Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (984. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.521.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 982983984985986
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayak bölgesi aydınlatma ön ve arkaya yapıldı. İşte fotoğraflar...
     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

Geri kameranın gece fotoğrafları...

Selamlar...
  • 512M,
    Ayak alti isiklandirma harika olmus, güle güle kullanin, özellikle arkalar ...

Saygilar Ercüment
  • Teşekkürler Ercüment Bey,
    Biz teşvik ediyoruz.Doğrusu, Ender Elektronik de harika işler başarıyor. Almanya'ya selamlar, sevgiler...
  • Yok bunu alan adam 100euro vermiş.cok iyi fiyat ebaydan almış.
    Malesef vw de hiçbir zaman fiber kablo kullanılmıyor.Dynaudio da bile yok.normal kablolama.
    Audi bang olufsen de var sadece.ses kalitesi inanılmaz oluyor.
    Şahsen A8 de dinledim yok boyle bir zevk

quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orijinalden alıntı: sedat27

Geçen ender elektroinge gittigimde ortada boyle bişey duruyordu.
    Bu A4 aracın kablo demeti.araca bang olufsen fiber optik ses sistemi yapılacak.bu kablolar döşenecek araca.

valla zor iş yav..

Upload ettigim yerde resim küçültme yoktu kusura bakmayın.imageshack.us hata verdide.

Sedat,

Kablo Agi bir servet degerinde olmasi lazim . Ilk basta görünce senin sandim, ama sonradan A4 yazinca anladim . Bang olufsen Ses sistemi Fiber optik Kablo kullaniliyor peki Dynaudio ayni Kabloyu kullaniyormu, bir bilgin varmi ?

Saygilar Yasin
  • Yok sercanım kızmak degilde senın resimlere benımkıleride koydum hiç yan ürün gibi gelmedi bana.

Bunu aldıgım adam ürünün distribütörü hatta pek perakende satmıyoruz dedi.philips in tuzagı diyor.kendi fiyatını düşürmemek için isim değiştirip satıyor diyor.
    Hatta almama neden olan adam git philips le karşılaştır fark varsa ben sana ücretsiz philips vericem dedi.begenmezsen gene değiştirirm dedi aldım o zaman.

tabi tercih meselesi bemn cok memnunum.Ama kesin tavsiyem 4300K olması.

Ya bu adam bana yanlışmı verdi acaba nette tüm photonlarda photon yazıyor heryerinde ben de hiç oyle bir yazıyok.her yer philips.

quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

[simage][/simage]
    quote:

Orijinalden alıntı: NexX

quote:

Orijinalden alıntı: asil0103

bu olurmu acaba 2010 confortline passata yada kit denilen sey bumu bunu alsam sorunum cozulecekmı ?

aynen olay budur..Sedat abinin son taktıgı kit buydu sanırım

Aman dikkat ilanda ki ürün H4 Bizim far tipi H7 'dir...Ayrıca Sedat Abim kızmasın ancak Photon marka Phılıps'in yan ürünüdür oysa ki ilanda ki ürün Orjinal Phılıps olarak geçer he asıl orjinal Phılıps forumumuzdan yeni üyelerden Hakan4444 adlı üye 400 TL 'ye yurt dışından getirtmişti ALmanya'dan gelmişti...Ancak benim de taktığım ilandaki ürünün H7 modelidir , Bizde Aralık (yeni yıla xenonla girdik :D ) ayında Phılıps 4.300K H7 aldım ve hemen taktırdık çok memenun kaldım tavsiye ederim

Eğer istanbuldaysanız montaj konusunda Şahkan Oto yardımcı olur kendileri de xenon takıyor Space marka 6.000 K hatta forumdan Emre Abim taktırmıştı çok memnun ancak 4.300 K 6.000K 'ya göre çok çok daha güzel aydınlatıyor....

Detay resimler :

İçinden Phılıps park ampulü hediye

4.300K

Aydınlatması :

Orjinal xenon gibi (zaten rengi orjinal renk 4.300 K )

Kırılmalar harika

Harika aydınlatıyor

Ben 300 TL 'ye almıştım Kargo dahil

Yanlız Hepsiburada.com 'da Phılıps 4.300 K satışı yok ben arkadaşımdan almıştım isterseniz bir sorayım....Eğer 300 TL 'ye kadar çıkmam derseniz Şahkan Oto'nun sattığı Orjinal Space Xenon kitleri öneririm VW UZAY OTO üretiyor ve VW ile tam uyumlu fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 175 TL Benim Phılıpsler patladıktan sonraki tercihim SPACE 'dir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat27 -- 22 Nisan 2010; 2:23:01 >
  • xenon alacak arkadaşlar

malum bizim farlar halogen ampulle gore yapıldıgı için xenon ampul ile sorun çıkabiliyor.

Şöyle, xenon ampul üzerindeki elektrot ucu (resim) mercegin alt tarafına bakması gerekiyor.fakat montajda bu pek mümkün olmuyor.
    bu ışıkta ufak bir gölge yapıyor.ve agırlıkla sag taraf farda oluyor. bu pegout 407 lerde de var.
    halogen ampullerde boyle bir uc oladgından boyle bir sorun yok. nasıl takılırsa takılsın.
    orjinal xenon farlarda da bu olay düşünülerek yapıldıgından elektrot olması gereken yere denk geliyor.
    ama yakında çözücem bunuda ugrasmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat27 -- 22 Nisan 2010; 2:37:04 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Egn805

geçen camların anahtarla kapatılması için menüye reset attım camları kumandadan kapatıp acabiliyorum ama bu seferde kapılar kilitlenmiyor yolculuk esnasında onu menüden nerden ayarlıyoduk acaba?bulamadım bi türlü.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ergün Abim ,

Door Open diye bir ayar olması lazım orda Auto Close ve Auto Open tıkladın mı 25 km geçince otomatik kitlenmesi lazım

Bu arada abi sende hafiften çeyizi dizdin galiba

ooo Sercan ceyiz tamam sağa solada dağıtıyorum hatta .flex ve bosch aquatak 1250 aldım şimdi eksiğim kalmadı
  • quote:

evet Hayirli Olsun herkeze, Almanya Volkswagen Resmi Sitesinde Yeni Touran ve Yeni Sharani kendiniz yaratip Siparis verebiliyorsunuz.

SHARAN bomba gibi olmus, gercekten su anda alinasi olan tek arac SHARAN´dir, burada bunun icin Walter de Silva Ustama tesekkür ediyorum. Ama Touran´a alici gözü ile baktim migdem bulandi, arac cocuk Oyuncagi gibi olmus tasarimi, arkasi dümdüz Önü sacma bir sekilde olmus hic yakistiramadim Walter de Silvia´ya, ondan daha degisik bir Touran beklerdik misal Golf 6 Passat karisimi olabilirdi veya Polo Passat CC karisimi (mix) ama Sharan - Golf 6 karisimi olmamasi gerekirdi . Bence Touran satislari azalacak gibi düsünüyorum, eski Facelift Touran daha iddialiydi ama Yeni Modeli görünce migdem bulaniyor !

SHARAN´a carpildim acikcasi, bir gün 40 Yaslarinda 3 Cocuk Babasi olursam (Allahin izniyle) o zaman SHARAN tercihim olacaktir. Ilk defa SHARAN Modelini bu kadar cok begendim diyebilirim. Eski Model´leri bile cok kötüydü ama su yeni Model eskilerine göre cok satacak.

Hemen SHARAN´i bir Konfigure edip kendi top Modelimi sectim, Volkswagen SHARAN Highline BlueMotion Technology 2.0 TDI 140HP CommonRail 6-Gang Doppelkoppelungsgetriebe (DSG) .

Ve Karsinizda su ana kadar Dünya´nin en güzel basarili Büyük Aile Araci SHARAN, Walter de Silva cizimleri sayesinde

Selam Yasin, Sharan'ı ben de uzaktan beğenirdim ama sadece iç tasarımını. Şimdi dış tasarımı da çok güzel olmuş. Zaten ben aracı aldım, 2.ci çocuk haberini aldık, aslında 2 ay daha geç alaymışım 7 kişilik almayı isterdim. Ford Galaxy vb.

Demekki senle aklımız uyuşuyor, Passat'dan da belli zaten
    2-3 seneye Sharan olur mu, alırmıyız dersin?
    Kesin Mert de alır, hatta kıskanır Taner'de alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 512M

Ayak bölgesi aydınlatma ön ve arkaya yapıldı. İşte fotoğraflar...

Selamlar...

Aydınlatmalar çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanın..Yalnız araç donanımınız neydi?

Saygılarımla, Suat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meke

quote:

evet Hayirli Olsun herkeze, Almanya Volkswagen Resmi Sitesinde Yeni Touran ve Yeni Sharani kendiniz yaratip Siparis verebiliyorsunuz.

SHARAN bomba gibi olmus, gercekten su anda alinasi olan tek arac SHARAN´dir, burada bunun icin Walter de Silva Ustama tesekkür ediyorum. Ama Touran´a alici gözü ile baktim migdem bulandi, arac cocuk Oyuncagi gibi olmus tasarimi, arkasi dümdüz Önü sacma bir sekilde olmus hic yakistiramadim Walter de Silvia´ya, ondan daha degisik bir Touran beklerdik misal Golf 6 Passat karisimi olabilirdi veya Polo Passat CC karisimi (mix) ama Sharan - Golf 6 karisimi olmamasi gerekirdi . Bence Touran satislari azalacak gibi düsünüyorum, eski Facelift Touran daha iddialiydi ama Yeni Modeli görünce migdem bulaniyor !

SHARAN´a carpildim acikcasi, bir gün 40 Yaslarinda 3 Cocuk Babasi olursam (Allahin izniyle) o zaman SHARAN tercihim olacaktir. Ilk defa SHARAN Modelini bu kadar cok begendim diyebilirim. Eski Model´leri bile cok kötüydü ama su yeni Model eskilerine göre cok satacak.

Hemen SHARAN´i bir Konfigure edip kendi top Modelimi sectim, Volkswagen SHARAN Highline BlueMotion Technology 2.0 TDI 140HP CommonRail 6-Gang Doppelkoppelungsgetriebe (DSG) .

Ve Karsinizda su ana kadar Dünya´nin en güzel basarili Büyük Aile Araci SHARAN, Walter de Silva cizimleri sayesinde

Selam Yasin, Sharan'ı ben de uzaktan beğenirdim ama sadece iç tasarımını. Şimdi dış tasarımı da çok güzel olmuş. Zaten ben aracı aldım, 2.ci çocuk haberini aldık, aslında 2 ay daha geç alaymışım 7 kişilik almayı isterdim. Ford Galaxy vb.

Demekki senle aklımız uyuşuyor, Passat'dan da belli zaten
    2-3 seneye Sharan olur mu, alırmıyız dersin?
    Kesin Mert de alır, hatta kıskanır Taner'de alır

Ben almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbasaran -- 22 Nisan 2010; 13:13:01 >
  • Bugün Erdem abim ile İçerenköy'de ki Carrefour otoparkında buluştuk Daha sonra Engin Abim ile konuşup kendisinin direk Meguiar's a gidiceğini söyledi bizde Sahil de ki Meguiar's a doğru yol aldık , Meguiar's a vardığımızda Engin abim bizi bekliyordu hemen araçları teslim ettikten sonra araçların yıkanmasını bekledik araçlar güzel bir şekilde yıkandı bizim aracı yıkayan adam bana kıl oldu doğru düzgün yıkamayınca karışmak zorunda kaldım ama sonunda adam akılllı temizledi aracı Araçlar yıkanırken Engin Abim'in kursa yetişmesi gerekiyormuş aramızda ayrıldı bizim araçlar yıkandıktan sonra Ener Elektroniğe doğru yol aldık gittiğimizde 2 tane Passat vardı 2010 model 2.0 TDI Hıghlıne RCD üzerine DVD,Navgiasyon kısaca 2.300 TL lik paketten yapılıyordu + kafalıklar monitör filan araçlar çok güzel di gerçekten Erdem Abim aracında kodlamalara bakıldı özellikle Gündüz farı istiyordu ancak araçta öyle bir özellik bulunamadı bizim araçta vardı uzun far bölümü %15-20 şeklinde yanıyordu yaptırmayı unuttuk ancak diğer tüm kodalamaları da açtırdık

Gümüş Kaplan kükremeye hazır

Carreforuda buluştuktan sonra Meguiar's doğru gidiyoruz

Az kaldı

Ve Meguiar's a vardık

Engin abim de bizi bekliyordu 07 plaka

Gümüş Kaplan yıkanmayı bekliyor

Erdem Abim aracı yıkandı kurulama işleminde bizim araç yıkanıyor o sırada Engin Abim aracı inceledik boya durumu çok çok iyi olmasada Passat kensini gösteriyordu siyah bir başka duruyor

Meguiar's yerine hayran kaldım oturma yerleri araçların kurulama yeri özellikle manzarası harika

Gümüş Kaplan da sıra Adam benden nefret etti bir an önce gideyim diye baktı

Kuğu her zaman ki gibi harika

Kuğu yıkandı kurulandı şimdi güneşlenme vakti

Kurulama işleminde sıra Kaplanda

Sizler bu araçlara Passat mı diyorsunuz En sevdiğim iki resim Özellikle Kuğu harika çıkmış

Ben aracı gölge bir yere çekip üzerinden UQD ile geçtim babamın vakti olsaydı ben bizim aracın altından girer Kuğunun üzerinden çıkardım tertemiz araçlar ne wax atılırdı bee

Araçlar yıkandı kurulandı parlatıldı Yola devam

Ve araca yapılabilecek tüm kodlamar yapıldı ( Arka stoplar hariç onlar sabıkalı )

Emre Abim (Arguss ) Bu resim senin için (Sinyaller )

Yasin ,

Bu video senin için çektim ancak pek anlaşılmıyor bir ara daha uzun ve güzel bir video çekicem

Dailymotion
    VW 2008 PASSAT 2.0 TDI CR 140 HP 6-DSG MOTOR SESİ - Dailymotion Video
    http://www.dailymotion.com/video/xd1g21_vw-2008-passat-2-0-tdi-cr-140-hp-6_auto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 22 Nisan 2010; 14:43:06 >
  • quote:

Bugün Erdem abim ile İçerenköy'de ki Carrefour otoparkında buluştuk Daha sonra Engin Abim ile konuşup kendisinin direk Meguiar's a gidiceğini söyledi bizde Sahil de ki Meguiar's a doğru yol aldık , Meguiar's a vardığımızda Engin abim bizi bekliyordu hemen araçları teslim ettikten sonra araçların yıkanmasını bekledik araçlar güzel bir şekilde yıkandı bizim aracı yıkayan adam bana kıl oldu doğru düzgün yıkamayınca karışmak zorunda kaldım ama sonunda adam akılllı temizledi aracı Araçlar yıkanırken Engin Abim'in kursa yetişmesi gerekiyormuş aramızda ayrıldı bizim araçlar yıkandıktan sonra Ener Elektroniğe doğru yol aldık gittiğimizde 2 tane Passat vardı 2010 model 2.0 TDI Hıghlıne RCD üzerine DVD,Navgiasyon kısaca 2.300 TL lik paketten yapılıyordu + kafalıklar monitör filan araçlar çok güzel di gerçekten Erdem Abim aracında kodlamalara bakıldı özellikle Gündüz farı istiyordu ancak araçta öyle bir özellik bulunamadı bizim araçta vardı uzun far bölümü %15-20 şeklinde yanıyordu yaptırmayı unuttuk ancak diğer tüm kodalamaları da açtırdık

Gümüş Kaplan kükremeye hazır

Sizler bu araçlara Passat mı diyorsunuz En sevdiğim iki resim Özellikle Kuğu harika çıkmış

Ben aracı gölge bir yere çekip üzerinden UQD ile geçtim babamın vakti olsaydı ben bizim aracın altından girer Kuğunun üzerinden çıkardım tertemiz araçlar ne wax atılırdı bee

Eline saglık sercan bende fotoları beklıyordum Bu iki fotografı cok sevdim gercekten

Malesef gunduz farı olayını istedigimiz gibi yapamadık..sisler üzerinden oldu ancak onuda ben istemedim..Acılıstaki ibre olayıda malesef olmuyormus passatlarda bugun onuda gormus olduk..Sadece ön sisleri %15 aktif hale getirdik kodlama olarak..

Kugu yıkandı tertemiz oldu..Sımdı otoparkta yatıyor..
  • 2011 PHAETON 'e ne dersiniz

Volkswagen is using the Beijing auto show as its setting for the introduction of their heavily revised flagship vehicle. The 2011 Volkswagen Phaeton will be sold with four different engine choices, and will be available as a long wheelbase.

VW-owned brand Audi has had extraordinary success with long wheelbase models in China, where they sell extended versions of the A4, A6, and A8. Rival brands have their own stretched models, including the 2011 BMW 5-Series Long Wheelbase, Mercedes-Benz E-Class LWB, and the Volvo S80L.

The base level Phaeton will be a comfortable 5.06-meters long, while the extended model will stretch out a further 12 centimeters. New customers can choose to have either two individual seats in the rear, or a three-person bench.

Engine choices on the car begin with a 276-horsepower (206 kW / 280 PS) V6 petrol engine, but a torquier turbodiesel V6 (236 hp / 176 kW / 240 PS) is also offered. VW brags that the V6 TDI is capable of getting the car to 100 km/h in about 8.6 seconds. No sprint figures were given for any other engine.

The other two engines, a 330 horsepower (246 kW / 335 PS) petrol V8 and a 444 horsepower (331 kW / 450 PS) petrol W12, look to be the same as two of the units currently on offer with the car. This is disappointing, as those engines have been around for four years now, and the car would likely benefit greatly from having a more fuel efficient performance engine with direct injection and stop/start.

Volkswagen skipped the blacked-out radiator grille cover on this car, in favor of chrome. The exterior has been remodeled from front to back, while the interior has been given 18-way seats and four-zone climate control.

You can read more about the new 2011 Volkswagen Phaeton and its features in the press release below.

Google Çeviri :

Volkswagen Pekin auto show kullanarak onların ağır revize amiral gemisi aracın tanıtımı için kendi ayar olarak. 2011 Volkswagen Phaeton dört farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak ve elde edilebilir bir uzun dingil mesafesi gibi olacaktır.

VW ait marka Audi Çin, onlar A4, A6 ve A8 sürümlerini uzun satmak uzun dingil mesafesi modellerle olağanüstü başarılı olmuştur. Rakip markalar, 2011 BMW 5-Serisi uzun dingil mesafesi, Mercedes-Benz E-Class LWB dahil olmak üzere, Volvo S80L kendi gergin modelleri var.

genişletilmiş model daha 12 santimetre uzatmayayeltenmişti olurken, temel düzeyde Phaeton rahat 5,06 metre uzunluğunda olacak. Yeni müşteriler arka ya da üç kişi tezgah içinde ya da iki ayrı koltuk seçebilirsiniz.

Araçta motor seçenekleri bir 276 beygir gücü (206 kW / 280 PS) V6 benzinli motor, ancak başlamak bir torquier turbodiesel V6 (236 hp / 176 kW / 240 PS) de sunulmaktadır. VW bu V6 TDI 100 km yaklaşık 8,6 saniye / h araba alma yeteneğine sahiptir övünmek. No sprint rakamlar diğer motor için verildi.

Diğer iki motor, bir 330 beygir (246 kW / 335 PS) benzinli V8 ve 444 beygir gücü (331 kW / 450 PS) benzinli W12 olmak bakmak aynı iki adet araç ile teklif şu anda olduğu gibi. bu motorlar yaklaşık dört yıldır, ve edilmiştir gibi araba muhtemelen büyük ölçüde doğrudan enjeksiyon ve / start stop ile daha fazla yakıt verimli performans motor sahip yararlanacak Bu hayal kırıklığı vardır.

Volkswagen ızgara kapağı bu araba, krom lehine karartılmış-out radyatör atlanır. İç 18 yönlü koltuk ve dört bölgeli klima kontrol verilmiş iken dış önden arkaya, remodeled olmuştur.
  • arkadaşlar benım FSI yazının I harfi düşmüştü.malum çoğu araçta görüyorum bu olayı.

FSI yazısı serviste 45 tl(yuh dedim)ama ben 20 tl ye buldum hemde daha güzelini.
    Seat Leon Sol yandaki yazısı.hem krom kırmızı hemde ucuz.
    ama ölçüler tam tutuyormu bilmiyorum.
    Bi leon görürseniz baksanıza boyutlar yakınmı.

(yaşasın ETKA ordan buldum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat27 -- 22 Nisan 2010; 16:10:05 >
  • Sercan resimler hakkaten güzelmiş.Bende şu Ankara'daki beklenmeyen yağmurlar bir bitsin yıllık boya koruma yaptıracağım.Fakat Ankara'da Meguiars var mı ki?
  • Bu fotoğrafları da gördükten sonra 2011 Passat'tan tamamen umudumu kestim Bu sert hatla bence tüm VWleri itici yapıyor. Opel yıllardır özellikle Vectra ve Astra da yaptığı sert çizgi ısrarından vazgeçip INSIGNIA ve YENİ ASTRA gibi şık ve çekici araçlar üretmeye başlamışken VW ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
    Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz yukarıdakiler şahsi görüşlerimdir.
    quote:

2011 PHAETON 'e ne dersiniz

Volkswagen is using the Beijing auto show as its setting for the introduction of their heavily revised flagship vehicle. The 2011 Volkswagen Phaeton will be sold with four different engine choices, and will be available as a long wheelbase.

VW-owned brand Audi has had extraordinary success with long wheelbase models in China, where they sell extended versions of the A4, A6, and A8. Rival brands have their own stretched models, including the 2011 BMW 5-Series Long Wheelbase, Mercedes-Benz E-Class LWB, and the Volvo S80L.

The base level Phaeton will be a comfortable 5.06-meters long, while the extended model will stretch out a further 12 centimeters. New customers can choose to have either two individual seats in the rear, or a three-person bench.

Engine choices on the car begin with a 276-horsepower (206 kW / 280 PS) V6 petrol engine, but a torquier turbodiesel V6 (236 hp / 176 kW / 240 PS) is also offered. VW brags that the V6 TDI is capable of getting the car to 100 km/h in about 8.6 seconds. No sprint figures were given for any other engine.

The other two engines, a 330 horsepower (246 kW / 335 PS) petrol V8 and a 444 horsepower (331 kW / 450 PS) petrol W12, look to be the same as two of the units currently on offer with the car. This is disappointing, as those engines have been around for four years now, and the car would likely benefit greatly from having a more fuel efficient performance engine with direct injection and stop/start.

Volkswagen skipped the blacked-out radiator grille cover on this car, in favor of chrome. The exterior has been remodeled from front to back, while the interior has been given 18-way seats and four-zone climate control.

You can read more about the new 2011 Volkswagen Phaeton and its features in the press release below.

Google Çeviri :

Volkswagen Pekin auto show kullanarak onların ağır revize amiral gemisi aracın tanıtımı için kendi ayar olarak. 2011 Volkswagen Phaeton dört farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak ve elde edilebilir bir uzun dingil mesafesi gibi olacaktır.

VW ait marka Audi Çin, onlar A4, A6 ve A8 sürümlerini uzun satmak uzun dingil mesafesi modellerle olağanüstü başarılı olmuştur. Rakip markalar, 2011 BMW 5-Serisi uzun dingil mesafesi, Mercedes-Benz E-Class LWB dahil olmak üzere, Volvo S80L kendi gergin modelleri var.

genişletilmiş model daha 12 santimetre uzatmayayeltenmişti olurken, temel düzeyde Phaeton rahat 5,06 metre uzunluğunda olacak. Yeni müşteriler arka ya da üç kişi tezgah içinde ya da iki ayrı koltuk seçebilirsiniz.

Araçta motor seçenekleri bir 276 beygir gücü (206 kW / 280 PS) V6 benzinli motor, ancak başlamak bir torquier turbodiesel V6 (236 hp / 176 kW / 240 PS) de sunulmaktadır. VW bu V6 TDI 100 km yaklaşık 8,6 saniye / h araba alma yeteneğine sahiptir övünmek. No sprint rakamlar diğer motor için verildi.

Diğer iki motor, bir 330 beygir (246 kW / 335 PS) benzinli V8 ve 444 beygir gücü (331 kW / 450 PS) benzinli W12 olmak bakmak aynı iki adet araç ile teklif şu anda olduğu gibi. bu motorlar yaklaşık dört yıldır, ve edilmiştir gibi araba muhtemelen büyük ölçüde doğrudan enjeksiyon ve / start stop ile daha fazla yakıt verimli performans motor sahip yararlanacak Bu hayal kırıklığı vardır.

Volkswagen ızgara kapağı bu araba, krom lehine karartılmış-out radyatör atlanır. İç 18 yönlü koltuk ve dört bölgeli klima kontrol verilmiş iken dış önden arkaya, remodeled olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknessen

quote:

Orijinalden alıntı: 512M

Ayak bölgesi aydınlatma ön ve arkaya yapıldı. İşte fotoğraflar...

Selamlar...

Aydınlatmalar çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanın..Yalnız araç donanımınız neydi?

Saygılarımla, Suat..

Teşekkürler Suat Bey. Aracım 2010 VARIANT 1.4 TSI 7 DSG COMFORTLINE. Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 512M -- 22 Nisan 2010; 18:28:20 >
  • arkadaşlar izlanda grisi passat resmi arıyorum forumda varmı. yeni sipariş verdim kapora yatırdım. 10 gun sonra gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursat05

arkadaşlar izlanda grisi passat resmi arıyorum forumda varmı. yeni sipariş verdim kapora yatırdım. 10 gun sonra gelecek

işte izlanda

• quote:

2011 PHAETON 'e ne dersiniz

Mavi göstergeler geri dönüyor herhalde.

Araç çok kalıplı arkadan iyi görünüyor önden çin malı passata benziyor

• 
Sayfa: önceki 982983984985986
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.