Şimdi Ara

Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
34
Favori
355.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar aranıza 2013 polo 1.2 benzin trendline aracımla katıldım. Öncelikle Allah herkese kazasız belasız binmek nasip etsin. Sorum şu olacak aracım 63000 km de triger, devirdaim kayısı vs. ne zaman değiştirmek gerekiyor?. Net bir şey bulamadım. Bir de araca aksesuar olarak ne önerirsiniz. Aracım siyah. Teşekkür ediyorum
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Bende resimdeki RCD210 teyp var. CD ve Radio dışında başka bir şey yok. Haliyle CD doldurmaktan bıktım.

    İnstagramda gizli özellik açan bir yer AUX için 80 TL fiyat biçmiş. Yeri Avcılar'da. Bluetooth ve USB olmuyormuş. Sizce yapılır mı ? Orijinal AUX deliği kullanılacak.

    Bu işi Şişli çevresinde yapacak bildiğiniz başka yer var mı ?

     Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soner5741g -- 21 Şubat 2020; 20:44:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurbaykal

    Değerli arkadaşlar aranıza 2013 polo 1.2 benzin trendline aracımla katıldım. Öncelikle Allah herkese kazasız belasız binmek nasip etsin. Sorum şu olacak aracım 63000 km de triger, devirdaim kayısı vs. ne zaman değiştirmek gerekiyor?. Net bir şey bulamadım. Bir de araca aksesuar olarak ne önerirsiniz. Aracım siyah. Teşekkür ediyorum
    Hocam bu araçta triger zinciri var 180bin civarında değişiyor. Devirdayim kayışı kaput altında görünen ise ben 100binde değiştim fakat siz her ihtimale karşı değiştirin 100 tl masrafı var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 2012 - 1.2 trendline aldım eski yorumlara baktımda bayağı bi pahalıya almışım ... İnşallah verdiğim paraya değer... Yakıt durumu nasıl bilmiyorum ama dediler tüpe gerek yok ... Birde Büyük ekranlı navigasyonlu internetli geri görüş kameralı bi teyip taktırmayı düşünüyorum öneriniz var mı ve aracın gizli özellikleri felan varmış ama çevremde kimse bilmiyor bilgisi olan ...ve kol dayaması için ne yaptınız ...şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulukalem23@hotmail.com -- 2 Nisan 2020; 18:4:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2011 model Polo 1.2 ikinciel bir araç aldım aracın gösterge paneli camında bir çatlak mevcut bunun için Mardin'de bulunan Volkswagen yetkili servisine gittim gösterge paneli cami sipariş etmek istedim. Bunun mümkün olmadığını ve komple yeni bir gösterge almam gerektiğini söylediler. Bunun için 6000₺ fiyat çıkardılar. Gösterge camındaki çatlak için 6000₺ tl verecek gücüm olmadığı için yaptıramadım ve bu şekilde mağdur oldum. Arkadaşlar bu konuda fikir ve önerilerinizi dinleyeceğim. Ne yapayım? Sadece gösterge ön camında oluşan çatlaktan dolayı göstergeyi değiştirmek ne kadar mantıklı. 1 gösterge paneli. 60000₺ olur mi. Bana Yardımcı olunuz. Araç bilgileri. Polo. 2011. 1.2 trendine. 150000km benzinli. Şimdiden teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Morgewen M kullanıcısına yanıt
    sanayide sor bence. Yetkili servisler hiç ugraşmıyo. Direk komple assy olarak değiştiriyor. En kötü orjinal çıkma çok daha ucuza halledebilirsin. O Plastik lens için o kadar masrafa girilmez. Sanayide banko hallederler onu. Yalnız sanayiye gidince bunu yetkili servise sordum 6000 istediler deme sakın bu sefer 50 tl lik işe 300-500 derler :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karahacı

    Hocam bu araçta triger zinciri var 180bin civarında değişiyor. Devirdayim kayışı kaput altında görünen ise ben 100binde değiştim fakat siz her ihtimale karşı değiştirin 100 tl masrafı var.

    Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar 1.2 6r benzinli aracım 95.000 km’de ve baskı balatası bitmek üzere. Ayrıca yağ bakımı da yapılacak.

    Parça işçilik özel serviste ne tutar ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değerli arkadaşlar. Geçen ay sinyal kolumun bozulması üzerine orijinal çıkma kol takıldı. Yeni kolda sağda trip tuşuda bulunuyor. Fakat aktif değil. Bilindiği gibi trendline donanımda yol bilgisayarı sınırlı ve digital hız göstergesi aktif değil. Yol bilgisayarı ve hız göstergesini açtıran var mı? Bazı servisler yazılımla açılıyor, bazısı bmc den 1 adet kablo çekilmesi lazım diyor, bazısı da bmc ünitesinin değişmesi gerekiyor diyor. Kafam karıştı haliyle sizden yardım bekliyorum.

    Birde araç ilk çalıştırmada arada devir dalgalanması yapıyor bayılacak gibi oluyor sonra topluyor. Boğaz kelebeği dediler temizlettim azaldı baya aynı sorunu yaşayan çözüm bulan var mı?

     Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbaykal -- 15 Eylül 2020; 15:50:16 >




  • onurbaykal O kullanıcısına yanıt
    Burası baya ölmüş. Senden önceki mesajın tarihine bakarsan eğer anlarsın 😄

    Soruna gelince. Evet gizli özellik açma olarak yaptırman gerekiyor. Mesela bende kol yok ama açtırdım. Orada sadece yol bilgisayarı var. Sıcaklık göstergesi gitti. Sen şanslısın bu konuda.

    Ayrıca gizli özellik açınca anında yol bilgisayarı gelmiyor. İlk depo ışık yanana kadar sürüyorsun. Sonra açılıyor. (O an çok mutlu hissediyor insan 😄)

    Dalgalanmak olayına gelince. LPG var mı araçta ? Ayrıca arıza lambası motor lambası epc vs yaktı mı hiç ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soner5741g S kullanıcısına yanıt
    hocam bu bakımlar ne kadar tuttu acaba?
  • soner5741g S kullanıcısına yanıt
    Evet Forum biraz sessiz malesef. Gizli özellikleri açık şuanda kaç km daha gider şeklinde var ekranda. Gizli özellikleri açan yer BMC değişmesi lazım falan dedi digital hız göstergesi icin. Sanayide bir yer 250 liraya açarız dedi. Açılmazsa elektrikçi ye kablo çektirmek lazım falan dedi. Anlamadım. Arabada tüp yok bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurbaykal O kullanıcısına yanıt
    250 çok gibi. Kol da var sende. Kol pahalı olan şey zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • debriyaj baskı balata seti değişimi yaptırdım geçen hafta, fabrikadan üstündeki sachs markaydı. Sachs marka taktırdım. 700 tl debriyaj balatası tuttu + yag değişimi (4 lt 5 w 30 mobil yağ koydu, 1 litresi arttı)+ polen hava yag filtresi değişimi + işcilik =1400 tuttu.


    Merak eden varsa yazayım dedim. Araba 79000 deydi, kıllandım biraz debriyaj balatası bitiyor diye ama sökünce baktık bayağı daha gidermiş. Nasip artık.


    Bir de yukarıda bir arkadaşın dediği olay başıma geldi. Gösterge paneli camı sıcaktan mı artık neden bilmiyorum çatlamış buldum. Kıytırık plastik bir cam. bir kaç yere sordum. Göstergenin kasasını değiştiryorlarmış. 700 tl istediler. Wv nin o kıytırık cama bir çözüm bulmaması çok ilginç. Dandik bir cam için komple kasa değişiyor. İnternette baktığımda Wv bayagı kişinin başına gelmiş. Başına gelen kolay yollu bir çözümü olan yeşillendirsin lütfen :)



     Vw Polo-6r 1.2 70PS Benzinli Kullanıcıları Buraya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0N3R -- 24 Kasım 2020; 23:17:7 >




  • ulukalem23@hotmail.com U kullanıcısına yanıt

    kaç km'de ve kaça aldınız? bir de değişeni var mıydı?

  • İlk Sahibinden - Doğuş Oto Servis Bakımlı - Doktordan - Tertemiz İlan No: 919029465https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-dogus-oto-servis-bakimli-doktordan-tertemiz-919029465/detay

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.