Şimdi Ara

Vw Passat ve Hyundai İ40 Karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
5.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i40 uzak yakın passat kadar satamaz (bu arada elbette tr satışlarını göz önünde bulunduruyorum)
    i30 var ne oldu satışlar golf focus yetişebildi mi
    elantra mı ne var ödül manyağı muadillerine yetişebildi mi
    i40 passat satışlarına yaklaşamaz bile
    kendi düşüncem tabi

Bu grubu daha önce dinlememiş olanlara şiddetle öneririm.

Fleetwood Mac - Everywhere (1987 tarihli Tango in the Night albümünden)

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.

• Passat'a saygı duyan ama sevgi konusunda eksikleri olan birisi olarak söylüyorum, Hyundai'nin bu çizgisi bana itici geliyor. Passat -özellikle iç tasarımı eskisiyle hemen hemen aynı bile olsa- daha ağırbaşlı, oturaklı, sağlam duruyor.

Şahsi kanaatim, Ford'un Yeni Focus ve Fiesta'da, Hyundai'nin de Blue, Elantra, Sonata derken tüm modellerine bulaştırdığı bu "fütüristik" çizgilerin çok uzun ömürlü olmayacağı yönünde..

Hani otomobillere meraklı, kara kalem çizim yeteneği olan ve önüne aldığı kağıtlara devamlı geleceğe dönüş filminden fırlamış araçlar çizen gençler var ya, işte onların karalamarına benziyor bu modeller. Yani basit.. Çok çok tutuluyor olabilir, ama yine de beni sarmayan, yaratıcılığın, estetiğin pek olmadığı çizgiler..

Hani, bir Delta değiller..
     Vw Passat ve Hyundai İ40 Karşılaştırması

Sırf bu sebepten, 2 araç arasında kalsam, tercihim Passat olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 25 Ocak 2012; 23:46:00 >

• ne karşılaştırırlarsa karşılaştırsınlar
    herkes passat alır
  • iyidir kötüdür ayrı mesele, sonuçta rakip diye piyasaya sürülmüş..hyundai rakiplerine oranla kendini daha hızlı geliştiriyor gibi, eskisi kadar farklar yok..3 5 seneye kafa kafaya duruma gelirse şaşırmamak lazım
  • arkadaşlar bu hyundai İ40 ilk defa katıldığı eurocarboy yarışmasında rekor puan alarak birinci seçildi.üstelik bu ödülü kazanan ilk uzak doğulu oldu.bu ödülün anlamı avrupanın en sağlam gövdeli aracı demek oluyor.videodan anlaşıldığı üzere çok iddalı geliyor ve bir çok ülkede passatı ezip geçecek ama bu ülkelerden biri tabiki TR olmayacak,zihniyet meselesi

The winners of the EuroCarBody Award 2011 are:

1 Hyundai with the new i40
    2 Audi with the new A6
    3 Mercedes-Benz with the new B-class
    4 BMW with the new 1 Series
    5 Mazda with the new CX-5

ilk beşte passatı bırakın vw aracı yok dikkat ettiyseniz.ama önemli değil ya altı üstü hyundai siz passata devam ededurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 25 Ocak 2012; 23:55:54 >

• ikisi de aynı fiyat.. Bizde kimsenin passat dururken hundayi alacağını sanmıyorum...

Orijinalden alıntı: mufat

ikisi de aynı fiyat.. Bizde kimsenin passat dururken hundayi alacağını sanmıyorum...

aynen katılıyorum, fiyatlar aynı olursa aşağı yukarı bu iki aracın,ülkemizde ki insanların %80 i bu iki araçtan passatı seçer.

Orijinalden alıntı: dermeister01

arkadaşlar bu hyundai İ40 ilk defa katıldığı eurocarboy yarışmasında rekor puan alarak birinci seçildi.üstelik bu ödülü kazanan ilk uzak doğulu oldu.bu ödülün anlamı avrupanın en sağlam gövdeli aracı demek oluyor.videodan anlaşıldığı üzere çok iddalı geliyor ve bir çok ülkede passatı ezip geçecek ama bu ülkelerden biri tabiki TR olmayacak,zihniyet meselesi

2 Audi with the new A6

ilk beşte passatı bırakın vw aracı yok dikkat ettiyseniz.ama önemli değil ya altı üstü hyundai siz passata devam ededurun

kapı sesini de unutmayın hocam çok önemli bi özellik :-):-):-)

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

arkadaşlar bu hyundai İ40 ilk defa katıldığı eurocarboy yarışmasında rekor puan alarak birinci seçildi.üstelik bu ödülü kazanan ilk uzak doğulu oldu.bu ödülün anlamı avrupanın en sağlam gövdeli aracı demek oluyor.videodan anlaşıldığı üzere çok iddalı geliyor ve bir çok ülkede passatı ezip geçecek ama bu ülkelerden biri tabiki TR olmayacak,zihniyet meselesi

2 Audi with the new A6

birader passatı salla passatın abisi A6 yı bile tokatlamış sen ona bak

• Eveeet forum i40'ı beğendiğine göre satış adetlerinde bayağı gerilerde kalacak demektir.

Orijinalden alıntı: sinanst

Passat'a saygı duyan ama sevgi konusunda eksikleri olan birisi olarak söylüyorum, Hyundai'nin bu çizgisi bana itici geliyor. Passat -özellikle iç tasarımı eskisiyle hemen hemen aynı bile olsa- daha ağırbaşlı, oturaklı, sağlam duruyor.

Şahsi kanaatim, Ford'un Yeni Focus ve Fiesta'da, Hyundai'nin de Blue, Elantra, Sonata derken tüm modellerine bulaştırdığı bu "fütüristik" çizgilerin çok uzun ömürlü olmayacağı yönünde..

Hani otomobillere meraklı, kara kalem çizim yeteneği olan ve önüne aldığı kağıtlara devamlı geleceğe dönüş filminden fırlamış araçlar çizen gençler var ya, işte onların karalamarına benziyor bu modeller. Yani basit.. Çok çok tutuluyor olabilir, ama yine de beni sarmayan, yaratıcılığın, estetiğin pek olmadığı çizgiler..

Aynen katiliyorum. Tasarim adi altinda yamru yumru, ecis bucus, asiri derecede yuvarlik hatli arabalar bana cok itici geliyor. Araba dedigin sade, duz olacak. Yerine gore yuvarlak hat, akicilik olabilir (Vosvos, Porche911, Citroen DS), ama suyunu cikarmayacak. Tutarli olacak.

60'larin sonundan 2000'lerin ortalarina kadar az cok bu tasarim ilkesine uygun araclara bindik. Simdi bakiyoruz, arabanin agzi bir yerde, gozu bir yerde. Agirbaslilik yok. Ic tasarim da oyle. Bir dolu dugme, yamuk yumuk konsollar... Goren cetvel kitligi var zanneder...

Bir de su arka camlari el kadar yapmiyorlar mi...deli oluyorum. Yeni Focus, Yeni Astra bas ornekler, ana bu i40 da D sinifi arac icin bu konuda cok umut vermiyor gibi.... Yap kardesim sunu genis, buyuk...arkada oturan vatandas da ferah ferah cevresini gorsun, isik aydinlik icinde otursun...

• quote:

Passat'a saygı duyan ama sevgi konusunda eksikleri olan birisi olarak söylüyorum, Hyundai'nin bu çizgisi bana itici geliyor. Passat -özellikle iç tasarımı eskisiyle hemen hemen aynı bile olsa- daha ağırbaşlı, oturaklı, sağlam duruyor.

Delta'yi gordukten sonra size katilmamak cok zor.

ben hundayin bu tasarim anlayisindan sıkılmaya basladim bile.

i40'in ici de hic elit durmuyor bana gore.

• en hoşuma giden arabalardan 2isi....

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • Hyundai son yıllarda tasarımlarında bence çığır açtı. Accent Blue, i30, ix35, Elentra, i40. Bence hepsi süper tasarımlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Passat ile i40 karşılatırılırken biri araya deltayı sokmuş

"Biri" değil, ben soktum... Ne olmuş?

quote:

Konu başlığıyla alakasız olmuş...
    O zaman herkes bi araç soksun araya ben superb sokayım bi başkası insignia soksun

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009

• quote:

quote:

quote:

Konu başlığıyla alakasız olmuş...
    O zaman herkes bi araç soksun araya ben superb sokayım bi başkası insignia soksun

Delta resminin olduğu mesajımı tekrar okumanızı rica ediyorum. Sonrasında hala alakasız olmuş diyorsanız tartışmaya gerek yok..

Saygılar..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.