Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
360.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi sorum olacaktı polo 1.2 trendline benzinli araçta 2000 devirde kaç kmh hıza ulaşıyor acaba bilen varmı ??
    teşekkürler
  • 80 km galiba ole hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. vites 2000 devirde ben sanmıyorum 80 kmh yapsın bence 90-93 arası olabilir ama tam cevap almaya çalışıyorum eger kendi arabasında yapan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
  • Arkadaşlar ön yolcu koltuğunun koltuk başı nasıl ayarlanıyor ?

Yukarı-aşağı değilde, öne arkaya yatırma ayarını soruyorum. Koltuk başını kıracam artık ne yaptıysam olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboy5

5. vites 2000 devirde ben sanmıyorum 80 kmh yapsın bence 90-93 arası olabilir ama tam cevap almaya çalışıyorum eger kendi arabasında yapan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Radara girmemek için 89-90 gittiğim için biliyorum 2100 devir 89-90

quote:

1001 Arkadaşlar ön yolcu koltuğunun koltuk başı nasıl ayarlanıyor ?

Allah belasını versin onun kafatasım şekil değiştirdi.

Ayrıyetten benim de bir sorum olacak CD-Player nasıl sökülüyo hiç bir montaj yeri göremedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan_95 -- 22 Şubat 2013; 17:03:50 >

• şu kamçı etkisini azaltmak adına özel bir açıyla ayarlanmış koltuk başlarının açısı değişmiyor diye biliyorum ..

ayrıca devir saatinde 2000 devrin üzerindeki ilk cizgi 2100 değil 2200 devirdir...
  • Ayrıca Samsun-Sinop arasinda gitgel toplam 304km yolu 1800-2000 devir 1/4 depo yakıt kullanımı gayet iyi sanirim. Fakat şunu da belirtin, kırmızı ışıklara denk getirmedim ve yokuş olan bölgelerde yüksek viteste çıkabilmek için hızımi arttirmayip vitesi küçülterek deviri 2000'de sabit tuttum.Uzun yolda bu sürüş şekline dayanabilsem 1 depoyla 1200 km yol yapacak :)
  • Merhaba VW Polo dostları. Biraz reklam gibi olacak ama sizleri yeni açmış olduğum polo forumlarına davet ediyorum.

www.polocu.com
    ClickFunnels™ - Marketing Funnels Made Easy
    http://www.polocu.com
    vehttp://www.polocu.net adreslerinden giriş yapabilirsiniz.

• CD-Player nasıl söküldüğünü bilen yok mu? Playerin çevresindeki plastiği zorlayınca mı geliyor zedelemim yanlışlıkla
  • Merhaba arkadaşlar;

Yakıtla ilgili bir çok bilgi veren arkadaş var size şehir dışı bir örnek vereyim.

Her zaman gittiğim ve neredeyse ezberlediğim 320 km lik yolu ilk kez Polo 1.2 ile yaptım. ve basabildiğim kadar bastım en az 4000 devir de vites değiştirdim. kırmızı ışık denk gelirse veya durursam kalkışta patinaj çektirmeyi ihmal etmedim:) sonuç 0.39 kr yani 100 km de 8 lt! şunu idaa ediyorum bu araç ancak bu kadar sıkıştırılabilir! ve bu yoldan sonra 650 km ye ulaşmış oldu yani daha az tüketim çıkması sonrası için muhtemel. sakin kullanımda aynı yolda tekrar deneyip yazarım 5-5.5 lt çıkar düşüncesindeyim.

aynı yolu aynı şekilde diğer aracım olan 2012 c4 1.6 dizel manuel ile aldığımda 0.48 kr yaktı ve buda 9.9 lt mazot 100 km de yapar.

yol tutuşu ve viraj alışları c4 ü aratmadı hatta daha iyi geldi bana. aynı virajları c4 ile daha düşük hızlarda alabiliyorum lastik sesini duyarak:)

kendime göre yaptığım bu testten sonra polo yu aldığıma değil c4 ü aldığıma pişman oldum nerdeyse:)

sakin sakin kullanınca ideal yakıt çıkar kimse dert etmesin. lpg falan da uğraşmayın daha ne kadar az yakabilirki bu araç? var tabi daha az yakan arabalar ama 40.000 tl barajını aşmak lazım. az kullanılacak bir araba alacaklar için değmez o farkı vermeye. Herkese hayırlı olsun.

• Beyaz renkli cam filmli fullife lı çok sevdiğim 1,2 trendline benzinli aracımı satacağım. 3500 kmde ve mayıs 2012 model. Düşünen niyetlenen olursa özelden mesaj atabilir. Ev alacağımdan ötürü satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkmn_06 -- 25 Şubat 2013; 1:08:52 >
  • 3-4 gündür bakmadım konuya, bi kaç farklı konuda yorumlar yapılmış. Tek tek alıntı yapmadan bende bunlar hakkında yaziyim.

Tüketim : İlk depom 7,05 lt / 100 km idi. 2. depoda 6.7 lt olarak hesapladım. Kısmen şehir içi kısmen şehirlerarası yol, devirsiz kullanım ile (rampalar hariç, düz yolda max 2,500 devir). Ama motor sıfır sonuçta, bu tüketimin zamanla dahada düşeceğine eminim.

Sonradan açılan özellikler : Bu forum başlığının konusu olan 1.2 Trendline için bilgisayara bağlanıp açılabilen tek özellik 15 km üzerine çıkıldığında kapıların otomatik kitlenmesi özelliğidir. Bu araç için başka açılabilen hiç bir özellik yoktur. Olduğu varsayılanlar hurafedir :)

Petrol Ofisi : Aracı teslim alır almaz hemen Maslak sanayi girişindeki PO'ya daldım. bu depoyu bitirene kadar araç öyle bir çalıştı ki her seferinde, kafam tavana çarpacak zannediyordum sarsıntıdan. 2 depom OPET idi, sarsıntı tamamen yok oldu. Ve internette PO'nn sulu benzin sattığına dair çok fazla şikayet var. Tabii ki bunu her istasyona uygulayamayız, ancak, evet, genel anlamda böyle bir durum söz konusu.

Bunlara ek olarak, bir arkadaş 4,5 lt yaktığını iddia etmiş. Kesinlikle yalancılıkla ithaf tmiyorum ama zannediyorum hesabında bir yanlışlık olabilir. Bana çok uçuk bir tüketim azlığı gibi geliyor. Endura Honda Transalp 700 cc motorum dahi 5,5 lt yakıyordu şehir içi. Otomilde 1.2 kadar düşük bir motor hacmi içn bu yakıt sarfiyatı çok iyimser. Olsun olsun 5.5 lt olsun, makul olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raneor -- 25 Şubat 2013; 19:57:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raneor

3-4 gündür bakmadım konuya, bi kaç farklı konuda yorumlar yapılmış. Tek tek alıntı yapmadan bende bunlar hakkında yaziyim.

Tüketim : İlk depom 7,05 lt / 100 km idi. 2. depoda 6.7 lt olarak hesapladım. Kısmen şehir içi kısmen şehirlerarası yol, devirsiz kullanım ile (rampalar hariç, düz yolda max 2,500 devir). Ama motor sıfır sonuçta, bu tüketimin zamanla dahada düşeceğine eminim.

Sonradan açılan özellikler : Bu forum başlığının konusu olan 1.2 Trendline için bilgisayara bağlanıp açılabilen tek özellik 15 km üzerine çıkıldığında kapıların otomatik kitlenmesi özelliğidir. Bu araç için başka açılabilen hiç bir özellik yoktur. Olduğu varsayılanlar hurafedir :)

Petrol Ofisi : Aracı teslim alır almaz hemen Maslak sanayi girişindeki PO'ya daldım. bu depoyu bitirene kadar araç öyle bir çalıştı ki her seferinde, kafam tavana çarpacak zannediyordum sarsıntıdan. 2 depom OPET idi, sarsıntı tamamen yok oldu. Ve internette PO'nn sulu benzin sattığına dair çok fazla şikayet var. Tabii ki bunu her istasyona uygulayamayız, ancak, evet, genel anlamda böyle bir durum söz konusu.

Bunlara ek olarak, bir arkadaş 4,5 lt yaktığını iddia etmiş. Kesinlikle yalancılıkla ithaf tmiyorum ama zannediyorum hesabında bir yanlışlık olabilir. Bana çok uçuk bir tüketim azlığı gibi geliyor. Endura Honda Transalp 700 cc motorum dahi 5,5 lt yakıyordu şehir içi. Otomilde 1.2 kadar düşük bir motor hacmi içn bu yakıt sarfiyatı çok iyimser. Olsun olsun 5.5 lt olsun, makul olur.

Dostum bence ender elektronik diye biyer var, oraya giden 1.2 sahiplerinin yorumlarını okuyup açtıranlar var olduğu için yazdım, hee doğru servis açmıyor fakat bu özelliklerin var olduğu çoğu kullanıcı tarafından bilinmekte, mesela kapı kilidi açılırken 2 korna, kapanırken tek korna özelliği var açtıranlar. Kasımpaşa uzay servisinde açtıranlar var, sonuçta yeni nesil motor ve araba yani olmaması için bir sebep yok, hee bildiğin birşey varsa bizlerde bilelim bilgi sahibi olalım. Madem 15 km hız kapı kilidi ve kumanda bagaj açma özelliği var VW neden açarak göndermiyor bunu sorgulamak gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erhat

quote:

3-4 gündür bakmadım konuya, bi kaç farklı konuda yorumlar yapılmış. Tek tek alıntı yapmadan bende bunlar hakkında yaziyim.

Dostum bence ender elektronik diye biyer var, oraya giden 1.2 sahiplerinin yorumlarını okuyup açtıranlar var olduğu için yazdım, hee doğru servis açmıyor fakat bu özelliklerin var olduğu çoğu kullanıcı tarafından bilinmekte, mesela kapı kilidi açılırken 2 korna, kapanırken tek korna özelliği var açtıranlar. Kasımpaşa uzay servisinde açtıranlar var, sonuçta yeni nesil motor ve araba yani olmaması için bir sebep yok, hee bildiğin birşey varsa bizlerde bilelim bilgi sahibi olalım. Madem 15 km hız kapı kilidi ve kumanda bagaj açma özelliği var VW neden açarak göndermiyor bunu sorgulamak gerekir.

Hocam ben usta falan değilim, kesinlikle bu işlerdende çok iyi anlarım gibi bir iddiam yok. Ama Maslak Otomotion servisindeki teknik arkadaşa üstüne basa basa özellikle sordum, başka bir özellik var mı açılabilen, bu otomatik kilit dışında dedim, sağdasolda olduğuna dair yazılar var dedim. Verdiği cevap bu model için olmadığı, ama üst modellerde sonradan açılan özelliklerin daha fazla olduğunu söyledi.

VW'nin neden bizi uğraştırmaktan ziyade, bunu hazır açıp vermediği konusunda çok haklısın. Taş atıp yorulmuyorlar, karşılığında ücret de almıyorlar, 2 dakikalık çoook basit bir işlem. Bunlar göz önüne alındığında, 1.2'de başka özellikler olsa bu arkadaş niye açmasın? Çocuğunu dövmedim ki adamın

VW konusunda yeniyim, Ender elektronik hakkında bilgim yok. Ama servisin yok dediği şeyleri açıyorsa, burada ekstra işlemler yapıyor olma olasılığını değerlendirmek lazım. Bununda arabayı elektrik aksamı garantisinden çıkarıyor olma olasılığını da değerlendirmek lazım. Yok eğer gerçekten var ve açılmıyorsa da, o zaman gider servise sorarım ben, kardeşim siz benimle maytap mı geçiyosunuz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raneor -- 26 Şubat 2013; 10:53:08 >

• evet bende aynı senin gib düşünüyordum sitelere baktım linki bulursam paylasırım, servisin kesinlikle bu özellikleri açmadığı ve üst modellerin satışını baltalamasım diye yapılan bir tutum olduğu söylenmekte, işte buda mantıklı geliyor yoksa üst özellik farkı tek motor olacak okadar, avrupadaki sitelere baktım 1.2 comfortline olaral geciyor ve bahsettiğimiz özellikler o araçta var, Türkiyede 1.2 trendline da yok ama avrupada var, araçlar yeni garantide 2 yıl sonra bu uygulamaları yaptıran çok olacak düşüncesindeyim , çünkü garanti korkusu olmayacak kimsede umarım bu gizli özellikler vardır

• Mart-Nisan aralığında şeker beyazı ile aranıza katılıyorum yalnız sıfır mı alsam yoksa düşük kmlerde 2. el mi alsam kararsızım. Unodan hayalim poloya geçmek heyecan verici olacak:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Mart-Nisan aralığında şeker beyazı ile aranıza katılıyorum yalnız sıfır mı alsam yoksa düşük kmlerde 2. el mi alsam kararsızım. Unodan hayalim poloya geçmek heyecan verici olacak:))

Benim polo da karar kılmamın en önemli sebeplerinden biri buydu, çünkü Türkiye'de 2. eli en güçlü markalardan biri. Ben araştırdığımda gerçekten temiz 2. eller ile sıfır arasında çok cüzzi bir fark olduğunu gördüm şahsen. 2 yıl kullanıp satmayı düşünmeyen birisi olduğum içinde farkı verip 0 almayı tercih ettim.
  • quote:

bi sorum olacaktı polo 1.2 trendline benzinli araçta 2000 devirde kaç kmh hıza ulaşıyor acaba bilen varmı ??
    teşekkürler

bugün bu mesaj aklıma geldi, özellikle baktım, 5. vites 2,000 devir, tam olarak 80 km.
  • quote:

quote:

bi sorum olacaktı polo 1.2 trendline benzinli araçta 2000 devirde kaç kmh hıza ulaşıyor acaba bilen varmı ??
    teşekkürler

bugün bu mesaj aklıma geldi, özellikle baktım, 5. vites 2,000 devir, tam olarak 80 km.

2000 devir 80 kmh gerçekten azmış şaşırdım hemde çokkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

80 km galiba ole hatırlıyorum

Benim de bu msj aklima geldi 3bin devirde de 118 felan

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.