merak ediyorum.
  • polo güzel araç arkdaşlar ben de de var ondan güzel''''!!!'!!!!
  • arkadaşlar ben de polo kullanıcısı olmayı düşünüyorum.motor seçeneği olarak bişey belirlemedim ama ekonomik olması önemli.performanstan zaten çok şüphe duymuyorum.en fazla 11.500 olacak şekilde mümkünse ankaradan polo arıyorum.bilginize...
  • Selam arkadaşlar aracım 2000 polo 1.6 clasic 78 binde triger kayışı değiştiricem servis olayına dalamıyorum canım yanacak diye fiyatlar hakkında bilginiz var mı ? bana maliyeti ne olur? yazarsanız sevinirim
    teşekkürler
  • 2007 MODEL SIFIR KM POLO DİZEL ALDIM.İZLENİMLERİMİ PAYLASACAGIM YENI ACTIGIM SAYFAMDA......
  • 2003-2004 model otomatik Polo'ya en fazla ne kadar verilir sizce??
  • arkadaslar hani bi laf varya agzı olan konusuyor dıye aynı öle konusmaları olan arkadaslar var aramızda.bilip bilmeden konusmayalım lutfen ya.ben 98 yılında sıfır polo almıstım 2006 kasımında sattım arabayı satarken komple yıkatmıstım sattıgım adam ya bunu galerıye koysak sıfır gibi satiılır ne kadar temız araban demıstı bende ona onun ıcın 12500 ytl ıstıyorum demıstım.(aynı arabayı gaztelerden sattıgım donemlerde 8.5-9 bin ytl cıvarındada bulabılırdınız.)adam olsun ben ilk sahıbınden bu kadar temızını buldumya helal olsun kardesım bu kadar bakmıssın arabaya al paranın hayrını gor demıstı.sımdı soruyorum sızlere eger benım arabam polo degılde baska bır model olmus olsaydı eger bu kadar bakımlı tutmak ıstesem bıle tutabılırmıydım bence hayır.enıstede corolla var 2000 model o da ilk sahıbı ama araba dokuluyo malesef.burdan su sonuca gelmek ıstıyorum bazı arkadaslar dıyorkı polo cok pahalı vede içi boş.evet içinde belki arzu ettıklerı donanımlar ıcın ekstra ucret talep edılmekte vede bazıları buna kızmakta ama ben 10 senının sonunda dokulen 2.elı para etmeyen full aksesuarlı bir model yerıne o 10 senının sonunda yıkanıp showrooma kondugunda sıfır dıye satılacak içi boş bir arabayı tercıh ederım.sonucta polo alt yapısı inanılmaz saglam bir araba.seneler sonra bile yepyenı kalıyor.arıza vermiyor.ben simdi 4.poloyu aldım sıfır tdi.inanıyorumkı bu arabada yuzumu kara cıkarmayacaktır.98 yılındakı araba eger öyleyse ben 2007 dizel poloya herhalde ölene kadar binerim.




  • Ben yeni 2004 basicline aldım. 20.000 km'de. 18.500 YTL'ye aldım. Fiyat için ne dersiniz?
  • arkadasım ii fiyata almıssın benım kayınpederde var aynı araba 19 istiyodu 18 vermışler vermemis yaz gelıyo arabasız kalmım dıye :))normal fıyata almıssın araba temızsse eger.darbe degısen boya yoksa yane.
  • araba bayaa temiz. servise kontrol ettirdik birde tanıdık kaportacıya gösterdik. Değişeni boyası yok. Arabayı Isparta'dan buldum (Ispartalıyım), alım-satım kasko işlemleri tamamlandıktan sonra İstanbul'a getirdim bu haftasonu.
    Uzun yolda yakıt tüketimi son derece hesaplı olduğunu düşünüyorum. Araç benzinli, Isparta'da depo fullendi. Yedek depo varmış bunlarda o da fullendi hatta benzini taşırdı dolduran arkadaş. Isparta'dan Bozüyük'e (Afyon-Kütahya üzerinden) gelinceye kadar ibre yerinden kımıldamadı. Hatta Bözöyük'e girince ibre bozuk herhalde deyip benzin aldım. Araç yine yedek depo da doldurularak 30 ytl 'lik benzin aldı. Benzin alana kadar yaklaşık 330 km. yol geldim. 330 km'yi 25-30 ytl arası yakarak gelmişim diye düşünüyorum. Gerçi yolda 90-100 km ile geldim. Çok fazla aşmadım bu hızı. Gerçi bir gün önce aracın yıllık bakımını yaptırdım. Onunda etkisi olabilir.




  • morfen araban hayırlı olsun. Bende dün aldım 2004 model polo trendline. Araç otomatik vites ve ABS var:) banada herşeyiyle beraber toplam 20,500'e mal oldu araç.Herhangi bir değişen veya boyanan parçası da yok arabanın.En kısa zamanda fotolarını yollayacağım.
  • Hayırlı olsun. Bende otomatik arıyordum ilk başta ama denk gelmedi. Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın.
  • 1,4 polo dizel


    depos kaç litre ?depo ile kaç km gidiyor?
  • 2004 poloların kapı hoperlorlerının ebatlarını bılen varmı arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.